Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Přátelé na celý život a omdlévačky. První školní den a slovenské HEJ!

Přátelé na celý život a omdlévačky. První školní den a slovenské HEJ!

4. 9. 2023

45 min

Obrázek epizody Krásné atletky Nikola a Ester Bendovy o obtěžování ve sportu: Nemístně si z nich utahovali

Krásné atletky Nikola a Ester Bendovy o obtěžování ve sportu: Nemístně si z nich utahovali

4. 9. 2023

1 hod 8 min

Obrázek epizody #26 | Festival DOZVUKY LÉTA v České Třebové - 1. 9. 2023

#26 | Festival DOZVUKY LÉTA v České Třebové - 1. 9. 2023

4. 9. 2023

35 min

Obrázek epizody Bavilo mě konečně točit politiku | O sitcomu Vítěz s Janem Hřebejkem

Bavilo mě konečně točit politiku | O sitcomu Vítěz s Janem Hřebejkem

4. 9. 2023

18 min

Obrázek epizody Kadeřník Zapoměl o největších nešvarech v péči o vlasy, ale i o holení hlavy Nadě Urbánkové

Kadeřník Zapoměl o největších nešvarech v péči o vlasy, ale i o holení hlavy Nadě Urbánkové

3. 9. 2023

42 min

Obrázek epizody Sardinky, Uhlíř a Harry Potter na oslavu konce prázdnin. Oslavu?

Sardinky, Uhlíř a Harry Potter na oslavu konce prázdnin. Oslavu?

1. 9. 2023

49 min

Obrázek epizody Začátek školy

Začátek školy

1. 9. 2023

43 min

Obrázek epizody 30. Krainová vs. Štika, staroby vzpomínají na písničky a Kazma ve vířivce

30. Krainová vs. Štika, staroby vzpomínají na písničky a Kazma ve vířivce

1. 9. 2023

1 hod

Obrázek epizody Budoucnost Duny, bijáky z Benátek a apokalypsa po Česku | Total Week #34/23

Budoucnost Duny, bijáky z Benátek a apokalypsa po Česku | Total Week #34/23

1. 9. 2023

9 min

Obrázek epizody Karin Ann o tom, proč shodila vlasy, o stěhování do LA, podpoře LGBTQ+ komunity a novém dvoudílném klipu

Karin Ann o tom, proč shodila vlasy, o stěhování do LA, podpoře LGBTQ+ komunity a novém dvoudílném klipu

1. 9. 2023

20 min

Obrázek epizody Porotci mě znervózněli, říká první vypadnutý z MasterChef Česko. O jeho konci prý rozhodla exploze

Porotci mě znervózněli, říká první vypadnutý z MasterChef Česko. O jeho konci prý rozhodla exploze

31. 8. 2023

22 min

Obrázek epizody Ukaž tu svou ZOO. Bobek ve Snídani a modrý úplněk

Ukaž tu svou ZOO. Bobek ve Snídani a modrý úplněk

31. 8. 2023

53 min

Obrázek epizody Šeryf vyzval Kid Ajvna do Clashe

Šeryf vyzval Kid Ajvna do Clashe

31. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Spící švadlena aneb šlofíky v práci. Kolik krys se vejde do Říma?

Spící švadlena aneb šlofíky v práci. Kolik krys se vejde do Říma?

30. 8. 2023

53 min

Obrázek epizody Dělej, co tě baví. Opravdu? Donald Trump může prezidentovat z vězení

Dělej, co tě baví. Opravdu? Donald Trump může prezidentovat z vězení

30. 8. 2023

49 min

Obrázek epizody Tomáš Mašín ~ Bratři jsou o odvaze bojovat za svobodu, Němá tajemství o neschopnosti komunikovat

Tomáš Mašín ~ Bratři jsou o odvaze bojovat za svobodu, Němá tajemství o neschopnosti komunikovat

30. 8. 2023

47 min

Obrázek epizody Xkozloviny (20) X-Fejetony: X jako Xglosy, X-Fejetony, Xkozloviny nebo XChat

Xkozloviny (20) X-Fejetony: X jako Xglosy, X-Fejetony, Xkozloviny nebo XChat

29. 8. 2023

5 min

Obrázek epizody Equalizer se v Poslední kapitole stěhuje do Itálie, ale zůstává sám sebou | Recenze do uší

Equalizer se v Poslední kapitole stěhuje do Itálie, ale zůstává sám sebou | Recenze do uší

29. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Test německé Coca-Coly. Chcete zhubnout? Jděte do politiky, nebo zavolejte mámě

Test německé Coca-Coly. Chcete zhubnout? Jděte do politiky, nebo zavolejte mámě

28. 8. 2023

48 min

Obrázek epizody Karel Frýd 18 let po skončení Big Brother: S Davidem peníze zamávaly, Trojovský nevím, proč tam lezl

Karel Frýd 18 let po skončení Big Brother: S Davidem peníze zamávaly, Trojovský nevím, proč tam lezl

28. 8. 2023

49 min

Obrázek epizody Pasta Oner v Ranním klubu

Pasta Oner v Ranním klubu

28. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Pasta Oner v Ranním klubu

Pasta Oner v Ranním klubu

28. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Jitka Asterová: Žádný muž mě o ruku nepožádal. Já žádala, ale byla jsem odmítnuta. Svatební šaty mám

Jitka Asterová: Žádný muž mě o ruku nepožádal. Já žádala, ale byla jsem odmítnuta. Svatební šaty mám

26. 8. 2023

38 min

Obrázek epizody 29. Tomiova povislá pr*el, co trápí české muže a problematičtí umělci

29. Tomiova povislá pr*el, co trápí české muže a problematičtí umělci

25. 8. 2023

1 hod 3 min

Obrázek epizody Kazmův filmový rekord, odklad Duny a rozbitý mnohovesmír | Total Week #32,33/23

Kazmův filmový rekord, odklad Duny a rozbitý mnohovesmír | Total Week #32,33/23

25. 8. 2023

12 min