Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Szalay, Brunovský: Slovensko nemá nič z toho, že Fico bojuje za dvoch ruských oligarchov

Szalay, Brunovský: Slovensko nemá nič z toho, že Fico bojuje za dvoch ruských oligarchov

14. 3. 2026

44 min

Obrázek epizody Dobré ráno sobota: Nadstranícky prezident Pellegrini sa bratá s koalíciou a nadáva opozícii

Dobré ráno sobota: Nadstranícky prezident Pellegrini sa bratá s koalíciou a nadáva opozícii

14. 3. 2026

1 hod

Obrázek epizody Návrh zákona o registraci subjektů se zahraničními vazbami - Boj s větrníky - Podpora lidí s postižením

Návrh zákona o registraci subjektů se zahraničními vazbami - Boj s větrníky - Podpora lidí s postižením

13. 3. 2026

1 hod 2 min

Obrázek epizody Hovory: Příběh jsem psal tak, aby se líbil mně, mé ženě, dětem a kamarádům, říká o své knize písničkář Suchý

Hovory: Příběh jsem psal tak, aby se líbil mně, mé ženě, dětem a kamarádům, říká o své knize písničkář Suchý

13. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Příběh jsem psal tak, aby se líbil mně, mé ženě, dětem a kamarádům, říká o své knize písničkář Suchý

Příběh jsem psal tak, aby se líbil mně, mé ženě, dětem a kamarádům, říká o své knize písničkář Suchý

13. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Dopady války na Blízkém východě na Česko – Dva týdny od zahájení úderů na Írán – Nová kniha Petra Koubského o Grónsku

Dopady války na Blízkém východě na Česko – Dva týdny od zahájení úderů na Írán – Nová kniha Petra Koubského o Grónsku

13. 3. 2026

1 hod 13 min

Obrázek epizody Přes 80 staveb vzniklo za poslední roky v průmyslové zóně v Solnici. Kraj chce do regionu přilákat…

Přes 80 staveb vzniklo za poslední roky v průmyslové zóně v Solnici. Kraj chce do regionu přilákat…

13. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Archiv Plus: „Co by tomu řekl váš veliký děd?“ Být vnučkou T. G. Masaryka nebylo jednoduché

Archiv Plus: „Co by tomu řekl váš veliký děd?“ Být vnučkou T. G. Masaryka nebylo jednoduché

13. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody 13. 3. 2026: Útoky na Írán – Ceny ropy – Změny v podpoře bydlení

13. 3. 2026: Útoky na Írán – Ceny ropy – Změny v podpoře bydlení

13. 3. 2026

53 min

Obrázek epizody S Petrem Kalouskem o programu letošního festivalu Meeting Brno

S Petrem Kalouskem o programu letošního festivalu Meeting Brno

13. 3. 2026

15 min

Obrázek epizody Martin Minha: České týmy do Ligy mistrů patří, ale chybí jim odvaha

Martin Minha: České týmy do Ligy mistrů patří, ale chybí jim odvaha

13. 3. 2026

17 min

Obrázek epizody Díry na silnici mohou řidiči hlásit přes interaktivní mapu, zrychlí to opravy

Díry na silnici mohou řidiči hlásit přes interaktivní mapu, zrychlí to opravy

13. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Štěpán Kochánek, nový předseda Státního úřadu pro jadernou bezpečnost (13. 3. 2026)

Štěpán Kochánek, nový předseda Státního úřadu pro jadernou bezpečnost (13. 3. 2026)

13. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody Rezignace je neplatná a nemá se vyhlašovat konkurs. Ředitelka školy v Humpolci odstoupení řeší práv…

Rezignace je neplatná a nemá se vyhlašovat konkurs. Ředitelka školy v Humpolci odstoupení řeší práv…

13. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody Starosta Prahy 8: Projekt Centra Nová Palmovka je neuvěřitelný byrokratický binec, který nemá konce

Starosta Prahy 8: Projekt Centra Nová Palmovka je neuvěřitelný byrokratický binec, který nemá konce

13. 3. 2026

12 min

Obrázek epizody 13. března 2026: Téma týdne: Týden mozku & Festival svíček v Japonsku & Duplantisův nový rekord

13. března 2026: Téma týdne: Týden mozku & Festival svíček v Japonsku & Duplantisův nový rekord

13. 3. 2026

5 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Uvolnění protiruských sankcí. Divočáci v Brně. Zákon o zahraničních vazbách

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Uvolnění protiruských sankcí. Divočáci v Brně. Zákon o zahraničních vazbách

13. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Divadlo F. X. Šaldy v Liberci uvede Erbenovy Svatební košile. Soubor inscenaci představí v moderní…

Divadlo F. X. Šaldy v Liberci uvede Erbenovy Svatební košile. Soubor inscenaci představí v moderní…

13. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Uvolnění protiruských sankcí. Divočáci v Brně. Zákon o zahraničních vazbách

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Uvolnění protiruských sankcí. Divočáci v Brně. Zákon o zahraničních vazbách

13. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Odpolední publicistika: Uvolnění protiruských sankcí. Divočáci v Brně. Zákon o zahraničních vazbách

Odpolední publicistika: Uvolnění protiruských sankcí. Divočáci v Brně. Zákon o zahraničních vazbách

13. 3. 2026

19 min

13. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Revmatická onemocnění či cévní příhody bude mít na starosti nové oddělení v Roudnici nad Labem

Revmatická onemocnění či cévní příhody bude mít na starosti nové oddělení v Roudnici nad Labem

13. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Budovy areálu hřebčína v Napajedlích zůstávají pod památkovou ochranou. Soud zamítl dvě žaloby

Budovy areálu hřebčína v Napajedlích zůstávají pod památkovou ochranou. Soud zamítl dvě žaloby

13. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Okamura byl poslední kapka. Uplynulé roky po změně ředitele byly školou i trápením, říká Moravec

Dvacet minut Radiožurnálu: Okamura byl poslední kapka. Uplynulé roky po změně ředitele byly školou i trápením, říká Moravec

13. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Okamura byl poslední kapka. Uplynulé roky po změně ředitele byly školou i trápením, říká Moravec

Dvacet minut Radiožurnálu: Okamura byl poslední kapka. Uplynulé roky po změně ředitele byly školou i trápením, říká Moravec

13. 3. 2026

23 min