Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Točily se tu kultovní trháky. Teď ale starobylé centrum saského Görlitzu filmaře netáhne

1.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Točily se tu kultovní trháky. Teď ale starobylé centrum saského Görlitzu filmaře netáhne

15. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody #10 Jubilejní epizoda - vy se ptáte, já odpovídám

2.

#10 Jubilejní epizoda - vy se ptáte, já odpovídám

26. 9. 2020

37 min

Obrázek epizody 16 - ROZHOVORY SE SÓLO CESTOVATELKAMI - Eva Horská - Minimalistický šatník na sólo cesty

3.

16 - ROZHOVORY SE SÓLO CESTOVATELKAMI - Eva Horská - Minimalistický šatník na sólo cesty

15. 2. 2024

28 min

Obrázek epizody LETUŠKA QATAR AIRWAYS Michaela Hadáčková - Zlatá klec nebo vysněné povolání? Letecký Podcast

4.

LETUŠKA QATAR AIRWAYS Michaela Hadáčková - Zlatá klec nebo vysněné povolání? Letecký Podcast

15. 11. 2021

1 hod 42 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Na masopust v tyrolském Imstu se těší zejména muži. Karnevalová horečka se tu dědí z otce na syna

5.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Na masopust v tyrolském Imstu se těší zejména muži. Karnevalová horečka se tu dědí z otce na syna

16. 2. 2024

3 min

Obrázek epizody 4. Expe Talk: Lenka Pazourkouvá - Z účastnice průvodkyní

6.

4. Expe Talk: Lenka Pazourkouvá - Z účastnice průvodkyní

23. 5. 2019

27 min

Obrázek epizody Aktuality z Klínovky

7.

Aktuality z Klínovky

16. 2. 2024

27 min

Obrázek epizody Tip Terezie Kovalové: Zajděte na Koncert pro svobodu a demokracii v podání České filharmonie

8.

Tip Terezie Kovalové: Zajděte na Koncert pro svobodu a demokracii v podání České filharmonie

16. 11. 2021

2 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Zahraniční reportéři Českého rozhlasu vás zavedou na masopustní průvod v tyrolském městě Imst

9.

Reportáže zahraničních zpravodajů: Zahraniční reportéři Českého rozhlasu vás zavedou na masopustní průvod v tyrolském městě Imst

17. 2. 2024

23 min

Obrázek epizody Po stopách pověstí v České Třebové

10.

Po stopách pověstí v České Třebové

27. 9. 2020

23 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Jeden krok do lesa, druhý do Afriky. Zpravodajka Zdeňka Trachtová Bruselu doslova propadla

11.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Jeden krok do lesa, druhý do Afriky. Zpravodajka Zdeňka Trachtová Bruselu doslova propadla

18. 2. 2024

12 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Četli jste příběhy kapitána Flinta? V Lake District najdete místa i lodě z jeho knih

12.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Četli jste příběhy kapitána Flinta? V Lake District najdete místa i lodě z jeho knih

16. 11. 2021

3 min

Obrázek epizody V Dominikánské republice jsem viděla otisky šestiprstých rukou, říká cestovatelka Slávka Chrpová

13.

V Dominikánské republice jsem viděla otisky šestiprstých rukou, říká cestovatelka Slávka Chrpová

18. 2. 2024

41 min

Obrázek epizody Vánoční putování za Pannou Marií

14.

Vánoční putování za Pannou Marií

22. 12. 2019

23 min

Obrázek epizody Casablanca: Dává mi to obrovský smysl. Lékárník Stanislav Havlíček vypráví o cestování na mise Lékařů bez hranic

15.

Casablanca: Dává mi to obrovský smysl. Lékárník Stanislav Havlíček vypráví o cestování na mise Lékařů bez hranic

28. 6. 2022

46 min

Obrázek epizody Hausbot Petra Horkého 2019 (13) - John Mattone - kouč Steva Jobse 1/2

16.

Hausbot Petra Horkého 2019 (13) - John Mattone - kouč Steva Jobse 1/2

23. 1. 2021

22 min

Obrázek epizody Dává mi to obrovský smysl. Lékárník Stanislav Havlíček vypráví o cestování na mise Lékařů bez hranic

17.

Dává mi to obrovský smysl. Lékárník Stanislav Havlíček vypráví o cestování na mise Lékařů bez hranic

28. 6. 2022

46 min

Obrázek epizody Dispečer Provozu Ploch z Ruzyně - Co se děje, když má přiletět Air Force One nebo Antonov An-225? Pavel Mašata

18.

Dispečer Provozu Ploch z Ruzyně - Co se děje, když má přiletět Air Force One nebo Antonov An-225? Pavel Mašata

28. 6. 2022

2 hod 11 min

Obrázek epizody O Američanech

19.

O Američanech

2. 3. 2020

1 min

Obrázek epizody Nepříjemné otázky o Afroameričanech

20.

Nepříjemné otázky o Afroameričanech

23. 1. 2021

19 min

Obrázek epizody Alena Zárybnická: Jednou z velkých ostud v životě je zmoklý meteorolog

21.

Alena Zárybnická: Jednou z velkých ostud v životě je zmoklý meteorolog

29. 6. 2022

26 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Moře je zaminované, tak jezdí obyvatelé Oděsy k slaným jezerům za město. Sůl se tam dřív i těžila

22.

Zápisník zahraničních zpravodajů: Moře je zaminované, tak jezdí obyvatelé Oděsy k slaným jezerům za město. Sůl se tam dřív i těžila

29. 6. 2022

3 min

Obrázek epizody #Lisabon | Aneta Strohova: "Lisabon je láska mýho života."

23.

#Lisabon | Aneta Strohova: "Lisabon je láska mýho života."

24. 1. 2021

1 hod 11 min

Obrázek epizody Moře je zaminované, tak jezdí obyvatelé Oděsy k slaným jezerům za město. Sůl se tam dřív i těžila

24.

Moře je zaminované, tak jezdí obyvatelé Oděsy k slaným jezerům za město. Sůl se tam dřív i těžila

29. 6. 2022

3 min

Obrázek epizody Liberecké Valdštejnské domky: Pozůstatek založení takzvaného Nového Města

25.

Liberecké Valdštejnské domky: Pozůstatek založení takzvaného Nového Města

29. 6. 2022

12 min