Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O tajích filmového PR a hvězdách ve Varech | Rozhovor s Uljanou Donátovou

O tajích filmového PR a hvězdách ve Varech | Rozhovor s Uljanou Donátovou

28. 11. 2023

33 min

Obrázek epizody Ladislav Hampl: Čím jsem starší, tím mi různorodost herecké práce přijde zábavnější

Ladislav Hampl: Čím jsem starší, tím mi různorodost herecké práce přijde zábavnější

27. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Ladislav Hampl: Čím jsem starší, tím mi různorodost herecké práce přijde zábavnější

Ladislav Hampl: Čím jsem starší, tím mi různorodost herecké práce přijde zábavnější

27. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Když je stávka, hlídáme vaše děti. Vémolova mouka a Bendig?

Když je stávka, hlídáme vaše děti. Vémolova mouka a Bendig?

27. 11. 2023

44 min

Obrázek epizody Chef Arena s Martinem Žídkem

Chef Arena s Martinem Žídkem

27. 11. 2023

1 hod 8 min

Obrázek epizody Antonín Milata: V Česku je ojedinělý miliardový trh městských slavností a festivalů

Antonín Milata: V Česku je ojedinělý miliardový trh městských slavností a festivalů

27. 11. 2023

21 min

Obrázek epizody HoRe: Martin Pecina

HoRe: Martin Pecina

27. 11. 2023

1 hod 8 min

Obrázek epizody SVĚT PODLE SAMIRY- Vše nejlepší Kateřinám

SVĚT PODLE SAMIRY- Vše nejlepší Kateřinám

25. 11. 2023

1 min

Obrázek epizody Martin Hranáč z VyVolených šokuje: Olympionik mi zaplatil za sex a žiji se třemi muži najednou

Martin Hranáč z VyVolených šokuje: Olympionik mi zaplatil za sex a žiji se třemi muži najednou

25. 11. 2023

41 min

Obrázek epizody 42. Na vlastní oči: Fekální Fenin, Farář bez péra a nová maskulinita

42. Na vlastní oči: Fekální Fenin, Farář bez péra a nová maskulinita

24. 11. 2023

1 hod 8 min

Obrázek epizody Káťa se otrávila koulí do koupele. Trump kandiduje na prezidenta Slovenska

Káťa se otrávila koulí do koupele. Trump kandiduje na prezidenta Slovenska

24. 11. 2023

42 min

Obrázek epizody Válka Babici a Pohlreicha: Mně je ten člověk ukradenej, ale aspoň už drží hubu, říká Jiří rázně

Válka Babici a Pohlreicha: Mně je ten člověk ukradenej, ale aspoň už drží hubu, říká Jiří rázně

24. 11. 2023

1 hod 25 min

Obrázek epizody Barbara Hacsi: Fakt nevím, co budu v Big Brotherovi dělat bez telefonu, informací a mých lidí

Barbara Hacsi: Fakt nevím, co budu v Big Brotherovi dělat bez telefonu, informací a mých lidí

24. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Práce, praxe, studium. Stres na vysoké si vybral svou daň, Tereza onemocněla

Práce, praxe, studium. Stres na vysoké si vybral svou daň, Tereza onemocněla

24. 11. 2023

37 min

Obrázek epizody HoRe: Lucie Minaříková

HoRe: Lucie Minaříková

24. 11. 2023

50 min

Obrázek epizody Návrat Frozen, Creeda, Bournea, Karate Kida a vyhazov z Vřískotu | Total Week #43/23

Návrat Frozen, Creeda, Bournea, Karate Kida a vyhazov z Vřískotu | Total Week #43/23

24. 11. 2023

12 min

Obrázek epizody You make me Goulash in it! Ewa před Čechy tají nový hit

You make me Goulash in it! Ewa před Čechy tají nový hit

23. 11. 2023

44 min

Obrázek epizody Tajný vztah Kristýny a Andreje z Big Brothera. Znali se ještě před show

Tajný vztah Kristýny a Andreje z Big Brothera. Znali se ještě před show

23. 11. 2023

49 min

Obrázek epizody Snoop Dogg už zase čadí jak svíčky s praskacím knotem

Snoop Dogg už zase čadí jak svíčky s praskacím knotem

22. 11. 2023

44 min

Obrázek epizody Trans žena Lenka: Je tu celá řada žen s penisem, ale mají v občance ženské pohlaví. Kastraci odmítám

Trans žena Lenka: Je tu celá řada žen s penisem, ale mají v občance ženské pohlaví. Kastraci odmítám

22. 11. 2023

1 hod 3 min

Obrázek epizody Milan Fridrich ~ StarDance je největší integrátor společnosti v Česku

Milan Fridrich ~ StarDance je největší integrátor společnosti v Česku

22. 11. 2023

43 min

Obrázek epizody HoRe: Daniel Flasza

HoRe: Daniel Flasza

21. 11. 2023

1 hod 6 min

Obrázek epizody Napoleonův velkolepý filmový životopis historikům radost neudělá | Recenze do uší

Napoleonův velkolepý filmový životopis historikům radost neudělá | Recenze do uší

21. 11. 2023

10 min

Obrázek epizody Startujem s vánočními songy a Káťa vychvaluje konverzaci s muži do nebes

Startujem s vánočními songy a Káťa vychvaluje konverzaci s muži do nebes

21. 11. 2023

41 min

Obrázek epizody Královna platformy 18+ Kafuu: Plním zvláštní touhy fanoušků, chtěli po mně i to, abych škrundala, říká

Královna platformy 18+ Kafuu: Plním zvláštní touhy fanoušků, chtěli po mně i to, abych škrundala, říká

21. 11. 2023

20 min