Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Opětovné uzavření Hormuzského průlivu. Nový služební zákon. Výstavba Dvoreckého mostu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Opětovné uzavření Hormuzského průlivu. Nový služební zákon. Výstavba Dvoreckého mostu

18. 4. 2026

20 min

Obrázek epizody Opětovné uzavření Hormuzského průlivu. Nový služební zákon. Výstavba Dvoreckého mostu

Opětovné uzavření Hormuzského průlivu. Nový služební zákon. Výstavba Dvoreckého mostu

18. 4. 2026

20 min

Obrázek epizody Kamenná krása, podobnou u nás těžko najdete. Skvostný hřbitovní portál na vrchu Gothard v Hořicích

Kamenná krása, podobnou u nás těžko najdete. Skvostný hřbitovní portál na vrchu Gothard v Hořicích

18. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Klevisová o nové knize: Unavilo mě vciťování se do muže

Osobnost Plus: Klevisová o nové knize: Unavilo mě vciťování se do muže

18. 4. 2026

24 min

Obrázek epizody Nalezené ostatky v truhle pod kryptou kostela v Telči mohou patřit význačné šlechtičně Františce Sl…

Nalezené ostatky v truhle pod kryptou kostela v Telči mohou patřit význačné šlechtičně Františce Sl…

18. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody Dvě stě lidí, 38 národností. Pražský Wargaming ukazuje sílu českého herního průmyslu

Dvě stě lidí, 38 národností. Pražský Wargaming ukazuje sílu českého herního průmyslu

18. 4. 2026

47 min

Obrázek epizody Laboratoř: Jak si rostliny dokážou udržet tvar? Pomáhá jim v tom světlo

Laboratoř: Jak si rostliny dokážou udržet tvar? Pomáhá jim v tom světlo

18. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Rozhlasový sloupek: Petr Hladík: Jaro, které vonělo po domově

Rozhlasový sloupek: Petr Hladík: Jaro, které vonělo po domově

18. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody Nová okružní křižovatka má zlepšit provoz v Říčanech. Silničáři ji chtějí dokončit příští rok na ja…

Nová okružní křižovatka má zlepšit provoz v Říčanech. Silničáři ji chtějí dokončit příští rok na ja…

18. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody Ikonický Zebín, Zapomenutá historie Dobrušky a Záchrana husic modrokřídlých. NEJ reportáže týdne

Ikonický Zebín, Zapomenutá historie Dobrušky a Záchrana husic modrokřídlých. NEJ reportáže týdne

18. 4. 2026

57 sec

Obrázek epizody ‚Můžeme zachránit život.‘ V Českých Budějovicích roste zájem o zápis do registru dárců kostní dřeně

‚Můžeme zachránit život.‘ V Českých Budějovicích roste zájem o zápis do registru dárců kostní dřeně

18. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Černá díra jako otesánek. „Hledal jsem způsob, jak dětem přiblížit vesmír,“ říká astrofyzik Pavlík

Host Radiožurnálu: Černá díra jako otesánek. „Hledal jsem způsob, jak dětem přiblížit vesmír,“ říká astrofyzik Pavlík

18. 4. 2026

27 min

Obrázek epizody Černá díra jako otesánek. „Hledal jsem způsob, jak dětem přiblížit vesmír,“ říká astrofyzik Pavlík

Černá díra jako otesánek. „Hledal jsem způsob, jak dětem přiblížit vesmír,“ říká astrofyzik Pavlík

18. 4. 2026

27 min

Obrázek epizody Černá díra jako otesánek. „Hledal jsem způsob, jak dětem přiblížit vesmír,“ říká astrofyzik Pavlík

Černá díra jako otesánek. „Hledal jsem způsob, jak dětem přiblížit vesmír,“ říká astrofyzik Pavlík

18. 4. 2026

27 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Kolik unese studentský most? A co dokáže chytrá včelí váha?

Magazín Experiment: Kolik unese studentský most? A co dokáže chytrá včelí váha?

18. 4. 2026

20 min

Obrázek epizody Hradecké minuty! Královský rychtář Jan Dyringer

Hradecké minuty! Královský rychtář Jan Dyringer

18. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody Dvě stovky dobrovolníků se na Trutnovsku zapojily do sázení smrků. Obnovují tak les ve Rtyni v Podk…

Dvě stovky dobrovolníků se na Trutnovsku zapojily do sázení smrků. Obnovují tak les ve Rtyni v Podk…

18. 4. 2026

1 min

Obrázek epizody Putin začíná utíkat před parním válcem

Putin začíná utíkat před parním válcem

18. 4. 2026

5 min

18. 4. 2026

5 min

18. 4. 2026

5 min

Obrázek epizody „Část mozku dnes vypínáme. Může nás to změnit.“ varuje neurochirurg

„Část mozku dnes vypínáme. Může nás to změnit.“ varuje neurochirurg

18. 4. 2026

44 min

Obrázek epizody „Část mozku dnes vypínáme. Může nás to změnit.“ varuje neurochirurg

18. 4. 2026

44 min

18. 4. 2026

45 min

Obrázek epizody Pod čarou: Instagram není cigareta. Mýty o závislosti nám jen škodí

Pod čarou: Instagram není cigareta. Mýty o závislosti nám jen škodí

18. 4. 2026

16 min

Obrázek epizody Pod čarou: Instagram není cigareta. Mýty o závislosti nám jen škodí

Pod čarou: Instagram není cigareta. Mýty o závislosti nám jen škodí

18. 4. 2026

16 min