Obrázek epizody Názory a argumenty: David Klimeš: Evropskou obranu vyztuží miliardy eur. Ale jak?

Názory a argumenty: David Klimeš: Evropskou obranu vyztuží miliardy eur. Ale jak?

5. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Věda Plus: Vědci představili další fázi příprav kosmického gravitačního teleskopu, Češi mají na starosti klíčové opticko-mechanické zařízení

Věda Plus: Vědci představili další fázi příprav kosmického gravitačního teleskopu, Češi mají na starosti klíčové opticko-mechanické zařízení

5. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Čo môže Rudolf Huliak pokaziť ako minister športu? Treba sa pozerať, či peniaze netečú jeho ľuďom

Čo môže Rudolf Huliak pokaziť ako minister športu? Treba sa pozerať, či peniaze netečú jeho ľuďom

5. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Petr Fischer: ANO a Nic, které nás neubrání

Názory a argumenty: Petr Fischer: ANO a Nic, které nás neubrání

5. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Petr Fischer: ANO a Nic, které nás neubrání

Názory a argumenty: Petr Fischer: ANO a Nic, které nás neubrání

5. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Petr Fischer: ANO a Nic, které nás neubrání

Petr Fischer: ANO a Nic, které nás neubrání

5. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Stát chce podpořit rozvoj větrné energetiky. Lámat odpor obcí vůči větrníkům prý ale nebude

Stát chce podpořit rozvoj větrné energetiky. Lámat odpor obcí vůči větrníkům prý ale nebude

5. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Petr Hartman: Seriál o platech politiků má zaděláno na další pokračování

Názory a argumenty: Petr Hartman: Seriál o platech politiků má zaděláno na další pokračování

5. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Joch: Trump není způsobilý být lídrem ani země třetího světa

Osobnost Plus: Joch: Trump není způsobilý být lídrem ani země třetího světa

5. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Joch: Trump není způsobilý být lídrem ani země třetího světa

Joch: Trump není způsobilý být lídrem ani země třetího světa

5. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: David Klimeš: Evropskou obranu vyztuží miliardy eur. Ale jak?

Názory a argumenty: David Klimeš: Evropskou obranu vyztuží miliardy eur. Ale jak?

5. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody David Klimeš: Evropskou obranu vyztuží miliardy eur. Ale jak?

David Klimeš: Evropskou obranu vyztuží miliardy eur. Ale jak?

5. 3. 2025

2 min

5. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Nové tůně v rezervace Žebračka nedaleko Přerova pomohou zadržet vodu a chránit obojživelníky

Nové tůně v rezervace Žebračka nedaleko Přerova pomohou zadržet vodu a chránit obojživelníky

5. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Libor Dvořák: Před chvíli jsem dostal dopis od Zelenského, tvrdil Trump v Kongresu

Libor Dvořák: Před chvíli jsem dostal dopis od Zelenského, tvrdil Trump v Kongresu

5. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Libor Dvořák: Před chvíli jsem dostal dopis od Zelenského, tvrdil Trump v Kongresu

Názory a argumenty: Libor Dvořák: Před chvíli jsem dostal dopis od Zelenského, tvrdil Trump v Kongresu

5. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Libor Dvořák: Před chvíli jsem dostal dopis od Zelenského, tvrdil Trump v Kongresu

Názory a argumenty: Libor Dvořák: Před chvíli jsem dostal dopis od Zelenského, tvrdil Trump v Kongresu

5. 3. 2025

3 min

5. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Projev Trumpa v Kongresu. Novela platů politiků. Evropský plán pro výrobce aut

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Projev Trumpa v Kongresu. Novela platů politiků. Evropský plán pro výrobce aut

5. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Polední publicistika: Projev Trumpa v Kongresu. Novela platů politiků. Evropský plán pro výrobce aut

Polední publicistika: Projev Trumpa v Kongresu. Novela platů politiků. Evropský plán pro výrobce aut

5. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Projev Trumpa v Kongresu. Novela platů politiků. Evropský plán pro výrobce aut

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Projev Trumpa v Kongresu. Novela platů politiků. Evropský plán pro výrobce aut

5. 3. 2025

20 min

5. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Taisiia Kryvoshei: USA nie sú celý svet, máme veľa spojencov vrátane Česka

Taisiia Kryvoshei: USA nie sú celý svet, máme veľa spojencov vrátane Česka

5. 3. 2025

38 min

Obrázek epizody Obec netvoří jen samotné území, jsou to především lidé, říká starostka Stěžer Dagmar Smetiprachová

Obec netvoří jen samotné území, jsou to především lidé, říká starostka Stěžer Dagmar Smetiprachová

5. 3. 2025

11 min

Obrázek epizody Roman Malatinec: Huliak so mnou išiel za Šimkovičovou riešiť situáciu v kultúre

Roman Malatinec: Huliak so mnou išiel za Šimkovičovou riešiť situáciu v kultúre

5. 3. 2025

38 min