Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kriminálka: Splněný slib. Vraždil, i když doma byly dvě malé děti. Co zjistila pražská kriminálka?

Kriminálka: Splněný slib. Vraždil, i když doma byly dvě malé děti. Co zjistila pražská kriminálka?

11. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Splněný slib. Vraždil, i když doma byly dvě malé děti. Co zjistila pražská kriminálka?

Splněný slib. Vraždil, i když doma byly dvě malé děti. Co zjistila pražská kriminálka?

11. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Kriminálka: Splněný slib. Vraždil, i když doma byly dvě malé děti. Co zjistila pražská kriminálka?

Kriminálka: Splněný slib. Vraždil, i když doma byly dvě malé děti. Co zjistila pražská kriminálka?

11. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Vyhraj nejnovější MacBook Air M5

Vyhraj nejnovější MacBook Air M5

11. 3. 2026

53 min

Obrázek epizody Tomáš v úzkých: Máma po něm chce pořídit inkontinenční pomůcky!

Tomáš v úzkých: Máma po něm chce pořídit inkontinenční pomůcky!

11. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody Tomáš v úzkých: Máma po něm chce pořídit inkontinenční pomůcky!

Tomáš v úzkých: Máma po něm chce pořídit inkontinenční pomůcky!

11. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody Procházka: Dospěl jsem, nepotřebuji se zalíbit ostatním. Titul je dárek pro mě. Role otce? | Fight!

Procházka: Dospěl jsem, nepotřebuji se zalíbit ostatním. Titul je dárek pro mě. Role otce? | Fight!

11. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Odlučitelné a neodlučitelné předpony v NĚMČINĚ

Odlučitelné a neodlučitelné předpony v NĚMČINĚ

11. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Dítě se srdeční vadou dnes může žít plnohodnotný život, říká Jan Marek

Dítě se srdeční vadou dnes může žít plnohodnotný život, říká Jan Marek

11. 3. 2026

42 min

Obrázek epizody 81. Kavárna v kostele? Projekt Mercy Cafe | Joanna Gaura

81. Kavárna v kostele? Projekt Mercy Cafe | Joanna Gaura

11. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody #26: Už za rok bude svět pro náš mozek nepředstavitelný. AI změní lidem smysl života

#26: Už za rok bude svět pro náš mozek nepředstavitelný. AI změní lidem smysl života

11. 3. 2026

10 min

Obrázek epizody Ledy se začínají hýbat

Ledy se začínají hýbat

11. 3. 2026

10 min

Obrázek epizody Procházka: Dospěl jsem, nepotřebuji se zalíbit ostatním. Titul je dárek pro mě. Role otce? | Fight!

Procházka: Dospěl jsem, nepotřebuji se zalíbit ostatním. Titul je dárek pro mě. Role otce? | Fight!

11. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Kolik vám byt doopravdy vydělává? Spočítejte si to správně

Kolik vám byt doopravdy vydělává? Spočítejte si to správně

11. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Poprask #125 Agáta & Ornella KONČÍ! Moravec opouští ČT a Britney v slzách

Poprask #125 Agáta & Ornella KONČÍ! Moravec opouští ČT a Britney v slzách

11. 3. 2026

35 min

Obrázek epizody Kdo vyhraje válku USA s Iránem? Ukrajina nebo Rusko?

Kdo vyhraje válku USA s Iránem? Ukrajina nebo Rusko?

11. 3. 2026

34 min

Obrázek epizody Lužifčák S2E43 Michal Štofej - Mastering platne v Abbey Road bol pre mňa zážitok

Lužifčák S2E43 Michal Štofej - Mastering platne v Abbey Road bol pre mňa zážitok

11. 3. 2026

1 hod 46 min

Obrázek epizody Na vlně podnikání s advokátem Jiřím Kučerou z kanceláře Kučera & Associates

Na vlně podnikání s advokátem Jiřím Kučerou z kanceláře Kučera & Associates

11. 3. 2026

52 min

Obrázek epizody Čekali 14 let, teď sepsali petici. Obyvatelé Oldřichova už roky požadují chodník k základní škole

Čekali 14 let, teď sepsali petici. Obyvatelé Oldřichova už roky požadují chodník k základní škole

11. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Čekali 14 let, teď sepsali petici. Obyvatelé Oldřichova už roky požadují chodník k základní škole

Zprávy ČRo Ostrava: Čekali 14 let, teď sepsali petici. Obyvatelé Oldřichova už roky požadují chodník k základní škole

11. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Po čase opět ve třech! 🎙️ Sedmatřicátý díl je tu!

Po čase opět ve třech! 🎙️ Sedmatřicátý díl je tu!

11. 3. 2026

41 min

Obrázek epizody Týden mozku 2026: Jak restartovat náš nejsložitější orgán a co mu dnes škodí nejvíce?

Týden mozku 2026: Jak restartovat náš nejsložitější orgán a co mu dnes škodí nejvíce?

11. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Radio Vrtulník přistává na televizi A11!

Radio Vrtulník přistává na televizi A11!

11. 3. 2026

44 sec

Obrázek epizody Z Ecova díla by se čtenář neměl zděsit. Je to přece inspirace dovzdělat se, říká Martin C. Putna

Z Ecova díla by se čtenář neměl zděsit. Je to přece inspirace dovzdělat se, říká Martin C. Putna

11. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Akcent: Z Ecova díla by se čtenář neměl zděsit. Je to přece inspirace dovzdělat se, říká Martin C. Putna

Akcent: Z Ecova díla by se čtenář neměl zděsit. Je to přece inspirace dovzdělat se, říká Martin C. Putna

11. 3. 2026

25 min