Obrázek epizody Vinohradská 12: Gaza, Belarus, Syria. Interview with RSF’s chief

Vinohradská 12: Gaza, Belarus, Syria. Interview with RSF’s chief

15. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Gaza, Belarus, Syria. Interview with RSF’s chief

15. 2. 2025

23 min

15. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Gaza, Belarus, Syria. Interview with RSF’s chief

Gaza, Belarus, Syria. Interview with RSF’s chief

15. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Dotace a Korupce - #P5 Společný sen 2035 vize Libora Vondráčka

Dotace a Korupce - #P5 Společný sen 2035 vize Libora Vondráčka

14. 2. 2025

41 min

Obrázek epizody Mnichov jako zastávka na cestě k příměří? – Zelenskyj v Mnichově připustil jednání s Putinem – „Trumpismus“ v české politice – Některá města se snaží omezit výdejní boxy v ulicích

Mnichov jako zastávka na cestě k příměří? – Zelenskyj v Mnichově připustil jednání s Putinem – „Trumpismus“ v české politice – Některá města se snaží omezit výdejní boxy v ulicích

14. 2. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody Vstupte do prostoru touhy. Kunsthalle Praha představuje finalisty Cen Czech Grand Design

Vstupte do prostoru touhy. Kunsthalle Praha představuje finalisty Cen Czech Grand Design

14. 2. 2025

13 min

Obrázek epizody 80 let od spojeneckého bombardování Prahy

80 let od spojeneckého bombardování Prahy

14. 2. 2025

5 hod 6 min

Obrázek epizody Hovory: V Národním divadle jsem byla 27 let, byl to můj druhý domov, přiznává tanečnice Márová

Hovory: V Národním divadle jsem byla 27 let, byl to můj druhý domov, přiznává tanečnice Márová

14. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody V Národním divadle jsem byla 27 let, byl to můj druhý domov, přiznává tanečnice Márová

V Národním divadle jsem byla 27 let, byl to můj druhý domov, přiznává tanečnice Márová

14. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Jako zápisné jsem v redakci vyžadoval zásadně jen pravé šampaňské, říká Šimůnek

Jako zápisné jsem v redakci vyžadoval zásadně jen pravé šampaňské, říká Šimůnek

14. 2. 2025

45 min

Obrázek epizody Rodinám s postiženými dětmi pomáhá homesharing, chybí více hostitelů

Rodinám s postiženými dětmi pomáhá homesharing, chybí více hostitelů

14. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Archiv Plus: Konec nekonečně dlouhé dočasnosti. Sovětští vojáci odcházejí

Archiv Plus: Konec nekonečně dlouhé dočasnosti. Sovětští vojáci odcházejí

14. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody 14. 2. 2025: Konference o bezpečnosti – Hrozí silný mráz – Obchodníci a svatý Valentýn

14. 2. 2025: Konference o bezpečnosti – Hrozí silný mráz – Obchodníci a svatý Valentýn

14. 2. 2025

54 min

Obrázek epizody 🎤 Měla by AI být schopna poradit uživateli jak se zabít? Proč by neměla? Proč AI omezují o čem s nimi smíme mluvit?

🎤 Měla by AI být schopna poradit uživateli jak se zabít? Proč by neměla? Proč AI omezují o čem s nimi smíme mluvit?

14. 2. 2025

7 min

Obrázek epizody Jakub Landovský, bývalý velvyslanec ČR při NATO (14. 2. 2025)

Jakub Landovský, bývalý velvyslanec ČR při NATO (14. 2. 2025)

14. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Po tragické události v Mostě ubylo plynových topidel z předzahrádek, uvádí mluvčí pražských hasičů

Po tragické události v Mostě ubylo plynových topidel z předzahrádek, uvádí mluvčí pražských hasičů

14. 2. 2025

10 min

Obrázek epizody Kniha Mariánka/Marienberg popisuje historii a proměny Mariánské skály v Ústí nad Labem

Kniha Mariánka/Marienberg popisuje historii a proměny Mariánské skály v Ústí nad Labem

14. 2. 2025

14 min

Obrázek epizody Věda Plus: Jak je možné s pomocí nové aplikace pomoct ochráncům přírody mapovat řeky?

Věda Plus: Jak je možné s pomocí nové aplikace pomoct ochráncům přírody mapovat řeky?

14. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Jednání světových lídrů. Pomoc po povodních. Útok na sarkofág v Černobylu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Jednání světových lídrů. Pomoc po povodních. Útok na sarkofág v Černobylu

14. 2. 2025

19 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Jednání světových lídrů. Pomoc po povodních. Útok na sarkofág v Černobylu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Jednání světových lídrů. Pomoc po povodních. Útok na sarkofág v Černobylu

14. 2. 2025

19 min

Obrázek epizody Odpolední publicistika: Jednání světových lídrů. Pomoc po povodních. Útok na sarkofág v Černobylu

Odpolední publicistika: Jednání světových lídrů. Pomoc po povodních. Útok na sarkofág v Černobylu

14. 2. 2025

19 min

14. 2. 2025

19 min

Obrázek epizody Snídaně Šampionů- 14.2.2025

Snídaně Šampionů- 14.2.2025

14. 2. 2025

47 min

Obrázek epizody Trump se chová k Evropě jako k nájemníkovi, se kterým nechce vyjednávat

Trump se chová k Evropě jako k nájemníkovi, se kterým nechce vyjednávat

14. 2. 2025

53 min