Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody FMX jezdec Petr Pilát a promotér Marek Rejman: Triky jsou dnes úplně jinde, strach tam být musí

FMX jezdec Petr Pilát a promotér Marek Rejman: Triky jsou dnes úplně jinde, strach tam být musí

5. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody FMX jezdec Petr Pilát a promotér Marek Rejman: Triky jsou dnes úplně jinde, strach tam být musí

FMX jezdec Petr Pilát a promotér Marek Rejman: Triky jsou dnes úplně jinde, strach tam být musí

5. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Deprese a úzkosti u dětí

Deprese a úzkosti u dětí

5. 12. 2023

44 min

Obrázek epizody SVĚT PODLE SAMIRY-Historie věštění

SVĚT PODLE SAMIRY-Historie věštění

4. 12. 2023

1 min

Obrázek epizody Swag: hodina cringe

Swag: hodina cringe

4. 12. 2023

59 min

Obrázek epizody Tak niva, nebo nyva? Adventní věnec, jako vrchol meditace

Tak niva, nebo nyva? Adventní věnec, jako vrchol meditace

4. 12. 2023

38 min

Obrázek epizody Čtyři roky sice chodím po doktorech, teď jsem ale v euforii, říká Rosťa Novák

Čtyři roky sice chodím po doktorech, teď jsem ale v euforii, říká Rosťa Novák

4. 12. 2023

1 hod 5 min

Obrázek epizody VÝŽIVOVÁ PORADKYNĚ HANKA BORKOVCOVÁ RADÍ, JAK SI VÁNOCE UŽÍT A PŘITOM SI UDRŽET VÁHU

VÝŽIVOVÁ PORADKYNĚ HANKA BORKOVCOVÁ RADÍ, JAK SI VÁNOCE UŽÍT A PŘITOM SI UDRŽET VÁHU

4. 12. 2023

35 min

Obrázek epizody Promotéři Clashe odtajnili další porci bizáru: Sumo zápas, dívčí řežba i kontroverzní Laduška

Promotéři Clashe odtajnili další porci bizáru: Sumo zápas, dívčí řežba i kontroverzní Laduška

4. 12. 2023

1 hod 7 min

Obrázek epizody Herec Míra Nosek promluvil o seriálu Vyprávěj, jak přišel o spoustu peněz i o Výměně manželek

Herec Míra Nosek promluvil o seriálu Vyprávěj, jak přišel o spoustu peněz i o Výměně manželek

2. 12. 2023

42 min

Obrázek epizody 43. S Hejlíkem a Středověkem v Brně, tipy na dárky a další drb o Krajčovi

43. S Hejlíkem a Středověkem v Brně, tipy na dárky a další drb o Krajčovi

2. 12. 2023

1 hod 23 min

Obrázek epizody Neplecha ukončena: Voldemort měl Harryho ukončit kamenem (2. část)

Neplecha ukončena: Voldemort měl Harryho ukončit kamenem (2. část)

1. 12. 2023

55 min

Obrázek epizody Gynekologové pro muže neexistují. Vousatá Dáša, Magické oko a Štrůdl

Gynekologové pro muže neexistují. Vousatá Dáša, Magické oko a Štrůdl

1. 12. 2023

43 min

Obrázek epizody 9. Díl - Gym a velký váhy

9. Díl - Gym a velký váhy

1. 12. 2023

45 min

Obrázek epizody Otevřený vztah je sakra práce. Nejde mi jen o sex, rodiče se o mě bojí, říká Veronika

Otevřený vztah je sakra práce. Nejde mi jen o sex, rodiče se o mě bojí, říká Veronika

1. 12. 2023

49 min

Obrázek epizody Hrajeme jen vánoční hity. Jak by zněly v českém překladu?

Hrajeme jen vánoční hity. Jak by zněly v českém překladu?

30. 11. 2023

44 min

Obrázek epizody Ambasador Movemberu David Matásek: Pár kamarádů jsem natolik vystrašil, že šli na vyšetření

Ambasador Movemberu David Matásek: Pár kamarádů jsem natolik vystrašil, že šli na vyšetření

30. 11. 2023

23 min

Obrázek epizody Ambasador Movemberu David Matásek: Pár kamarádů jsem natolik vystrašil, že šli na vyšetření

Ambasador Movemberu David Matásek: Pár kamarádů jsem natolik vystrašil, že šli na vyšetření

30. 11. 2023

23 min

Obrázek epizody Zpěvák, textař, skladatel a příležitostný herec David Kraus v Ranním klubu

Zpěvák, textař, skladatel a příležitostný herec David Kraus v Ranním klubu

29. 11. 2023

21 min

Obrázek epizody Zpěvák, textař, skladatel a příležitostný herec David Kraus v Ranním klubu

Zpěvák, textař, skladatel a příležitostný herec David Kraus v Ranním klubu

29. 11. 2023

21 min

Obrázek epizody Pašerák alkoholu Dyk. Znali se na písku, potkali u oltáře

Pašerák alkoholu Dyk. Znali se na písku, potkali u oltáře

29. 11. 2023

42 min

Obrázek epizody Každá čtvrť potřebuje svou knihu, říká autorka publikace o Karlínu

Každá čtvrť potřebuje svou knihu, říká autorka publikace o Karlínu

29. 11. 2023

17 min

Obrázek epizody Uhlazený Dyk jako utržený ze řetězů. Kde zapomněl své morální zásady?

Uhlazený Dyk jako utržený ze řetězů. Kde zapomněl své morální zásady?

29. 11. 2023

45 min

Obrázek epizody Lenka Černá ~ Economia je na cestě k zisku. Respekt byl stát ve státě

Lenka Černá ~ Economia je na cestě k zisku. Respekt byl stát ve státě

29. 11. 2023

31 min

Obrázek epizody Zkoušíme fenomén Prime, Ledecká má konkurenci v Čechovi

Zkoušíme fenomén Prime, Ledecká má konkurenci v Čechovi

28. 11. 2023

46 min