Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zámek Bor se pyšní zachovalými gotickými prvky. Působivými sklípkovými klenbami a záclonovými okny

1.

Zámek Bor se pyšní zachovalými gotickými prvky. Působivými sklípkovými klenbami a záclonovými okny

13. 8. 2026

3 min

Obrázek epizody XV: Z mála hodně ft. @hrb_vzhurunohama

2.

XV: Z mála hodně ft. @hrb_vzhurunohama

7. 7. 2020

30 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Španělská tradice velí propustit na Velikonoce vězně. Zvyk má na svědomí jedna neuvěřitelná historie

3.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Španělská tradice velí propustit na Velikonoce vězně. Zvyk má na svědomí jedna neuvěřitelná historie

25. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Když do Krumlova tak v březnu za koronaviru! Rozhovor se starostou Českého Krumlova Daliborem Cardou.

4.

Když do Krumlova tak v březnu za koronaviru! Rozhovor se starostou Českého Krumlova Daliborem Cardou.

10. 3. 2020

17 min

Obrázek epizody Jan Hvízdal / O práci průvodce a mushera na norských Špicberkách

5.

Jan Hvízdal / O práci průvodce a mushera na norských Špicberkách

7. 2. 2021

1 hod 17 min

Obrázek epizody Epizoda 71 - Audrey Tang jako symbol současné taiwanské společnosti

6.

Epizoda 71 - Audrey Tang jako symbol současné taiwanské společnosti

6. 8. 2022

22 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Na Mont Blancu jsem byl naposledy v 76 letech, vzpomínal horolezec Červinka

7.

Zálety Aleny Zárybnické: Na Mont Blancu jsem byl naposledy v 76 letech, vzpomínal horolezec Červinka

25. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Od Pradědu na Hanou: Potštátská hodinová věž byla kdysi součástí pivovaru

8.

Od Pradědu na Hanou: Potštátská hodinová věž byla kdysi součástí pivovaru

25. 4. 2025

4 min

Obrázek epizody Zápisník Pavly Smetanové

9.

Zápisník Pavly Smetanové

21. 4. 2019

3 min

Obrázek epizody #Španělsko, Mexiko a ČR | Petr Vosátka: "Ne vždy je práce dobrovolníků přijata pozitivně ze strany místních."

10.

#Španělsko, Mexiko a ČR | Petr Vosátka: "Ne vždy je práce dobrovolníků přijata pozitivně ze strany místních."

7. 8. 2022

50 min

Obrázek epizody Křížem krajem: V lese nad Sedlnicemi najdete odpočinkový areál U Josefova dubu

11.

Křížem krajem: V lese nad Sedlnicemi najdete odpočinkový areál U Josefova dubu

25. 4. 2025

8 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Hudební album Plantasia je určeno rostlinám. Na festivalu Pohoda zazněla i nová hudba pro slunečnice

12.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Hudební album Plantasia je určeno rostlinám. Na festivalu Pohoda zazněla i nová hudba pro slunečnice

21. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Uplynulo 160 let od atentátu na Abrahama Lincolna. Proč mu tehdy nikdo nedokázal zabránit?

13.

Uplynulo 160 let od atentátu na Abrahama Lincolna. Proč mu tehdy nikdo nedokázal zabránit?

26. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Konverzace s Thomasem Steinbeckem

14.

Konverzace s Thomasem Steinbeckem

8. 2. 2021

1 hod 9 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Česká rodina putuje odlehlou částí Tuniska karavanem. Dcery v něm mají pokojíček i školu

15.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Česká rodina putuje odlehlou částí Tuniska karavanem. Dcery v něm mají pokojíček i školu

7. 8. 2022

3 min

Obrázek epizody Příběh řezníka Karla Teischla má smutný konec

16.

Příběh řezníka Karla Teischla má smutný konec

26. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Uplynulo 160 let od atentátu na Abrahama Lincolna. Proč mu tehdy nikdo nedokázal zabránit?

17.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Uplynulo 160 let od atentátu na Abrahama Lincolna. Proč mu tehdy nikdo nedokázal zabránit?

26. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Česká rodina putuje odlehlou částí Tuniska karavanem. Dcery v něm mají pokojíček i školu

18.

Česká rodina putuje odlehlou částí Tuniska karavanem. Dcery v něm mají pokojíček i školu

7. 8. 2022

3 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Vezmeme vás na hodinu češtiny na Burgundské univerzitě v Dijonu

19.

Reportáže zahraničních zpravodajů: Vezmeme vás na hodinu češtiny na Burgundské univerzitě v Dijonu

26. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Vltavín: Jakub Krčín neustále přesvědčoval Viléma z Rožmberka o svých úspěších, ale audit ukázal něco jiného

20.

Vltavín: Jakub Krčín neustále přesvědčoval Viléma z Rožmberka o svých úspěších, ale audit ukázal něco jiného

27. 4. 2025

39 min

Obrázek epizody Tip Never Sol: Zpěvačka Vera Sola mě zaujala, hned když jsem uslyšela první tón

21.

Tip Never Sol: Zpěvačka Vera Sola mě zaujala, hned když jsem uslyšela první tón

8. 8. 2019

2 min

Obrázek epizody Africké skejtování. Mozambik mě naučil, že život je skvělej, říká Martin Loužecký  ze Skate World Better

22.

Africké skejtování. Mozambik mě naučil, že život je skvělej, říká Martin Loužecký ze Skate World Better

10. 3. 2020

45 min

Obrázek epizody Casablanca: Stovky kilometrů horami a bažinami. S rtěnkou a v růžové. Lenka Vacvalová o radosti z dlouhého běhu

23.

Casablanca: Stovky kilometrů horami a bažinami. S rtěnkou a v růžové. Lenka Vacvalová o radosti z dlouhého běhu

8. 2. 2021

39 min

Obrázek epizody Není Janov jako Janov. Ten u Litomyšle inspiroval i Jiráska

24.

Není Janov jako Janov. Ten u Litomyšle inspiroval i Jiráska

7. 8. 2022

23 min

Obrázek epizody 10 let od zemětřesení v Nepálu: „Daří se nám a lidé zůstávají,“ pochvalují si místní

25.

10 let od zemětřesení v Nepálu: „Daří se nám a lidé zůstávají,“ pochvalují si místní

27. 4. 2025

3 min