Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Michal Hrůza: Svět kolem vnímám jako film, v hlavě mi neustále zní

1.

Český rozhlas - Hudba

Host Lucie Výborné: Michal Hrůza: Svět kolem vnímám jako film, v hlavě mi neustále zní

2. 12. 2021

27 min

Obrázek epizody Closer To You / Brand Music Rec. / ( Radio1  / Josef Sedloň ) 20.06.2023

2.

Brand Rec

Closer To You / Brand Music Rec. / ( Radio1 / Josef Sedloň ) 20.06.2023

20. 6. 2023

1 min

Obrázek epizody Velký čísla: Posílat někomu své zuby je nechutné? Pokročilá potápěčka Ke$ha proslavená hitem TiK ToK nesouhlasí

3.

Český rozhlas - Hudba

Velký čísla: Posílat někomu své zuby je nechutné? Pokročilá potápěčka Ke$ha proslavená hitem TiK ToK nesouhlasí

1. 12. 2021

39 min

Obrázek epizody Destroying bridges aneb záporačky z vesmíru

4.

ESCapády

Destroying bridges aneb záporačky z vesmíru

20. 3. 2023

41 min

Obrázek epizody Rapstory bude o generačním zlomu, který zatím není vidět (42)

5.

Headliner CZ

Rapstory bude o generačním zlomu, který zatím není vidět (42)

2. 12. 2021

26 min

Obrázek epizody Alex a host: Josef Melen: Dětství a s ním hit Né, pětku né jsem uzavřel v roce 2012. Přišel čas na novou desku

6.

Český rozhlas - Hudba

Alex a host: Josef Melen: Dětství a s ním hit Né, pětku né jsem uzavřel v roce 2012. Přišel čas na novou desku

28. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Posílat někomu své zuby je nechutné? Pokročilá potápěčka Ke$ha proslavená hitem TiK ToK nesouhlasí

7.

Velký čísla

Posílat někomu své zuby je nechutné? Pokročilá potápěčka Ke$ha proslavená hitem TiK ToK nesouhlasí

1. 12. 2021

39 min

Obrázek epizody Mozaika: Nakladatelství Bärenreiter Praha. České hudbě otevírá cestu do celého světa

8.

Český rozhlas - Hudba

Mozaika: Nakladatelství Bärenreiter Praha. České hudbě otevírá cestu do celého světa

20. 3. 2023

7 min

Obrázek epizody Xaver a host: Bohuš Matuš: Muzikál Dracula byl zásadní. Karel Svoboda mi řekl, že se do showbyznysu moc nehodím

9.

Český rozhlas - Hudba

Xaver a host: Bohuš Matuš: Muzikál Dracula byl zásadní. Karel Svoboda mi řekl, že se do showbyznysu moc nehodím

30. 11. 2021

29 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jsem furt stejný blázen a snílek, chtěl bych mít koncert ve Wembley, usmívá se Marek Ztracený

10.

Český rozhlas - Hudba

Host Lucie Výborné: Jsem furt stejný blázen a snílek, chtěl bych mít koncert ve Wembley, usmívá se Marek Ztracený

20. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Hurá na Jih 81 – Zabloudili na jih?

11.

RadioDixie - Podcasty

Hurá na Jih 81 – Zabloudili na jih?

30. 11. 2021

56 min

Obrázek epizody Ewa Farna: Dětství v šoubyznysu, O2 aréna i kluci, co řvali: „Ukaž kozy!“ (88)

12.

Headliner CZ

Ewa Farna: Dětství v šoubyznysu, O2 aréna i kluci, co řvali: „Ukaž kozy!“ (88)

19. 3. 2023

1 hod 6 min

Obrázek epizody Mozaika: Otec Leopold

13.

Český rozhlas - Hudba

Mozaika: Otec Leopold

29. 11. 2021

2 min

Obrázek epizody Alex a host: Richard Tesařík: Dvojsmyslné texty měly úspěch, ale šlo je natočit až v devadesátkách

14.

Český rozhlas - Hudba

Alex a host: Richard Tesařík: Dvojsmyslné texty měly úspěch, ale šlo je natočit až v devadesátkách

30. 1. 2023

27 min

Obrázek epizody Rooshie | Baruš Mima | rozhovor

15.

Lets Talkin

Rooshie | Baruš Mima | rozhovor

4. 6. 2023

1 hod 11 min

Obrázek epizody On Air: Před vstupem na pódium mívám blackout moment. Zpěv neuvěřitelně odhaluje, říká Salto with Love

16.

Český rozhlas - Hudba

On Air: Před vstupem na pódium mívám blackout moment. Zpěv neuvěřitelně odhaluje, říká Salto with Love

30. 1. 2023

15 min

Obrázek epizody 94. SinglStory

17.

SinglStory

94. SinglStory

28. 1. 2023

57 min

Obrázek epizody Jak začít hrát na saxofon?

18.

Saxofon lehce

Jak začít hrát na saxofon?

21. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Veselá kapela z třebechovické ZUŠ patří k vyhlášeným hudebním tělesům s puncem neopakovatelnosti

19.

Český rozhlas - Hudba

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Veselá kapela z třebechovické ZUŠ patří k vyhlášeným hudebním tělesům s puncem neopakovatelnosti

3. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Michal Hrůza: I vojna může za to, že zpívám

20.

Český rozhlas - Hudba

Blízká setkání: Zpěvák Michal Hrůza: I vojna může za to, že zpívám

27. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Mozaika: Smetanova Litomyšl opět přivítá hudební hvězdy z celého světa. Oslaví i 100 let Českého rozhlasu

21.

Český rozhlas - Hudba

Mozaika: Smetanova Litomyšl opět přivítá hudební hvězdy z celého světa. Oslaví i 100 let Českého rozhlasu

27. 1. 2023

6 min

Obrázek epizody Country Heroes 36 - Staří dobří známí a talentované mládí v jejich stopách

22.

RadioDixie - Podcasty

Country Heroes 36 - Staří dobří známí a talentované mládí v jejich stopách

6. 6. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody Wreckberries: Náš největší hit jsme ukradli z kapely našeho basáka

23.

Alterna | Rádio VYŠŠÍ HLAS

Wreckberries: Náš největší hit jsme ukradli z kapely našeho basáka

27. 1. 2023

37 min

Obrázek epizody On Air: Snaha napsat hlučnou rockovou písničku vyšla tentokrát naprázdno, říká Alex Turner z Arctic Monkeys

24.

Český rozhlas - Hudba

On Air: Snaha napsat hlučnou rockovou písničku vyšla tentokrát naprázdno, říká Alex Turner z Arctic Monkeys

26. 1. 2023

8 min

Obrázek epizody Prdk - Born 2 Hype [HBM055]

25.

Hoofbeats Music Podcast

Prdk - Born 2 Hype [HBM055]

9. 1. 2024

3 min