Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Bříza: Česká vláda zkouší vůči NATO kreativní účetnictví. Trump ale slyší taky na politickou podporu

Bříza: Česká vláda zkouší vůči NATO kreativní účetnictví. Trump ale slyší taky na politickou podporu

17. 4. 2026

20 min

Obrázek epizody Co se děje se světem: Bříza: Česká vláda zkouší vůči NATO kreativní účetnictví. Trump ale slyší taky na politickou podporu

Co se děje se světem: Bříza: Česká vláda zkouší vůči NATO kreativní účetnictví. Trump ale slyší taky na politickou podporu

17. 4. 2026

19 min

Obrázek epizody Vyšle Česko k Hormuzu radary? Po válce to nedává smysl, míní Žáček. Spekulace, odmítl Růžička

Vyšle Česko k Hormuzu radary? Po válce to nedává smysl, míní Žáček. Spekulace, odmítl Růžička

17. 4. 2026

22 min

Obrázek epizody Věda Plus: Dnes je Světový den hemofilie

Věda Plus: Dnes je Světový den hemofilie

17. 4. 2026

24 min

Obrázek epizody Nacher o veřejnoprávních médiích: Nechceme si je podmanit. Jsou to floskule a lži opozice

Nacher o veřejnoprávních médiích: Nechceme si je podmanit. Jsou to floskule a lži opozice

17. 4. 2026

20 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Rychlíková: „Někdo mi hodil něco do pití.“ Proč by měl být drink spiking samostatný trestný čin

Názory a argumenty: Rychlíková: „Někdo mi hodil něco do pití.“ Proč by měl být drink spiking samostatný trestný čin

17. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Rychlíková: „Někdo mi hodil něco do pití.“ Proč by měl být drink spiking samostatný trestný čin

Názory a argumenty: Rychlíková: „Někdo mi hodil něco do pití.“ Proč by měl být drink spiking samostatný trestný čin

17. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Rychlíková: „Někdo mi hodil něco do pití.“ Proč by měl být drink spiking samostatný trestný čin

Rychlíková: „Někdo mi hodil něco do pití.“ Proč by měl být drink spiking samostatný trestný čin

17. 4. 2026

3 min

17. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody ‚Patříme sem.‘ V Liberci končí největší stanoviště taxíků, město chce zvýšit bezpečnost chodců

‚Patříme sem.‘ V Liberci končí největší stanoviště taxíků, město chce zvýšit bezpečnost chodců

17. 4. 2026

1 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Poslechněte si všechny páteční komentáře s Petrem Schwarzem

Názory a argumenty: Poslechněte si všechny páteční komentáře s Petrem Schwarzem

17. 4. 2026

26 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Poslechněte si všechny páteční komentáře s Petrem Schwarzem

17. 4. 2026

26 min

17. 4. 2026

26 min

Obrázek epizody Poslechněte si všechny páteční komentáře s Petrem Schwarzem

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Petrem Schwarzem

17. 4. 2026

26 min

Obrázek epizody Člověk musí mít běhání rád a nesmí být líný. To je vše, usmívá se atletický veterán František Tluka

Člověk musí mít běhání rád a nesmí být líný. To je vše, usmívá se atletický veterán František Tluka

17. 4. 2026

10 min

Obrázek epizody Proč chce vláda změnit financování rozhlasu a televize?

Proč chce vláda změnit financování rozhlasu a televize?

17. 4. 2026

24 min

Obrázek epizody Pro a proti: Proč chce vláda změnit financování rozhlasu a televize?

Pro a proti: Proč chce vláda změnit financování rozhlasu a televize?

17. 4. 2026

24 min

Obrázek epizody Pro a proti: Proč chce vláda změnit financování rozhlasu a televize?

Pro a proti: Proč chce vláda změnit financování rozhlasu a televize?

17. 4. 2026

24 min

Obrázek epizody Prodat byt je těžší než ustát souboj u mantinelu, říká bývalý hokejista Indrák

Prodat byt je těžší než ustát souboj u mantinelu, říká bývalý hokejista Indrák

17. 4. 2026

30 min

Obrázek epizody Malatinec: SNS nás zmenami vo Fonde na podporu umenia oklamala

Malatinec: SNS nás zmenami vo Fonde na podporu umenia oklamala

17. 4. 2026

42 min

Obrázek epizody Směřují Američané ke špatné dohodě s Íránem?

Směřují Američané ke špatné dohodě s Íránem?

17. 4. 2026

26 min

17. 4. 2026

26 min

17. 4. 2026

26 min

Obrázek epizody ‚Zásadní problém.‘ Obcím v okolí Dukovan chybí doktoři. Vysočina plánuje rozšířit lékařské stavy

‚Zásadní problém.‘ Obcím v okolí Dukovan chybí doktoři. Vysočina plánuje rozšířit lékařské stavy

17. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody ‚Na betonu uschnou.‘ Dobrovolníci na Kroměřížsku pomáhají s přenášením žab, migrují hlavně v noci

‚Na betonu uschnou.‘ Dobrovolníci na Kroměřížsku pomáhají s přenášením žab, migrují hlavně v noci

17. 4. 2026

2 min