Obrázek epizody Szalay: Z dohody s lekármi nemá pacient nič. Vláda len hasí požiar, ktorý sama zapálila

Szalay: Z dohody s lekármi nemá pacient nič. Vláda len hasí požiar, ktorý sama zapálila

31. 1. 2025

38 min

Obrázek epizody Když jsem na Západním břehu, mám strach, říká zpravodaj ČT z Izraele

Když jsem na Západním břehu, mám strach, říká zpravodaj ČT z Izraele

31. 1. 2025

52 min

Obrázek epizody V Liberci se části základních škol změní spádová oblast

V Liberci se části základních škol změní spádová oblast

31. 1. 2025

1 min

Obrázek epizody Budu tátou. Nikdy se nesmím chovat jako vietnamští muži, kteří (ne)vychovávali mě, říká rapper Anki

Budu tátou. Nikdy se nesmím chovat jako vietnamští muži, kteří (ne)vychovávali mě, říká rapper Anki

31. 1. 2025

59 min

Obrázek epizody Nejsem tlampač cizích názorů, říká zpravodaj ČT z Izraele David Borek

Nejsem tlampač cizích názorů, říká zpravodaj ČT z Izraele David Borek

31. 1. 2025

51 min

Obrázek epizody Brněnská jedenáctka: Počítačové trable na Žlutém kopci

Brněnská jedenáctka: Počítačové trable na Žlutém kopci

31. 1. 2025

11 min

Obrázek epizody 49. NESPOUTANÁ POLITIKA: Sociální sítě - líheň dezinformací?

49. NESPOUTANÁ POLITIKA: Sociální sítě - líheň dezinformací?

31. 1. 2025

59 min

Obrázek epizody Počítačové trable na Žlutém kopci

Počítačové trable na Žlutém kopci

31. 1. 2025

11 min

Obrázek epizody Online Plus: Koupí ČNB bitcoiny? Jde o rizikovou investici, míní Koubský

Online Plus: Koupí ČNB bitcoiny? Jde o rizikovou investici, míní Koubský

31. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Pilot vojenského dronu jako šmírák. Český experimentální film boduje ve světě

Pilot vojenského dronu jako šmírák. Český experimentální film boduje ve světě

31. 1. 2025

4 min

Obrázek epizody Petr Kellner jako modelová studie porevolučního Česka. Národní divadlo nasazuje Privatizaci

Petr Kellner jako modelová studie porevolučního Česka. Národní divadlo nasazuje Privatizaci

31. 1. 2025

5 min

Obrázek epizody Expert v Rozstřelu vysvětluje, proč Česko nebude velmocí v umělé inteligenci

Expert v Rozstřelu vysvětluje, proč Česko nebude velmocí v umělé inteligenci

31. 1. 2025

25 min

Obrázek epizody Nové album Weeknda od nás dostalo vysoké hodnocení. Kdo vyhraje Grammy? A proč klesá spotřeba šampaňského?

Nové album Weeknda od nás dostalo vysoké hodnocení. Kdo vyhraje Grammy? A proč klesá spotřeba šampaňského?

31. 1. 2025

40 min

Obrázek epizody Tiskovka → Modernizace berounské trati omezí provoz vlaků

Tiskovka → Modernizace berounské trati omezí provoz vlaků

31. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Potřebujeme inovátory. Taiwan má procesory, my buďme špičkou v kvantových technologiích

Potřebujeme inovátory. Taiwan má procesory, my buďme špičkou v kvantových technologiích

31. 1. 2025

37 min

Obrázek epizody Kamiony s briketami míří na Jesenicko a Bruntálsko. Domácnosti postižené povodní je získají zdarma

Kamiony s briketami míří na Jesenicko a Bruntálsko. Domácnosti postižené povodní je získají zdarma

31. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody O historii klimatických modelů s Beatrice Cointe

O historii klimatických modelů s Beatrice Cointe

31. 1. 2025

57 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ředitel liberecké zoo: O bílých tygrech už moc nemluvíme. Snažíme se představit skutečné hrdiny

Host Lucie Výborné: Ředitel liberecké zoo: O bílých tygrech už moc nemluvíme. Snažíme se představit skutečné hrdiny

31. 1. 2025

30 min

Obrázek epizody Masaryk prý nechal střílet do dělníků. Historická hloupost zneužitá komunisty se šíří dodnes

Masaryk prý nechal střílet do dělníků. Historická hloupost zneužitá komunisty se šíří dodnes

31. 1. 2025

6 min

Obrázek epizody V Nýrsku končí firma UVEX, o práci přijde více než 100 lidí

V Nýrsku končí firma UVEX, o práci přijde více než 100 lidí

31. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Předvolební index Vlevo dole: V lednu bodoval STAN, Motoristé za očekáváním

Předvolební index Vlevo dole: V lednu bodoval STAN, Motoristé za očekáváním

31. 1. 2025

20 min

Obrázek epizody Kukátko → Škoda 52T omladí vozový park tramvají v Praze

Kukátko → Škoda 52T omladí vozový park tramvají v Praze

31. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Předvolební index Vlevo dole: V lednu bodoval STAN, Motoristé za očekáváním

Předvolební index Vlevo dole: V lednu bodoval STAN, Motoristé za očekáváním

31. 1. 2025

19 min

Obrázek epizody Teprve teď poznáme, jakého máme prezidenta

Teprve teď poznáme, jakého máme prezidenta

31. 1. 2025

1 hod 30 min

Obrázek epizody Pardubická průkopnice jazz dance před 35 lety otevírala první taneční školu svého typu v zemi

Pardubická průkopnice jazz dance před 35 lety otevírala první taneční školu svého typu v zemi

31. 1. 2025

11 min