Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Od keltských nápojů po Hildegardiny sušenky. V Trenčíně se dá historie i ochutnat

1.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Od keltských nápojů po Hildegardiny sušenky. V Trenčíně se dá historie i ochutnat

19. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Tip Terezie Kovalové: Zajděte na Open Air Lucerna Music Baru nebo festival Cool v plotě

2.

Tip Terezie Kovalové: Zajděte na Open Air Lucerna Music Baru nebo festival Cool v plotě

25. 5. 2021

1 min

Obrázek epizody Belgické „město duchů“ Doel chtějí jeho obyvatelé znovu oživit, průmyslová zóna z něj nebude

3.

Belgické „město duchů“ Doel chtějí jeho obyvatelé znovu oživit, průmyslová zóna z něj nebude

24. 3. 2023

3 min

Obrázek epizody Epizoda 69 - Kdo je You Si-Kun a jak vnímám jeho návštěvu v ČR

4.

Epizoda 69 - Kdo je You Si-Kun a jak vnímám jeho návštěvu v ČR

23. 7. 2022

17 min

Obrázek epizody Vltavín: Málokterý mladý člověk zná tolik lidových písní, kolik jsem znal já, vzpomínal pěvec Eduard Haken

5.

Vltavín: Málokterý mladý člověk zná tolik lidových písní, kolik jsem znal já, vzpomínal pěvec Eduard Haken

13. 4. 2025

30 min

Obrázek epizody Ešus 16/3/2026 Jakub a Malajsie, Borneo, Brunej

6.

Ešus 16/3/2026 Jakub a Malajsie, Borneo, Brunej

19. 3. 2026

1 hod 1 min

Obrázek epizody Připadá mi, že jsem pořád v Africe! Tadeáš Šíma přejel černý kontinent na kole

7.

Připadá mi, že jsem pořád v Africe! Tadeáš Šíma přejel černý kontinent na kole

17. 9. 2018

49 min

Obrázek epizody Páčidlo, tyč i baseballová pálka. Ve Vídni si vztek chodí legálně vybít hlavně ženy

8.

Páčidlo, tyč i baseballová pálka. Ve Vídni si vztek chodí legálně vybít hlavně ženy

20. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Expedice Z101 byla v Etiopii okradena, policejní vyšetřování je tu plné paradoxů

9.

Expedice Z101 byla v Etiopii okradena, policejní vyšetřování je tu plné paradoxů

24. 3. 2023

3 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Jak se slaví Velikonoce na Trojmezí a které obyčeje jsou pro oblast příznačné

10.

Křížem krajem: Jak se slaví Velikonoce na Trojmezí a které obyčeje jsou pro oblast příznačné

20. 3. 2026

8 min

Obrázek epizody Přestavba obytného auta, vanlife i kempování v Kanadě s Eventyr.cz

11.

Přestavba obytného auta, vanlife i kempování v Kanadě s Eventyr.cz

26. 5. 2021

55 min

Obrázek epizody ep22: Jedna sezóna v Německu, která mi změnila mindset

12.

ep22: Jedna sezóna v Německu, která mi změnila mindset

20. 3. 2026

34 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Doma jsme měli 5 tisíc knih, jsem odkojená detektivkami, vzpomíná spisovatelka Truhličková

13.

Zálety Aleny Zárybnické: Doma jsme měli 5 tisíc knih, jsem odkojená detektivkami, vzpomíná spisovatelka Truhličková

13. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody The Sabbaticals – na rok s dětmi kolem světa

14.

The Sabbaticals – na rok s dětmi kolem světa

25. 2. 2019

1 hod 2 min

Obrázek epizody Jedno léto, moře zážitků. Co si v našem kraji užijete?

15.

Jedno léto, moře zážitků. Co si v našem kraji užijete?

2. 8. 2019

23 min

Obrázek epizody Na cestovatelskou notu: příběh Griffithovy hvězdárny a planetária v Los Angeles

16.

Na cestovatelskou notu: příběh Griffithovy hvězdárny a planetária v Los Angeles

6. 3. 2020

9 min

Obrázek epizody Jak jsem se naučila španělsky s radostí a lehkostí

17.

Jak jsem se naučila španělsky s radostí a lehkostí

3. 2. 2021

12 min

Obrázek epizody #Peking | Kateřina Aspiras: "V Číně jsem si docela odvykla chodit na sociální sítě."

18.

#Peking | Kateřina Aspiras: "V Číně jsem si docela odvykla chodit na sociální sítě."

24. 7. 2022

55 min

Obrázek epizody Epizoda 61 - Velikonoční speciál: Případ Silje část I (Silje-saken del I)

19.

Epizoda 61 - Velikonoční speciál: Případ Silje část I (Silje-saken del I)

13. 4. 2025

38 min

Obrázek epizody 111. Ostrava

20.

111. Ostrava

13. 4. 2025

4 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Libye, Gruzie i válečná Ukrajina. Zpravodaj Martin Dorazín je dobrodruh tělem i duší

21.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Libye, Gruzie i válečná Ukrajina. Zpravodaj Martin Dorazín je dobrodruh tělem i duší

24. 7. 2022

14 min

Obrázek epizody Tma, mlha i záhadné světlo. Podivné okolnosti největší české železniční nehody

22.

Tma, mlha i záhadné světlo. Podivné okolnosti největší české železniční nehody

13. 4. 2025

22 min

Obrázek epizody Hledáme udržitelnou míru nebezpečí. Na vodáctví si hodně frčíme, říká rodina Náhlovských

23.

Hledáme udržitelnou míru nebezpečí. Na vodáctví si hodně frčíme, říká rodina Náhlovských

13. 4. 2025

46 min

Obrázek epizody Nordjylland

24.

Nordjylland

3. 2. 2021

24 min

Obrázek epizody Dobrodruh tělem i duší. Martin Dorazín je v Zápisníku jako doma

25.

Dobrodruh tělem i duší. Martin Dorazín je v Zápisníku jako doma

24. 7. 2022

14 min