Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ranní úvaha: Eva Janáčová: Popel z Terezína

Ranní úvaha: Eva Janáčová: Popel z Terezína

27. 4. 2026

4 min

Obrázek epizody Zelený plyn místo ruského a amerického. Jak nakopnout domácí výrobu biometanu?

Zelený plyn místo ruského a amerického. Jak nakopnout domácí výrobu biometanu?

27. 4. 2026

39 min

Obrázek epizody Kateřina Zapletalová zo svetoznámej sklárne: „Filantropia je spolupráca na niečom, čo ma presahuje.“

Kateřina Zapletalová zo svetoznámej sklárne: „Filantropia je spolupráca na niečom, čo ma presahuje.“

27. 4. 2026

36 min

Obrázek epizody 130 kilometrů silnic. Údržba uklízí šumavské komunikace od inertních posypů, strojem i ručně

130 kilometrů silnic. Údržba uklízí šumavské komunikace od inertních posypů, strojem i ručně

27. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Petr Šabata: Jaká debata o hodnotách a pragmatismu v politice má dnes smysl

Názory a argumenty: Petr Šabata: Jaká debata o hodnotách a pragmatismu v politice má dnes smysl

27. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Petr Šabata: Jaká debata o hodnotách a pragmatismu v politice má dnes smysl

Názory a argumenty: Petr Šabata: Jaká debata o hodnotách a pragmatismu v politice má dnes smysl

27. 4. 2026

3 min

27. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Petr Šabata: Jaká debata o hodnotách a pragmatismu v politice má dnes smysl

Petr Šabata: Jaká debata o hodnotách a pragmatismu v politice má dnes smysl

27. 4. 2026

3 min

Obrázek epizody Animované filmy, videoklipy a hry. Festival Anifilm v Liberci se letos zaměří na téma mýtů a legend

Animované filmy, videoklipy a hry. Festival Anifilm v Liberci se letos zaměří na téma mýtů a legend

27. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody #35 Simpsonovi už nebudou jako dřív. A Japonci relaxují v rakvi

#35 Simpsonovi už nebudou jako dřív. A Japonci relaxují v rakvi

27. 4. 2026

44 min

Obrázek epizody Poptávka po opatrovnictví roste. V jihočeském Vacově nestačí pracovníci

Poptávka po opatrovnictví roste. V jihočeském Vacově nestačí pracovníci

27. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody Martin Kuba: ODS už nešlo opravit. Co si myslí o Kupkovi?

Martin Kuba: ODS už nešlo opravit. Co si myslí o Kupkovi?

27. 4. 2026

35 min

Obrázek epizody ‚Lepší než igelitky.‘ V Hulíně na Kroměřížsku zlepšují třídění bioodpadu na sídlištích pomocí biokb…

‚Lepší než igelitky.‘ V Hulíně na Kroměřížsku zlepšují třídění bioodpadu na sídlištích pomocí biokb…

27. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody Silničáři dokončují nový obchvat v Čelákovicích. Nová komunikace odlehčí dopravu v centru města

Silničáři dokončují nový obchvat v Čelákovicích. Nová komunikace odlehčí dopravu v centru města

27. 4. 2026

2 min

Obrázek epizody Zea: Úspěch jsem si neuměla užít. V hlavě jsem měla, že to je jen náhoda

Zea: Úspěch jsem si neuměla užít. V hlavě jsem měla, že to je jen náhoda

27. 4. 2026

36 min

Obrázek epizody Zea: Úspěch jsem si neuměla užít. V hlavě jsem měla, že to je jen náhoda

Zea: Úspěch jsem si neuměla užít. V hlavě jsem měla, že to je jen náhoda

27. 4. 2026

36 min

Obrázek epizody Jak stavět dům bez zedníků a inspirovat se při tom v automotive. Inovátor roku 2026 začíná prodávat řešení

Jak stavět dům bez zedníků a inspirovat se při tom v automotive. Inovátor roku 2026 začíná prodávat řešení

27. 4. 2026

11 min

Obrázek epizody Jak stavět dům bez zedníků a inspirovat se při tom v automotive. Inovátor roku 2026 začíná prodávat řešení

Jak stavět dům bez zedníků a inspirovat se při tom v automotive. Inovátor roku 2026 začíná prodávat řešení

27. 4. 2026

11 min

Obrázek epizody Jak stavět dům bez zedníků a inspirovat se při tom v automotive. Inovátor roku 2026 začíná prodávat řešení

Jak stavět dům bez zedníků a inspirovat se při tom v automotive. Inovátor roku 2026 začíná prodávat řešení

27. 4. 2026

11 min

Obrázek epizody Orbán prehral, Putinovi zostal Fico (27. 4. 2026)

Orbán prehral, Putinovi zostal Fico (27. 4. 2026)

27. 4. 2026

25 min

Obrázek epizody Rwanda: Genocida, na kterou svět téměř zapoměl. Boj o pohádkové bohatství a přírodní zdroje v Africe

Rwanda: Genocida, na kterou svět téměř zapoměl. Boj o pohádkové bohatství a přírodní zdroje v Africe

27. 4. 2026

1 hod 27 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Prouza: 28. režim v EU je jen jiná cesta byrokracií

Bruselské chlebíčky: Prouza: 28. režim v EU je jen jiná cesta byrokracií

27. 4. 2026

27 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Prouza: 28. režim v EU je jen jiná cesta byrokracií

27. 4. 2026

27 min

27. 4. 2026

27 min

Obrázek epizody Prouza: 28. režim v EU je jen jiná cesta byrokracií

Prouza: 28. režim v EU je jen jiná cesta byrokracií

27. 4. 2026

27 min