Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ondřej Konrád: Macinka a jeho překvapení na půdě OSN

Ondřej Konrád: Macinka a jeho překvapení na půdě OSN

26. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Ondřej Konrád: Macinka a jeho překvapení na půdě OSN

Názory a argumenty: Ondřej Konrád: Macinka a jeho překvapení na půdě OSN

26. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Radovan Vávra: Nesmíš si nechat prohru na sobě | Půr - Životopis 4/4

Radovan Vávra: Nesmíš si nechat prohru na sobě | Půr - Životopis 4/4

26. 2. 2026

10 min

Obrázek epizody Interview Plus: Poslanec Fideszu: Co dělá Trump, chceme dělat taky

Interview Plus: Poslanec Fideszu: Co dělá Trump, chceme dělat taky

26. 2. 2026

26 min

Obrázek epizody Poslanec Fideszu: Co dělá Trump, chceme dělat taky

Poslanec Fideszu: Co dělá Trump, chceme dělat taky

26. 2. 2026

26 min

Obrázek epizody Interview Plus: Poslanec Fideszu: Co dělá Trump, chceme dělat taky

Interview Plus: Poslanec Fideszu: Co dělá Trump, chceme dělat taky

26. 2. 2026

26 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jan Fingerland: Amerika a Írán, bouře před tichem?

Názory a argumenty: Jan Fingerland: Amerika a Írán, bouře před tichem?

26. 2. 2026

4 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jan Fingerland: Amerika a Írán, bouře před tichem?

26. 2. 2026

4 min

Obrázek epizody Zátkovo nábřeží v Českých Budějovicích se změní na náplavku. Padly kvůli tomu všechny stromy

Zátkovo nábřeží v Českých Budějovicích se změní na náplavku. Padly kvůli tomu všechny stromy

26. 2. 2026

2 min

26. 2. 2026

4 min

Obrázek epizody Jan Fingerland: Amerika a Írán, bouře před tichem?

Jan Fingerland: Amerika a Írán, bouře před tichem?

26. 2. 2026

4 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Barešová: Nemám ráda, když mi někdo říká, kde je moje místo

Osobnost Plus: Barešová: Nemám ráda, když mi někdo říká, kde je moje místo

26. 2. 2026

26 min

Obrázek epizody Barešová: Nemám ráda, když mi někdo říká, kde je moje místo

Barešová: Nemám ráda, když mi někdo říká, kde je moje místo

26. 2. 2026

26 min

Obrázek epizody Česko podle Babiše určitě nemíří k výdajům na obranu ve výši 3,5 procenta HDP

Česko podle Babiše určitě nemíří k výdajům na obranu ve výši 3,5 procenta HDP

26. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Kateřina Perknerová: Začíná neomezená vláda hnutí ANO

Názory a argumenty: Kateřina Perknerová: Začíná neomezená vláda hnutí ANO

26. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Kateřina Perknerová: Začíná neomezená vláda hnutí ANO

26. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Kateřina Perknerová: Začíná neomezená vláda hnutí ANO

Kateřina Perknerová: Začíná neomezená vláda hnutí ANO

26. 2. 2026

3 min

26. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Radovan Vávra: Lajky, hejty a politika | Půr - Životopis 3/4

Radovan Vávra: Lajky, hejty a politika | Půr - Životopis 3/4

26. 2. 2026

10 min

Obrázek epizody Ze Šumbarku podchodem rovnou na nástupiště. Rekonstrukce nádraží Havířov bude hotová na podzim

Ze Šumbarku podchodem rovnou na nástupiště. Rekonstrukce nádraží Havířov bude hotová na podzim

26. 2. 2026

1 min

Obrázek epizody Ukrajina není naše priorita, řekl Babiš v Deníku. Hovořil i o armádě či zdravotnictví

Ukrajina není naše priorita, řekl Babiš v Deníku. Hovořil i o armádě či zdravotnictví

26. 2. 2026

23 min

Obrázek epizody Seškrtáním úředníků klimatické problémy nezmizí, říká bývalý expert ministerstva

Seškrtáním úředníků klimatické problémy nezmizí, říká bývalý expert ministerstva

26. 2. 2026

35 min

Obrázek epizody Věda Plus: Rychleji přenášet výsledky špičkového výzkumu do praxe a zároveň vědce propojovat s investory - to je cíl nově založené akciové společnosti Akademie věd

Věda Plus: Rychleji přenášet výsledky špičkového výzkumu do praxe a zároveň vědce propojovat s investory - to je cíl nově založené akciové společnosti Akademie věd

26. 2. 2026

27 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Luboš Kreč: Návrat zdravého rozumu v automobilovém průmyslu

Názory a argumenty: Luboš Kreč: Návrat zdravého rozumu v automobilovém průmyslu

26. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Luboš Kreč: Návrat zdravého rozumu v automobilovém průmyslu

Názory a argumenty: Luboš Kreč: Návrat zdravého rozumu v automobilovém průmyslu

26. 2. 2026

2 min