Obrázek epizody Kreml vede boj za svoje ještě nenarozené vojáky

Kreml vede boj za svoje ještě nenarozené vojáky

22. 3. 2025

5 min

Obrázek epizody Co vadí Alexandru Vondrovi na Trumpovi

Co vadí Alexandru Vondrovi na Trumpovi

22. 3. 2025

14 min

Obrázek epizody Chorvatovič, Kern: Migaľ bude pre všetkých ľahký terč

Chorvatovič, Kern: Migaľ bude pre všetkých ľahký terč

22. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody Dobré ráno sobota: Premiér Fico zasa doma hovorí iné ako v Bruseli

Dobré ráno sobota: Premiér Fico zasa doma hovorí iné ako v Bruseli

22. 3. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Pavel Ševčík: Kulturní válka v Hollywoodu a její oběti (KSP25: Kulturní války včera, dnes a zítra)

Pavel Ševčík: Kulturní válka v Hollywoodu a její oběti (KSP25: Kulturní války včera, dnes a zítra)

22. 3. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody Hovory: Byl to šok, když jsem zjistil, kolik soch nám stojí v lese, říká autor dokumentů Krajinou soch

Hovory: Byl to šok, když jsem zjistil, kolik soch nám stojí v lese, říká autor dokumentů Krajinou soch

21. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Cesta Petra Pavla na Ukrajinu – Stažení USA z NATO – Svět podle Donalda Trumpa – Dětské utrpení ve válce

Cesta Petra Pavla na Ukrajinu – Stažení USA z NATO – Svět podle Donalda Trumpa – Dětské utrpení ve válce

21. 3. 2025

1 hod

Obrázek epizody Byl to šok, když jsem zjistil, kolik soch nám stojí v lese, říká autor dokumentů Krajinou soch

Byl to šok, když jsem zjistil, kolik soch nám stojí v lese, říká autor dokumentů Krajinou soch

21. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Půl roku do voleb do Poslanecké sněmovny

Půl roku do voleb do Poslanecké sněmovny

21. 3. 2025

1 hod 13 min

Obrázek epizody Archiv Plus: Zima 1995: Rusové frustrovaní z NATO, USA hrozí vysokými cly, Češi se bouří proti zákonu o důchodech

Archiv Plus: Zima 1995: Rusové frustrovaní z NATO, USA hrozí vysokými cly, Češi se bouří proti zákonu o důchodech

21. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Zapisoval jsem, co život vyplavil na břeh. Historik umění Josef Kroutvor v nové knize „driftuje“

Zapisoval jsem, co život vyplavil na břeh. Historik umění Josef Kroutvor v nové knize „driftuje“

21. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Téma Plus: Devadesátky aneb Návrat antisemitismu

Téma Plus: Devadesátky aneb Návrat antisemitismu

21. 3. 2025

52 min

Obrázek epizody Daniela Špinar nejen o své adaptaci a režii Krysaře

Daniela Špinar nejen o své adaptaci a režii Krysaře

21. 3. 2025

14 min

Obrázek epizody 21. 3. 2025: Petr Pavel na Ukrajině – Vrchním státním zástupcem v Praze má být Zdeněk Štěpánek – Největší evropské letiště Heathrow uzavřel požár

21. 3. 2025: Petr Pavel na Ukrajině – Vrchním státním zástupcem v Praze má být Zdeněk Štěpánek – Největší evropské letiště Heathrow uzavřel požár

21. 3. 2025

54 min

Obrázek epizody Labská cyklostezka v Sasku-Anhlatsku slaví 30 let. Proč mají Němci rádi hrad Oybin

Labská cyklostezka v Sasku-Anhlatsku slaví 30 let. Proč mají Němci rádi hrad Oybin

21. 3. 2025

14 min

Obrázek epizody Vladimír Votápek (Piráti), analytik mezinárodních vztahů (21. 3. 2025)

Vladimír Votápek (Piráti), analytik mezinárodních vztahů (21. 3. 2025)

21. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Český rozhlas Střední Čechy pobavil návštěvníky veletrhu Jarní zemědělec v Lysé nad Labem

Český rozhlas Střední Čechy pobavil návštěvníky veletrhu Jarní zemědělec v Lysé nad Labem

21. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Petr Pavel na Ukrajině. Kandidatura SPD s Trikolorou, PRO a Svobodnými

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Petr Pavel na Ukrajině. Kandidatura SPD s Trikolorou, PRO a Svobodnými

21. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Petr Pavel na Ukrajině. Kandidatura SPD s Trikolorou, PRO a Svobodnými

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Petr Pavel na Ukrajině. Kandidatura SPD s Trikolorou, PRO a Svobodnými

21. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Odpolední publicistika: Petr Pavel na Ukrajině. Kandidatura SPD s Trikolorou, PRO a Svobodnými

Odpolední publicistika: Petr Pavel na Ukrajině. Kandidatura SPD s Trikolorou, PRO a Svobodnými

21. 3. 2025

19 min

21. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Hymna Prahy 2? Jsem spokojený, bylo to celostátní PR a městskou část to nic nestálo, říká starosta

Hymna Prahy 2? Jsem spokojený, bylo to celostátní PR a městskou část to nic nestálo, říká starosta

21. 3. 2025

11 min

Obrázek epizody 360°, Tomáš Zdechovský, Radek Koten, Cyril Svoboda, Lubomír Zaorálek, Václav Dolejší, Bohumil Pečinka - 20.3. v 21:59

360°, Tomáš Zdechovský, Radek Koten, Cyril Svoboda, Lubomír Zaorálek, Václav Dolejší, Bohumil Pečinka - 20.3. v 21:59

21. 3. 2025

56 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Žantovský: Účast Rusů na olympiádách nezávisí jen na předsedkyni MOV. Povede se velká diskuze

Dvacet minut Radiožurnálu: Žantovský: Účast Rusů na olympiádách nezávisí jen na předsedkyni MOV. Povede se velká diskuze

21. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Žantovský: Účast Rusů na olympiádách nezávisí jen na předsedkyni MOV. Povede se velká diskuze

Dvacet minut Radiožurnálu: Žantovský: Účast Rusů na olympiádách nezávisí jen na předsedkyni MOV. Povede se velká diskuze

21. 3. 2025

23 min