Obrázek epizody Chybou je se nenalíčit, Třetí re-use bazar v Hradci a Vzácný varan bělohrdlý. NEJ reportáže týdne

Chybou je se nenalíčit, Třetí re-use bazar v Hradci a Vzácný varan bělohrdlý. NEJ reportáže týdne

22. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Epizoda 4: Hamiltonovo první vítězství pro Ferrari a sprintový chaos v Číně

Epizoda 4: Hamiltonovo první vítězství pro Ferrari a sprintový chaos v Číně

22. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody V Olomouci začala retrospektivní výstava Milana Dobeše, průkopníka kinetického umění

V Olomouci začala retrospektivní výstava Milana Dobeše, průkopníka kinetického umění

22. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Jak funguje plazmové zplyňování odpadu? A dá se rehabilitovat s pacienty v kritickém stavu?

Magazín Experiment: Jak funguje plazmové zplyňování odpadu? A dá se rehabilitovat s pacienty v kritickém stavu?

22. 3. 2025

21 min

Obrázek epizody Reaktor: Nic než národ? Jo!

Reaktor: Nic než národ? Jo!

22. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Reaktor: Nic než národ? Jo!

Reaktor: Nic než národ? Jo!

22. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Medicínu nikdy dobře nemůže dělat ten, kdo to nemá vnitřně dané, říká jablonecký primář Tomáš Vacek

Medicínu nikdy dobře nemůže dělat ten, kdo to nemá vnitřně dané, říká jablonecký primář Tomáš Vacek

22. 3. 2025

18 min

Obrázek epizody Lipavský: Nikdy jsem nebyl progresivistický politik. V ODS je řada hlasů, které mi konvenují

Lipavský: Nikdy jsem nebyl progresivistický politik. V ODS je řada hlasů, které mi konvenují

22. 3. 2025

31 min

Obrázek epizody Pod čarou: Proč máme plné košíky? Nakupování je oběť i výraz lásky

Pod čarou: Proč máme plné košíky? Nakupování je oběť i výraz lásky

22. 3. 2025

11 min

Obrázek epizody Pod čarou: Proč máme plné košíky? Nakupování je oběť i výraz lásky

Pod čarou: Proč máme plné košíky? Nakupování je oběť i výraz lásky

22. 3. 2025

11 min

Obrázek epizody Evropské jaro, konec rádia Svobodná Evropa, zákaz pridů v Maďarsku a pálení knihy

Evropské jaro, konec rádia Svobodná Evropa, zákaz pridů v Maďarsku a pálení knihy

22. 3. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody Je Světový den vody. Na Semilsku bude otevřených 30 vodojemů, úpraven, čerpaček a čističek

Je Světový den vody. Na Semilsku bude otevřených 30 vodojemů, úpraven, čerpaček a čističek

22. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Městys Černý Důl u Janských Lázní hledá kvůli nárůstu nových obyvatel další zdroje pitné vody

Městys Černý Důl u Janských Lázní hledá kvůli nárůstu nových obyvatel další zdroje pitné vody

22. 3. 2025

13 sec

Obrázek epizody Buchert: Putin Trumpa zradí. Osobní sympatie mezi politiky zbytečně přeceňujeme - Reflex podcast

Buchert: Putin Trumpa zradí. Osobní sympatie mezi politiky zbytečně přeceňujeme - Reflex podcast

22. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Motýle sú horšie ako muchy. Keby nespadla strecha v Púchove, možno by nebol cyklista / Peter Velits

Motýle sú horšie ako muchy. Keby nespadla strecha v Púchove, možno by nebol cyklista / Peter Velits

22. 3. 2025

37 min

Obrázek epizody Buchert: Putin Trumpa zradí. Osobní sympatie mezi politiky zbytečně přeceňujeme - Reflex podcast

Buchert: Putin Trumpa zradí. Osobní sympatie mezi politiky zbytečně přeceňujeme - Reflex podcast

22. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Členové Horské služby z Deštného v Orlických horách se připravují na závody horských záchranářů

Členové Horské služby z Deštného v Orlických horách se připravují na závody horských záchranářů

22. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Kreml vede boj za svoje ještě nenarozené vojáky

Kreml vede boj za svoje ještě nenarozené vojáky

22. 3. 2025

5 min

Obrázek epizody Co vadí Alexandru Vondrovi na Trumpovi

Co vadí Alexandru Vondrovi na Trumpovi

22. 3. 2025

14 min

Obrázek epizody Chorvatovič, Kern: Migaľ bude pre všetkých ľahký terč

Chorvatovič, Kern: Migaľ bude pre všetkých ľahký terč

22. 3. 2025

32 min

Obrázek epizody Dobré ráno sobota: Premiér Fico zasa doma hovorí iné ako v Bruseli

Dobré ráno sobota: Premiér Fico zasa doma hovorí iné ako v Bruseli

22. 3. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Pavel Ševčík: Kulturní válka v Hollywoodu a její oběti (KSP25: Kulturní války včera, dnes a zítra)

Pavel Ševčík: Kulturní válka v Hollywoodu a její oběti (KSP25: Kulturní války včera, dnes a zítra)

22. 3. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody Hovory: Byl to šok, když jsem zjistil, kolik soch nám stojí v lese, říká autor dokumentů Krajinou soch

Hovory: Byl to šok, když jsem zjistil, kolik soch nám stojí v lese, říká autor dokumentů Krajinou soch

21. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Cesta Petra Pavla na Ukrajinu – Stažení USA z NATO – Svět podle Donalda Trumpa – Dětské utrpení ve válce

Cesta Petra Pavla na Ukrajinu – Stažení USA z NATO – Svět podle Donalda Trumpa – Dětské utrpení ve válce

21. 3. 2025

1 hod

Obrázek epizody Byl to šok, když jsem zjistil, kolik soch nám stojí v lese, říká autor dokumentů Krajinou soch

Byl to šok, když jsem zjistil, kolik soch nám stojí v lese, říká autor dokumentů Krajinou soch

21. 3. 2025

23 min