Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ep. 11 — Estereotipos nacionales 🇪🇸 (A1-A2)

Ep. 11 — Estereotipos nacionales 🇪🇸 (A1-A2)

27. 2. 2026

4 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: ‚Nedaří se shánět sociální pracovníky.‘ V Králíkách otevřou nový studijní obor, zvýší dostupnost pé…

Zprávy pro Pardubický kraj: ‚Nedaří se shánět sociální pracovníky.‘ V Králíkách otevřou nový studijní obor, zvýší dostupnost pé…

27. 2. 2026

1 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Potravinový ombudsman: Nechystám se navrhovat regulace tam, kde trh funguje. Jde mi o férovost

Dvacet minut Radiožurnálu: Potravinový ombudsman: Nechystám se navrhovat regulace tam, kde trh funguje. Jde mi o férovost

27. 2. 2026

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Potravinový ombudsman: Nechystám se navrhovat regulace tam, kde trh funguje. Jde mi o férovost

Dvacet minut Radiožurnálu: Potravinový ombudsman: Nechystám se navrhovat regulace tam, kde trh funguje. Jde mi o férovost

27. 2. 2026

23 min

Obrázek epizody Potravinový ombudsman: Nechystám se navrhovat regulace tam, kde trh funguje. Jde mi o férovost

Potravinový ombudsman: Nechystám se navrhovat regulace tam, kde trh funguje. Jde mi o férovost

27. 2. 2026

23 min

Obrázek epizody Švédové vyřadili dron poblíž francouzské letadlové lodi. Podezírají Rusko

Švédové vyřadili dron poblíž francouzské letadlové lodi. Podezírají Rusko

27. 2. 2026

3 min

27. 2. 2026

23 min

27. 2. 2026

23 min

27. 2. 2026

23 min

Obrázek epizody Fingerland: USA proti Íránu? Trump sám sebe vmanévroval do pasti

Fingerland: USA proti Íránu? Trump sám sebe vmanévroval do pasti

27. 2. 2026

33 min

Obrázek epizody Život v Jordánsku: Komunita, ženy a každodenní realita

Život v Jordánsku: Komunita, ženy a každodenní realita

27. 2. 2026

34 min

Obrázek epizody Hejtman Martin Půta: Koupě Ještědu je první krok na cestě na seznam světového dědictví UNESCO

Hejtman Martin Půta: Koupě Ještědu je první krok na cestě na seznam světového dědictví UNESCO

27. 2. 2026

18 min

Obrázek epizody O čem se mluví v Libereckém kraji: Hejtman Martin Půta: Koupě Ještědu je první krok na cestě na seznam světového dědictví UNESCO

O čem se mluví v Libereckém kraji: Hejtman Martin Půta: Koupě Ještědu je první krok na cestě na seznam světového dědictví UNESCO

27. 2. 2026

18 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: Hejtman Martin Půta: Koupě Ještědu je první krok na cestě na seznam světového dědictví UNESCO

O čem se mluví pod Ještědem: Hejtman Martin Půta: Koupě Ještědu je první krok na cestě na seznam světového dědictví UNESCO

27. 2. 2026

18 min

Obrázek epizody Zorka vzdává hold Tomášově mámě za to, jak hezky Tomáše vychovala

Zorka vzdává hold Tomášově mámě za to, jak hezky Tomáše vychovala

27. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Zorka vzdává hold Tomášově mámě za to, jak hezky Tomáše vychovala

Zorka vzdává hold Tomášově mámě za to, jak hezky Tomáše vychovala

27. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody NASA změnila plán návratu astronautů na Měsíc, před přistáním přidala novou misi

NASA změnila plán návratu astronautů na Měsíc, před přistáním přidala novou misi

27. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Poprask #123 Dva tátové: Survivor je nuda pro influencery, v Asia Express jsou aspoň reální lidi!

Poprask #123 Dva tátové: Survivor je nuda pro influencery, v Asia Express jsou aspoň reální lidi!

27. 2. 2026

1 hod 23 min

Obrázek epizody Příběhy z největší humanitární krize světa. Zločiny a násilí, o kterých svět nemluví

Příběhy z největší humanitární krize světa. Zločiny a násilí, o kterých svět nemluví

27. 2. 2026

1 hod 2 min

Obrázek epizody Jak se studuje motorsport v Anglii? Formule Ford, stáže a více | ROZHOVOR | We are checking #72

Jak se studuje motorsport v Anglii? Formule Ford, stáže a více | ROZHOVOR | We are checking #72

27. 2. 2026

14 min

Obrázek epizody Quest: RAMageddon: Proč zdražují počítače, konzole i disky? A bude ještě hůř?

Quest: RAMageddon: Proč zdražují počítače, konzole i disky? A bude ještě hůř?

27. 2. 2026

54 min

Obrázek epizody RAMageddon: Proč zdražují počítače, konzole i disky? A bude ještě hůř?

RAMageddon: Proč zdražují počítače, konzole i disky? A bude ještě hůř?

27. 2. 2026

54 min

Obrázek epizody Penzijko potřebuje reformu. Dobrá finanční gramotnost řeší vše. | Lukáš Nádvorník

Penzijko potřebuje reformu. Dobrá finanční gramotnost řeší vše. | Lukáš Nádvorník

27. 2. 2026

1 hod 10 min

Obrázek epizody Quest: RAMageddon: Proč zdražují počítače, konzole i disky? A bude ještě hůř?

27. 2. 2026

54 min

27. 2. 2026

54 min