Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dominika Myslivcová promluvila o stalkingu: Musela na policii a přiznala strach o život

Dominika Myslivcová promluvila o stalkingu: Musela na policii a přiznala strach o život

6. 3. 2023

32 min

Obrázek epizody Křičeli na mě, že transky roznáší covid, a pak mě dobili, říká nebinární Yuki

Křičeli na mě, že transky roznáší covid, a pak mě dobili, říká nebinární Yuki

5. 3. 2023

35 min

Obrázek epizody Kateřina Macháčková o tragédiích: Dědeček se oběsil, exmanžel se zabil, máma mi rozvedla manželství

Kateřina Macháčková o tragédiích: Dědeček se oběsil, exmanžel se zabil, máma mi rozvedla manželství

4. 3. 2023

37 min

Obrázek epizody #06 VÍLY Z INISHERINU

#06 VÍLY Z INISHERINU

4. 3. 2023

40 min

Obrázek epizody Cup Of Hollywood: Ep. 6 - Nejlepší konspirační teorie o dramatu Seleny a Hailey a kontroverzní natáčení seriálu Idol s Lily-Rose Depp a Weekndem schytává kritiku.

Cup Of Hollywood: Ep. 6 - Nejlepší konspirační teorie o dramatu Seleny a Hailey a kontroverzní natáčení seriálu Idol s Lily-Rose Depp a Weekndem schytává kritiku.

3. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody Mikolas Josef je zpět! David odmítl nakopat Dominika

Mikolas Josef je zpět! David odmítl nakopat Dominika

3. 3. 2023

47 min

Obrázek epizody 4. Mývalové na piku, typologie penisů a kdo je ve skutečnosti záporák

4. Mývalové na piku, typologie penisů a kdo je ve skutečnosti záporák

3. 3. 2023

1 hod 46 min

Obrázek epizody Duna v bryndě, klinická smrt Star Treku a další úspěch pro český animák | Total Week #9/23

Duna v bryndě, klinická smrt Star Treku a další úspěch pro český animák | Total Week #9/23

3. 3. 2023

8 min

Obrázek epizody Vítězný únor z nebe nespadl

Vítězný únor z nebe nespadl

3. 3. 2023

5 min

Obrázek epizody Paprika na lanýže. Red hot chilli peppers zvednou honorář. Obětujeme znovu Husa?

Paprika na lanýže. Red hot chilli peppers zvednou honorář. Obětujeme znovu Husa?

2. 3. 2023

43 min

Obrázek epizody Příprava na první maraton s Láskou .. Vojtou Láskou

Příprava na první maraton s Láskou .. Vojtou Láskou

2. 3. 2023

14 min

Obrázek epizody Aust/Borovan ~ Jak se TV Nova s videotékou Voyo probouzí

Aust/Borovan ~ Jak se TV Nova s videotékou Voyo probouzí

2. 3. 2023

20 min

Obrázek epizody Dominik přijel hořící tramvají, Adele je zasnoubená a Weekend z Polska

Dominik přijel hořící tramvají, Adele je zasnoubená a Weekend z Polska

1. 3. 2023

40 min

Obrázek epizody Outsider a Insider: Usmíření týdne, dcera narkomanky Katky jako hvězda TikToku a dárek pro Bendiga

Outsider a Insider: Usmíření týdne, dcera narkomanky Katky jako hvězda TikToku a dárek pro Bendiga

1. 3. 2023

17 min

Obrázek epizody #15 | Zbyněk Navrkal - lezec a předseda Horolezeckého oddílu DUHA - 11. 2. 2023

#15 | Zbyněk Navrkal - lezec a předseda Horolezeckého oddílu DUHA - 11. 2. 2023

1. 3. 2023

48 min

Obrázek epizody Tomáš Magnusek, který zhubnul 80 kilo, by si nafackoval. Má 20 zpět a plánuje natočit velkofilm

Tomáš Magnusek, který zhubnul 80 kilo, by si nafackoval. Má 20 zpět a plánuje natočit velkofilm

1. 3. 2023

31 min

Obrázek epizody Creed III je žánrová pecka a úctyhodný režijní debut hlavní hvězdy | Recenze do uší

Creed III je žánrová pecka a úctyhodný režijní debut hlavní hvězdy | Recenze do uší

28. 2. 2023

4 min

Obrázek epizody David mezi Messim a Ronaldem.

David mezi Messim a Ronaldem.

28. 2. 2023

41 min

Obrázek epizody Jan Gregar

Jan Gregar

28. 2. 2023

57 min

Obrázek epizody Jiří Havelka: České lvy mám spojené s oslavou a hodně pozitivním pocitem, večer by mohl mít větší spád

Jiří Havelka: České lvy mám spojené s oslavou a hodně pozitivním pocitem, večer by mohl mít větší spád

28. 2. 2023

27 min

Obrázek epizody Jiří Havelka: České lvy mám spojené s oslavou a hodně pozitivním pocitem, večer by mohl mít větší spád

Jiří Havelka: České lvy mám spojené s oslavou a hodně pozitivním pocitem, večer by mohl mít větší spád

28. 2. 2023

27 min

Obrázek epizody Krátkometrážní absolvenťák dobývá filmové festivaly | Petr Januschka o Ostrovu svobody

Krátkometrážní absolvenťák dobývá filmové festivaly | Petr Januschka o Ostrovu svobody

28. 2. 2023

18 min

Obrázek epizody HoRe Tomáše Poláčka: Ondřej Hrab a Jana Svobodová

HoRe Tomáše Poláčka: Ondřej Hrab a Jana Svobodová

27. 2. 2023

1 hod 17 min

Obrázek epizody Povídání o kůži, melanomu a opalování s profesorkou Monikou Arenbergerovou

Povídání o kůži, melanomu a opalování s profesorkou Monikou Arenbergerovou

27. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Dnes vysílala umělá inteligence. Adam Sandler má své vojsko, Němci olej na cestách

Dnes vysílala umělá inteligence. Adam Sandler má své vojsko, Němci olej na cestách

27. 2. 2023

55 min