Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Čtvrté výročí ruské invaze na Ukrajinu: debata s R. Vondráčkem, M. Kupkou, R. Šlachtou a V. Rakušanem

Čtvrté výročí ruské invaze na Ukrajinu: debata s R. Vondráčkem, M. Kupkou, R. Šlachtou a V. Rakušanem

24. 2. 2026

1 hod

Obrázek epizody Mimovládky vs. Robert Fico? Tretí sektor v audite obstál, štát sa od nás môže učiť, tvrdí Juraj Rizman

Mimovládky vs. Robert Fico? Tretí sektor v audite obstál, štát sa od nás môže učiť, tvrdí Juraj Rizman

24. 2. 2026

49 min

Obrázek epizody Hovory: Režisér Havelka: Vyčlenit se z politiky nejde. Musíme se snažit, aby Evropská unie byla silná

Hovory: Režisér Havelka: Vyčlenit se z politiky nejde. Musíme se snažit, aby Evropská unie byla silná

24. 2. 2026

23 min

Obrázek epizody Režisér Havelka: Vyčlenit se z politiky nejde. Musíme se snažit, aby Evropská unie byla silná

Režisér Havelka: Vyčlenit se z politiky nejde. Musíme se snažit, aby Evropská unie byla silná

24. 2. 2026

23 min

Obrázek epizody Schillerová (ANO): Práce načerno? Na pracovní agentury chystáme speciální kobru | 24. 2. 2026

Schillerová (ANO): Práce načerno? Na pracovní agentury chystáme speciální kobru | 24. 2. 2026

24. 2. 2026

30 min

Obrázek epizody Ex libris: Šest včelstev, dva muži, tři ženy a jedna válka. Ukrajinská geopolitika očima spisovatele Kurkova

Ex libris: Šest včelstev, dva muži, tři ženy a jedna válka. Ukrajinská geopolitika očima spisovatele Kurkova

24. 2. 2026

23 min

Obrázek epizody Válka donutila Mariannu utéct z Kyjeva. S českými dobrovolníky pořádá v létě dětské tábory na Ukraj…

Válka donutila Mariannu utéct z Kyjeva. S českými dobrovolníky pořádá v létě dětské tábory na Ukraj…

24. 2. 2026

1 min

Obrázek epizody 24. 2. 2026: Čtyři roky války – Výměna ředitele VZP – Koupě hotelu a vysílače Ještěd

24. 2. 2026: Čtyři roky války – Výměna ředitele VZP – Koupě hotelu a vysílače Ještěd

24. 2. 2026

54 min

Obrázek epizody Tomáš Kopečný, bývalý vládní zmocněnec pro rekonstrukci Ukrajiny (24. 2. 2026)

Tomáš Kopečný, bývalý vládní zmocněnec pro rekonstrukci Ukrajiny (24. 2. 2026)

24. 2. 2026

26 min

Obrázek epizody 24. února 2026: 66. ročník ZFF & Výročí vpádu na Ukrajinu & Týden náboru na curling & MČR v atletice dorostu a juniorů

24. února 2026: 66. ročník ZFF & Výročí vpádu na Ukrajinu & Týden náboru na curling & MČR v atletice dorostu a juniorů

24. 2. 2026

5 min

Obrázek epizody František Mičánek: Rusko-ukrajinská válka hned tak neskončí

František Mičánek: Rusko-ukrajinská válka hned tak neskončí

24. 2. 2026

17 min

Obrázek epizody Skvělé sněhové podmínky. Skiareály v Beskydech si letošní sezonu chválí, obávají se ale oteplení

Skvělé sněhové podmínky. Skiareály v Beskydech si letošní sezonu chválí, obávají se ale oteplení

24. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Jihlavská škola má desítky dětí z Ukrajiny. ‚Důležité je začít s adaptací od začátku,‘ říká ředitel…

Jihlavská škola má desítky dětí z Ukrajiny. ‚Důležité je začít s adaptací od začátku,‘ říká ředitel…

24. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Večerní publicistika: Vnímání agrese podle Rusů. Nevymáhání vrácení dotací Agrofertu. Koupě Ještědu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Večerní publicistika: Vnímání agrese podle Rusů. Nevymáhání vrácení dotací Agrofertu. Koupě Ještědu

24. 2. 2026

19 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Večerní publicistika: Vnímání agrese podle Rusů. Nevymáhání vrácení dotací Agrofertu. Koupě Ještědu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Večerní publicistika: Vnímání agrese podle Rusů. Nevymáhání vrácení dotací Agrofertu. Koupě Ještědu

24. 2. 2026

19 min

Obrázek epizody Večerní publicistika: Vnímání agrese podle Rusů. Nevymáhání vrácení dotací Agrofertu. Koupě Ještědu

Večerní publicistika: Vnímání agrese podle Rusů. Nevymáhání vrácení dotací Agrofertu. Koupě Ještědu

24. 2. 2026

19 min

24. 2. 2026

19 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Exšéf VZP Kabátek: Přerozdělení 8 miliard pojišťovnu nerozkolísá. V IT zakázkách mám svědomí čisté

Dvacet minut Radiožurnálu: Exšéf VZP Kabátek: Přerozdělení 8 miliard pojišťovnu nerozkolísá. V IT zakázkách mám svědomí čisté

24. 2. 2026

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Exšéf VZP Kabátek: Přerozdělení 8 miliard pojišťovnu nerozkolísá. V IT zakázkách mám svědomí čisté

Dvacet minut Radiožurnálu: Exšéf VZP Kabátek: Přerozdělení 8 miliard pojišťovnu nerozkolísá. V IT zakázkách mám svědomí čisté

24. 2. 2026

23 min

24. 2. 2026

23 min

24. 2. 2026

23 min

Obrázek epizody Exšéf VZP Kabátek: Přerozdělení 8 miliard pojišťovnu nerozkolísá. V IT zakázkách mám svědomí čisté

Exšéf VZP Kabátek: Přerozdělení 8 miliard pojišťovnu nerozkolísá. V IT zakázkách mám svědomí čisté

24. 2. 2026

23 min

Obrázek epizody Čtyři roky hrůzy a vynalézavosti. Strategické okénko s Janem Kofroněm

Čtyři roky hrůzy a vynalézavosti. Strategické okénko s Janem Kofroněm

24. 2. 2026

50 min

Obrázek epizody Stanislav Fort: AI bublina je mýtus. Vývoj je rychlý a lidé možná jen neví, jak dobré už modely jsou

Stanislav Fort: AI bublina je mýtus. Vývoj je rychlý a lidé možná jen neví, jak dobré už modely jsou

24. 2. 2026

1 hod 36 min

Obrázek epizody Tucker Carlson versus Izrael a MAGA. Aneb když se mediální zbrojnoš obrátí proti vám.

Tucker Carlson versus Izrael a MAGA. Aneb když se mediální zbrojnoš obrátí proti vám.

24. 2. 2026

10 min