Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Šéfka Fóra dárců: Solidarita je u nás velice rozšířená. Alespoň jednou ročně daruje každý druhý Čech

Dvacet minut Radiožurnálu: Šéfka Fóra dárců: Solidarita je u nás velice rozšířená. Alespoň jednou ročně daruje každý druhý Čech

4. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Šéfka Fóra dárců: Solidarita je u nás velice rozšířená. Alespoň jednou ročně daruje každý druhý Čech

Dvacet minut Radiožurnálu: Šéfka Fóra dárců: Solidarita je u nás velice rozšířená. Alespoň jednou ročně daruje každý druhý Čech

4. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Profesionální hasiči v Jilemnici budou mít novou zbrojnici. Zkrátí se jim tak dojezdový čas do Krko…

Profesionální hasiči v Jilemnici budou mít novou zbrojnici. Zkrátí se jim tak dojezdový čas do Krko…

4. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Babiš se snaží zdiskreditovat vlivná média. Seznam se nyní brání žalobou

Babiš se snaží zdiskreditovat vlivná média. Seznam se nyní brání žalobou

4. 3. 2026

16 min

Obrázek epizody Babiš se snaží zdiskreditovat vlivná média. Seznam se brání žalobou

Babiš se snaží zdiskreditovat vlivná média. Seznam se brání žalobou

4. 3. 2026

16 min

Obrázek epizody Zprávy+ 4. 3. 2026

Zprávy+ 4. 3. 2026

4. 3. 2026

8 min

Obrázek epizody Kam skrytě proudí peníze od českého zbrojaře a spor uvnitř Íránu

Kam skrytě proudí peníze od českého zbrojaře a spor uvnitř Íránu

4. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody „Ve tři ráno mě probudily údery.“ Reportérka na Blízkém východě vysvětluje, proč přišel útok na Írán

„Ve tři ráno mě probudily údery.“ Reportérka na Blízkém východě vysvětluje, proč přišel útok na Írán

4. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody Vaše každodenní inspirace: Nadváha psů a koček

Vaše každodenní inspirace: Nadváha psů a koček

4. 3. 2026

33 min

Obrázek epizody Peter Bátor: Fico vedome pomáha operácii v Iráne, ale klame o tom verejnosti

Peter Bátor: Fico vedome pomáha operácii v Iráne, ale klame o tom verejnosti

4. 3. 2026

33 min

Obrázek epizody Írán nechce krátkou válku, chce, aby to nepřátele bolelo, míní expert

Írán nechce krátkou válku, chce, aby to nepřátele bolelo, míní expert

4. 3. 2026

34 min

Obrázek epizody Moucha na zdi #10: Případ Mamut aneb mobilní loupež století. Jak se vůbec něco takového mohlo stát a kdo má máslo na hlavě

Moucha na zdi #10: Případ Mamut aneb mobilní loupež století. Jak se vůbec něco takového mohlo stát a kdo má máslo na hlavě

4. 3. 2026

35 min

Obrázek epizody Moucha na zdi #10: Případ Mamut aneb mobilní loupež století. Jak se vůbec něco takového mohlo stát a kdo má máslo na hlavě

Moucha na zdi #10: Případ Mamut aneb mobilní loupež století. Jak se vůbec něco takového mohlo stát a kdo má máslo na hlavě

4. 3. 2026

35 min

Obrázek epizody Foukání skleněné ozdoby není o síle plic, ale o citu v prstech! Skoro jako hra na hudební nástroj

Foukání skleněné ozdoby není o síle plic, ale o citu v prstech! Skoro jako hra na hudební nástroj

4. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody AI ta Krajta #40 | Dark Software Factory: autonomní továrny na kód

AI ta Krajta #40 | Dark Software Factory: autonomní továrny na kód

4. 3. 2026

56 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Ondřej Konrád: Řekni mi, co čteš

Názory a argumenty: Ondřej Konrád: Řekni mi, co čteš

4. 3. 2026

2 min

4. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody learnaddiction.eu - brána k poznání HR

learnaddiction.eu - brána k poznání HR

4. 3. 2026

50 min

Obrázek epizody Ondřej Konrád: Řekni mi, co čteš

Ondřej Konrád: Řekni mi, co čteš

4. 3. 2026

2 min

4. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Na cestách s BLANÍKEM a Miroslavem Táborským-4.3.2026

Na cestách s BLANÍKEM a Miroslavem Táborským-4.3.2026

4. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Interview Plus: Holub: S vládními sliby bude nemožné udržet schodek rozpočtu

Interview Plus: Holub: S vládními sliby bude nemožné udržet schodek rozpočtu

4. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Holub: S vládními sliby bude nemožné udržet schodek rozpočtu

Holub: S vládními sliby bude nemožné udržet schodek rozpočtu

4. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Interview Plus: Holub: S vládními sliby bude nemožné udržet schodek rozpočtu

Interview Plus: Holub: S vládními sliby bude nemožné udržet schodek rozpočtu

4. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Asistence pokrývá jen sedminu péče. „Na služby by měl existovat nárok,“ myslí si Prokop

Život k nezaplacení: Asistence pokrývá jen sedminu péče. „Na služby by měl existovat nárok,“ myslí si Prokop

4. 3. 2026

20 min