Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Čech vězněný v Číně. Pomůže mu Zeman?

Čech vězněný v Číně. Pomůže mu Zeman?

26. 2. 2026

22 min

Obrázek epizody Co dokáže Donald Trump – Proměny návrhu rozpočtu – Kdyby se holubi proměnili ve zlato: dokument, který zvítězil na Berlinale

Co dokáže Donald Trump – Proměny návrhu rozpočtu – Kdyby se holubi proměnili ve zlato: dokument, který zvítězil na Berlinale

25. 2. 2026

1 hod 2 min

Obrázek epizody Levova odpoveď na nekončiacu vojnu: Špeciálny rok sv. Františka – muža pokoja (podcast)

Levova odpoveď na nekončiacu vojnu: Špeciálny rok sv. Františka – muža pokoja (podcast)

25. 2. 2026

44 min

Obrázek epizody Na hrad nás dovedl cyklovýlet. To místo mě uchvátilo, vzpomíná autor Landštejnských legend Gušlbauer

Na hrad nás dovedl cyklovýlet. To místo mě uchvátilo, vzpomíná autor Landštejnských legend Gušlbauer

25. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Hovory: Na hrad nás dovedl cyklovýlet. To místo mě uchvátilo, vzpomíná autor Landštejnských legend Gušlbauer

Hovory: Na hrad nás dovedl cyklovýlet. To místo mě uchvátilo, vzpomíná autor Landštejnských legend Gušlbauer

25. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Petr Macinka jako Václav Havel. Je prezident nadstranický?

Petr Macinka jako Václav Havel. Je prezident nadstranický?

25. 2. 2026

33 min

Obrázek epizody Nepřehlédnutelný kostel. Řeka Úhlava. A rok ve znamení významného výročí

Nepřehlédnutelný kostel. Řeka Úhlava. A rok ve znamení významného výročí

25. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Změřte si v Plzni vitamin D v těle. ‚Pro doplnění jsou lepší prášky než 10 kilo lososa denně,‘ radí…

Změřte si v Plzni vitamin D v těle. ‚Pro doplnění jsou lepší prášky než 10 kilo lososa denně,‘ radí…

25. 2. 2026

5 min

Obrázek epizody Zaostřeno: Byla jsem v bolestech, nemohla jsem vstát ani jíst, popisuje studentka Markéta život s endometriózou

Zaostřeno: Byla jsem v bolestech, nemohla jsem vstát ani jíst, popisuje studentka Markéta život s endometriózou

25. 2. 2026

23 min

Obrázek epizody Zaostřeno: Byla jsem v bolestech, nemohla jsem vstát ani jíst, popisuje studentka Markéta život s endometriózou

Zaostřeno: Byla jsem v bolestech, nemohla jsem vstát ani jíst, popisuje studentka Markéta život s endometriózou

25. 2. 2026

23 min

Obrázek epizody Byla jsem v bolestech, nemohla jsem vstát ani jíst, popisuje studentka Markéta život s endometriózou

Byla jsem v bolestech, nemohla jsem vstát ani jíst, popisuje studentka Markéta život s endometriózou

25. 2. 2026

23 min

Obrázek epizody ‚Počet bytů převyšuje počet míst.‘ Kroměříž chystá modré zóny, začít chtějí na sídlišti Zachar II

‚Počet bytů převyšuje počet míst.‘ Kroměříž chystá modré zóny, začít chtějí na sídlišti Zachar II

25. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Dobré ráno, Moravo! | Kolik máte sourozenců? A rozumíte si? | 24. 02. 2026

Dobré ráno, Moravo! | Kolik máte sourozenců? A rozumíte si? | 24. 02. 2026

25. 2. 2026

56 min

Obrázek epizody Filip Turek /nestr. za Motoristy/, místopředseda sněmovního zahraničního výboru, vládní zmocněnec pro klimatickou politiku a Green Deal (25. 2. 2026)

Filip Turek /nestr. za Motoristy/, místopředseda sněmovního zahraničního výboru, vládní zmocněnec pro klimatickou politiku a Green Deal (25. 2. 2026)

25. 2. 2026

27 min

Obrázek epizody 25. 2. 2026: Spory o rozpočet – Projev Donalda Trumpa – EK žádá vysvětlení

25. 2. 2026: Spory o rozpočet – Projev Donalda Trumpa – EK žádá vysvětlení

25. 2. 2026

54 min

Obrázek epizody Dobré ráno, Moravo! | Který film jste nikdy nedokoukali do konce? | 23. 02. 2026

Dobré ráno, Moravo! | Který film jste nikdy nedokoukali do konce? | 23. 02. 2026

25. 2. 2026

58 min

Obrázek epizody Dobré ráno, Moravo! | Které místo u nás jste vždy chtěli navštívit? | 20. 02. 2026

Dobré ráno, Moravo! | Které místo u nás jste vždy chtěli navštívit? | 20. 02. 2026

25. 2. 2026

41 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Večerní publicistika: Odškodnění povinného očkování. Škrty v kultuře a knižní veletrh. Příběh makaka

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Večerní publicistika: Odškodnění povinného očkování. Škrty v kultuře a knižní veletrh. Příběh makaka

25. 2. 2026

19 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Večerní publicistika: Odškodnění povinného očkování. Škrty v kultuře a knižní veletrh. Příběh makaka

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Večerní publicistika: Odškodnění povinného očkování. Škrty v kultuře a knižní veletrh. Příběh makaka

25. 2. 2026

19 min

25. 2. 2026

19 min

Obrázek epizody Večerní publicistika: Odškodnění povinného očkování. Škrty v kultuře a knižní veletrh. Příběh makaka

Večerní publicistika: Odškodnění povinného očkování. Škrty v kultuře a knižní veletrh. Příběh makaka

25. 2. 2026

19 min

Obrázek epizody ZUŠ v Teplicích otevřela výtvarné kurzy pro seniory. Postupně si vyzkouší všemožné techniky

ZUŠ v Teplicích otevřela výtvarné kurzy pro seniory. Postupně si vyzkouší všemožné techniky

25. 2. 2026

1 min

Obrázek epizody Dobré ráno, Moravo! | V jaké úpravě máte svou kávu nejraději? | 19. 02. 2026

Dobré ráno, Moravo! | V jaké úpravě máte svou kávu nejraději? | 19. 02. 2026

25. 2. 2026

47 min

Obrázek epizody Dobré ráno, Moravo! | Jak si představujete ideální snídani? | 18. 02. 2026

Dobré ráno, Moravo! | Jak si představujete ideální snídani? | 18. 02. 2026

25. 2. 2026

53 min

Obrázek epizody Linka M buší na zavřená vrata pražských putyk. Petr Sojka odhaluje skryté příběhy hospod

Linka M buší na zavřená vrata pražských putyk. Petr Sojka odhaluje skryté příběhy hospod

25. 2. 2026

41 min