Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Magazín Experiment: Co o nás prozradí solární elektrárna na střeše? A co učí zdravotníky na kurzech simulační medicíny?

Magazín Experiment: Co o nás prozradí solární elektrárna na střeše? A co učí zdravotníky na kurzech simulační medicíny?

14. 3. 2026

20 min

Obrázek epizody Dunaj vyzeral ako Amazonka. Ako priehrady menia krajinu a ohrozujú zdroje vody? (EKOcast)

Dunaj vyzeral ako Amazonka. Ako priehrady menia krajinu a ohrozujú zdroje vody? (EKOcast)

14. 3. 2026

31 min

Obrázek epizody Diagnostika batérie luxusného EV po 70 000 km nás zarazila. Vysvetľujeme, prečo má po 3 rokoch väčšiu batériu - Autobazar.EU

Diagnostika batérie luxusného EV po 70 000 km nás zarazila. Vysvetľujeme, prečo má po 3 rokoch väčšiu batériu - Autobazar.EU

14. 3. 2026

14 min

Obrázek epizody Hradecké minuty! Stará radnice na Velkém náměstí

Hradecké minuty! Stará radnice na Velkém náměstí

14. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Působí na smysly a zpřítomňuje události. Centrum studií genocid v Terezíně hostí audiovizuální výst…

Působí na smysly a zpřítomňuje události. Centrum studií genocid v Terezíně hostí audiovizuální výst…

14. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody #17: Inscenace o kauze Agáta a Ornella. Agátu musí hrát Sagvan Tofi

#17: Inscenace o kauze Agáta a Ornella. Agátu musí hrát Sagvan Tofi

14. 3. 2026

10 min

Obrázek epizody Nevolnictví v Rusku zrušili před 165 lety, mentalita ale přežívá

Nevolnictví v Rusku zrušili před 165 lety, mentalita ale přežívá

14. 3. 2026

5 min

Obrázek epizody Kde jsme konečně mohli mluvit s Otou Klempířem? A jaká je nejoblíbenější kapela Pavla Turka?

Kde jsme konečně mohli mluvit s Otou Klempířem? A jaká je nejoblíbenější kapela Pavla Turka?

14. 3. 2026

46 min

Obrázek epizody Farmářské trhy v Plzni se kvůli rekonstrukci náměstí stěhují. Od poloviny dubna budou na jiném místě

Farmářské trhy v Plzni se kvůli rekonstrukci náměstí stěhují. Od poloviny dubna budou na jiném místě

14. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Hrajúci generálny manažér prezradil detaily zo zákulisia hokeja: Vieme sa veľmi ťažko pohádať

Hrajúci generálny manažér prezradil detaily zo zákulisia hokeja: Vieme sa veľmi ťažko pohádať

14. 3. 2026

34 min

Obrázek epizody Debata o (ne)poslušnosti na Gymnáziu J. K. Tyla v Hradci Králové

Debata o (ne)poslušnosti na Gymnáziu J. K. Tyla v Hradci Králové

14. 3. 2026

1 hod 33 min

Obrázek epizody Debata dvou chatbotů - GPT vs. GEMINI - kdo je lepší?

Debata dvou chatbotů - GPT vs. GEMINI - kdo je lepší?

14. 3. 2026

44 min

Obrázek epizody ChatGPT vs Gemini - kdo vyhraje?

ChatGPT vs Gemini - kdo vyhraje?

14. 3. 2026

51 sec

Obrázek epizody Ligová navigace: Darida pod radarem, rozpolcený Havel a Priske horší než Friis

Ligová navigace: Darida pod radarem, rozpolcený Havel a Priske horší než Friis

14. 3. 2026

8 min

Obrázek epizody Výhled až na daleké Alpy. V létě se opět otevře rozhledna Libín nedaleko Prachatic

Výhled až na daleké Alpy. V létě se opět otevře rozhledna Libín nedaleko Prachatic

14. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Szalay, Brunovský: Slovensko nemá nič z toho, že Fico bojuje za dvoch ruských oligarchov

Szalay, Brunovský: Slovensko nemá nič z toho, že Fico bojuje za dvoch ruských oligarchov

14. 3. 2026

44 min

Obrázek epizody Dobré ráno sobota: Nadstranícky prezident Pellegrini sa bratá s koalíciou a nadáva opozícii

Dobré ráno sobota: Nadstranícky prezident Pellegrini sa bratá s koalíciou a nadáva opozícii

14. 3. 2026

1 hod

Obrázek epizody Návrh zákona o registraci subjektů se zahraničními vazbami - Boj s větrníky - Podpora lidí s postižením

Návrh zákona o registraci subjektů se zahraničními vazbami - Boj s větrníky - Podpora lidí s postižením

13. 3. 2026

1 hod 2 min

Obrázek epizody Hovory: Příběh jsem psal tak, aby se líbil mně, mé ženě, dětem a kamarádům, říká o své knize písničkář Suchý

Hovory: Příběh jsem psal tak, aby se líbil mně, mé ženě, dětem a kamarádům, říká o své knize písničkář Suchý

13. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Příběh jsem psal tak, aby se líbil mně, mé ženě, dětem a kamarádům, říká o své knize písničkář Suchý

Příběh jsem psal tak, aby se líbil mně, mé ženě, dětem a kamarádům, říká o své knize písničkář Suchý

13. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Dopady války na Blízkém východě na Česko – Dva týdny od zahájení úderů na Írán – Nová kniha Petra Koubského o Grónsku

Dopady války na Blízkém východě na Česko – Dva týdny od zahájení úderů na Írán – Nová kniha Petra Koubského o Grónsku

13. 3. 2026

1 hod 13 min

Obrázek epizody Přes 80 staveb vzniklo za poslední roky v průmyslové zóně v Solnici. Kraj chce do regionu přilákat…

Přes 80 staveb vzniklo za poslední roky v průmyslové zóně v Solnici. Kraj chce do regionu přilákat…

13. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Archiv Plus: „Co by tomu řekl váš veliký děd?“ Být vnučkou T. G. Masaryka nebylo jednoduché

Archiv Plus: „Co by tomu řekl váš veliký děd?“ Být vnučkou T. G. Masaryka nebylo jednoduché

13. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody 13. 3. 2026: Útoky na Írán – Ceny ropy – Změny v podpoře bydlení

13. 3. 2026: Útoky na Írán – Ceny ropy – Změny v podpoře bydlení

13. 3. 2026

53 min

Obrázek epizody S Petrem Kalouskem o programu letošního festivalu Meeting Brno

S Petrem Kalouskem o programu letošního festivalu Meeting Brno

13. 3. 2026

15 min