Obrázek epizody Petr Horký od Jižního pólu: Udělali jsme si tu vlastní čas

1.

Petr Horký od Jižního pólu: Udělali jsme si tu vlastní čas

31. 12. 2021

4 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Česká hudba, to je humor i melancholie v jednom, říká ředitel belgického festivalu

2.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Česká hudba, to je humor i melancholie v jednom, říká ředitel belgického festivalu

2. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Z věží do podzemí Moravské Třebové

3.

Z věží do podzemí Moravské Třebové

25. 10. 2020

24 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: V chrámu Navštívení Panny Marie v Hejnicích

4.

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: V chrámu Navštívení Panny Marie v Hejnicích

2. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Čekání v základním táboře je pro mě horší než třicet stupňů pod nulou, říká přímo z Antarktidy Petr Horký

5.

Čekání v základním táboře je pro mě horší než třicet stupňů pod nulou, říká přímo z Antarktidy Petr Horký

31. 12. 2021

4 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Legenda o vzniku hejnické baziliky

6.

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Legenda o vzniku hejnické baziliky

2. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody První semestr na koreanistice, pocity a dojmy

7.

První semestr na koreanistice, pocity a dojmy

13. 1. 2020

27 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Minerálka z Lázní Libverda

8.

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Minerálka z Lázní Libverda

2. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Epizoda 41 – Novoroční střípky

9.

Epizoda 41 – Novoroční střípky

1. 1. 2022

21 min

Obrázek epizody Legenda o vzniku hejnické baziliky

10.

Legenda o vzniku hejnické baziliky

2. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Detektivní pátrání po 70 letech

11.

Detektivní pátrání po 70 letech

26. 10. 2020

15 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Moře je zaminované, tak jezdí obyvatelé Oděsy k slaným jezerům za město. Sůl se tam dřív i těžila

13.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Moře je zaminované, tak jezdí obyvatelé Oděsy k slaným jezerům za město. Sůl se tam dřív i těžila

29. 6. 2022

3 min

Obrázek epizody #Lisabon | Aneta Strohova: "Lisabon je láska mýho života."

14.

#Lisabon | Aneta Strohova: "Lisabon je láska mýho života."

24. 1. 2021

1 hod 11 min

Obrázek epizody Moře je zaminované, tak jezdí obyvatelé Oděsy k slaným jezerům za město. Sůl se tam dřív i těžila

15.

Moře je zaminované, tak jezdí obyvatelé Oděsy k slaným jezerům za město. Sůl se tam dřív i těžila

29. 6. 2022

3 min

Obrázek epizody Liberecké Valdštejnské domky: Pozůstatek založení takzvaného Nového Města

16.

Liberecké Valdštejnské domky: Pozůstatek založení takzvaného Nového Města

29. 6. 2022

12 min

Obrázek epizody Za pověstmi z Knířova do Střemošice a na Žižkův stůl

17.

Za pověstmi z Knířova do Střemošice a na Žižkův stůl

28. 7. 2019

24 min

Obrázek epizody Mnohoženství ano, homosexualita ne. Gayové v konzervativním Utahu stále řeší rozpor mezi vírou a sexuální orientací

18.

Mnohoženství ano, homosexualita ne. Gayové v konzervativním Utahu stále řeší rozpor mezi vírou a sexuální orientací

2. 3. 2020

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Manželé Křížkovi: Žena skladatele je spoluautor, kterého v titulcích nenajdete

19.

Zálety Aleny Zárybnické: Manželé Křížkovi: Žena skladatele je spoluautor, kterého v titulcích nenajdete

24. 1. 2021

23 min

Obrázek epizody #48 Jak jsem si zlomila ruku a kolik mě to stálo

20.

#48 Jak jsem si zlomila ruku a kolik mě to stálo

29. 6. 2022

32 min

Obrázek epizody Kafe Na CESTĚ 6# - Michal Smrž: "U NÁS PŘINESE NÁVŠTĚVA VÍNO, V BENDU SE NOSÍ GROWLER PIVA."

21.

Kafe Na CESTĚ 6# - Michal Smrž: "U NÁS PŘINESE NÁVŠTĚVA VÍNO, V BENDU SE NOSÍ GROWLER PIVA."

30. 6. 2022

32 min

Obrázek epizody Ruiny misie San Ignacio pohlcuje prales, ale překvapivě harmonické soužití indiánů s jezuity uchvacuje dodnes

22.

Ruiny misie San Ignacio pohlcuje prales, ale překvapivě harmonické soužití indiánů s jezuity uchvacuje dodnes

24. 1. 2021

3 min

Obrázek epizody Hudební tip: Synťáky obklopený Lazer Viking někde na pomezí popu a experimentů

23.

Hudební tip: Synťáky obklopený Lazer Viking někde na pomezí popu a experimentů

30. 6. 2022

2 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Největší krasové jeskyně Blízkého východu se pyšní několika nej, vypořádávají se ale s krizí

24.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Největší krasové jeskyně Blízkého východu se pyšní několika nej, vypořádávají se ale s krizí

30. 6. 2022

3 min

Obrázek epizody Československo se rodilo v Rusku

25.

Československo se rodilo v Rusku

3. 3. 2020

25 min