Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Football Club #82 Slávistické investice do budoucna a aktivita topících se klubů? Revize zimních přestupů v lize

1.

Football Club podcasty

Football Club #82 Slávistické investice do budoucna a aktivita topících se klubů? Revize zimních přestupů v lize

28. 2. 2025

2 hod 35 min

Obrázek epizody Letná (AC Sparta Praha) – historicky nejúspěšnější ligový tým a druhý největší ligový stadion

2.

Stadiony

Letná (AC Sparta Praha) – historicky nejúspěšnější ligový tým a druhý největší ligový stadion

3. 12. 2021

53 min

Obrázek epizody VLÁDCI PRAHY #067: Utrpení v Olomouci a velký návrat Olatunjiho! Birmančević je problém

3.

Vládci Prahy ACS

VLÁDCI PRAHY #067: Utrpení v Olomouci a velký návrat Olatunjiho! Birmančević je problém

3. 3. 2025

3 hod 6 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Je čas, aby Plzeň i Baník změnily trenéra, a přál los ME českému týmu?

4.

Fokus podcast ČT sport

Fotbal fokus podcast: Je čas, aby Plzeň i Baník změnily trenéra, a přál los ME českému týmu?

3. 12. 2019

1 hod 33 min

Obrázek epizody Velo fokus podcast: Po 3. etapě Tour de France

5.

Fokus podcast ČT sport

Velo fokus podcast: Po 3. etapě Tour de France

1. 7. 2024

36 min

Obrázek epizody Basketbal fokus podcast: Jak ovlivňují výkony Chicaga Bulls hru Tomáše Satoranského?

6.

Fokus podcast ČT sport

Basketbal fokus podcast: Jak ovlivňují výkony Chicaga Bulls hru Tomáše Satoranského?

2. 12. 2019

39 min

Obrázek epizody Birmančevič mimo základ, preview 2. ligy. Vrátí se Zlín mezi elitu?

7.

Fotbal fokus

Birmančevič mimo základ, preview 2. ligy. Vrátí se Zlín mezi elitu?

3. 3. 2025

1 hod 12 min

Obrázek epizody JAKMILE SE JEDNOU VYSPÍŠ, JE TO PROMLČENÝ (Jiří Pavlenka)

8.

PŘÍMO Z KABINY

JAKMILE SE JEDNOU VYSPÍŠ, JE TO PROMLČENÝ (Jiří Pavlenka)

1. 12. 2021

45 min

Obrázek epizody Přímák: Vyloučení v Edenu nerozporuju. Ale nelíbí se mi, že sudí alibisticky čekal na VAR, říká bývalý Klokan

9.

Přímák

Přímák: Vyloučení v Edenu nerozporuju. Ale nelíbí se mi, že sudí alibisticky čekal na VAR, říká bývalý Klokan

3. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody NFL fokus podcast: Jsou Baltimore Ravens aktuálně nejlepším týmem ligy?

10.

Fokus podcast ČT sport

NFL fokus podcast: Jsou Baltimore Ravens aktuálně nejlepším týmem ligy?

27. 11. 2019

56 min

Obrázek epizody Za čárou #118: Olomouc: na mušli to jde, domácím fans vedení dál nepřichází na jméno

11.

Za čárou

Za čárou #118: Olomouc: na mušli to jde, domácím fans vedení dál nepřichází na jméno

4. 3. 2025

1 hod

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Forma Sparty, budoucnost Kuchty, Slavia vs Plzeň a boj o titul

12.

Fokus podcast ČT sport

Fotbal fokus podcast: Forma Sparty, budoucnost Kuchty, Slavia vs Plzeň a boj o titul

13. 3. 2023

1 hod 35 min

Obrázek epizody Kopačák #104: Zlatý míč je tu, aneb kdo byl nejlepším fotbalistou sezóny?

13.

Kopačák

Kopačák #104: Zlatý míč je tu, aneb kdo byl nejlepším fotbalistou sezóny?

23. 10. 2024

1 hod 15 min

Obrázek epizody PŘED ZÁPASEM | Plzeň – Slavia

14.

SK Slavia Praha

PŘED ZÁPASEM | Plzeň – Slavia

22. 12. 2020

7 min

Obrázek epizody O ligových statistikách a videích z utkání Chance Ligy

15.

Smart football

O ligových statistikách a videích z utkání Chance Ligy

23. 10. 2024

46 min

Obrázek epizody Hokej bez červené (134. díl): Proč se v extralize tak prosazuje defenzivní hokej?

16.

Fokus podcast ČT sport

Hokej bez červené (134. díl): Proč se v extralize tak prosazuje defenzivní hokej?

22. 10. 2024

51 min

Obrázek epizody #56 Za gól Portugalcům mi děkoval i Beckenbauer, vzpomíná „Bohemák vršovickej“ Vladimír Hruška

17.

Kopačky na hřebíku

#56 Za gól Portugalcům mi děkoval i Beckenbauer, vzpomíná „Bohemák vršovickej“ Vladimír Hruška

20. 5. 2023

56 min

Obrázek epizody PŘÍMÁK: Mám problém, že v celé obraně Slavie není Čech

18.

Přímák

PŘÍMÁK: Mám problém, že v celé obraně Slavie není Čech

19. 8. 2022

53 min

Obrázek epizody Off Season 20/21: 13. kolo

19.

OFFSEASON Podcast

Off Season 20/21: 13. kolo

22. 12. 2020

1 hod 2 min

Obrázek epizody JOSEF SVĚTLÍK | INTROVERT Z MORAVY. ALE EMOCE MEZI LAVIČKAMI MÁM RÁD, SNAD NÁM JE NEVEZMOU

20.

Podcast Fotbal Praha

JOSEF SVĚTLÍK | INTROVERT Z MORAVY. ALE EMOCE MEZI LAVIČKAMI MÁM RÁD, SNAD NÁM JE NEVEZMOU

23. 10. 2024

41 min

Obrázek epizody První dojem | Českého mistra semlela mašina, sparťané ale jasně vyhráli aspoň na tribunách

21.

Liga naruby

První dojem | Českého mistra semlela mašina, sparťané ale jasně vyhráli aspoň na tribunách

23. 10. 2024

12 min

Obrázek epizody Biatlon fokus podcast: Co chybí Davidové k medailím a je Charvátová pro štafetu ještě správnou volbou?

22.

Fokus podcast ČT sport

Biatlon fokus podcast: Co chybí Davidové k medailím a je Charvátová pro štafetu ještě správnou volbou?

22. 12. 2020

1 hod 34 min

Obrázek epizody Fokus podcast: Krasobruslařská sezona na startu i výhledy na domácí MS

23.

Fokus podcast ČT sport

Fokus podcast: Krasobruslařská sezona na startu i výhledy na domácí MS

23. 10. 2024

56 min

Obrázek epizody Zápas podzimu pro Spartu, Slavia splní povinnost a Jablonec vyloupí Hanou | FOOTCAST PREVIEW 13. kolo

24.

Footcast

Zápas podzimu pro Spartu, Slavia splní povinnost a Jablonec vyloupí Hanou | FOOTCAST PREVIEW 13. kolo

24. 10. 2024

56 min

Obrázek epizody PŘÍMÁK: Plzeň a nový majitel? Zápas s Karabachem o Ligu mistrů může rozhodnout

25.

Přímák

PŘÍMÁK: Plzeň a nový majitel? Zápas s Karabachem o Ligu mistrů může rozhodnout

22. 8. 2022

1 hod