Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vladimíra Dvořáková: Stát nehospodaří účelně. Jednodušší než náprava je ale osočit NKÚ z neznalosti

Vladimíra Dvořáková: Stát nehospodaří účelně. Jednodušší než náprava je ale osočit NKÚ z neznalosti

7. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Změnu klimatu můžeme vyřešit během pár týdnů

Změnu klimatu můžeme vyřešit během pár týdnů

7. 4. 2025

13 min

Obrázek epizody Pro žáky devátých tříd nastane v pátek den D. Na přijímačky se chystají i v ZŠ Broumovská

Pro žáky devátých tříd nastane v pátek den D. Na přijímačky se chystají i v ZŠ Broumovská

7. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Grinitalks #020 - Viktorie Souček: Projekt musí být vždy ekonomický

Grinitalks #020 - Viktorie Souček: Projekt musí být vždy ekonomický

7. 4. 2025

35 min

Obrázek epizody Kdo by se chtěl vydat na Svatojakubskou pouť do Santiaga de Compostela, může začít třeba v Broumově

Kdo by se chtěl vydat na Svatojakubskou pouť do Santiaga de Compostela, může začít třeba v Broumově

7. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Dominika Píhová – Netanjahu hraje o čas. Palestinci se začínají bouřit proti Hamasu

Dominika Píhová – Netanjahu hraje o čas. Palestinci se začínají bouřit proti Hamasu

7. 4. 2025

46 min

Obrázek epizody ČESKÝ ZÁJEM #6 | Řítíme se do dystopie? | Leoš Kyša a Jan Lipavský

ČESKÝ ZÁJEM #6 | Řítíme se do dystopie? | Leoš Kyša a Jan Lipavský

7. 4. 2025

1 hod

Obrázek epizody Ranní úvaha: Norbert Schmidt: Hřbitov, kde je pochovaný dědeček Ottly Kafkové

Ranní úvaha: Norbert Schmidt: Hřbitov, kde je pochovaný dědeček Ottly Kafkové

7. 4. 2025

4 min

Obrázek epizody DEBRIEF 24 s Jaroslavem Mikoškou: O zkušenostech z hasičských výjezdů i ze světa PR

DEBRIEF 24 s Jaroslavem Mikoškou: O zkušenostech z hasičských výjezdů i ze světa PR

7. 4. 2025

58 min

Obrázek epizody Surfování na cenové vlně. Expert vysvětluje výhody chytré energetiky

Surfování na cenové vlně. Expert vysvětluje výhody chytré energetiky

7. 4. 2025

28 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Petr Šabata: Slovensko teď stíhá víc a horších krizí než ostatní země v Evropě

Názory a argumenty: Petr Šabata: Slovensko teď stíhá víc a horších krizí než ostatní země v Evropě

7. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Petr Šabata: Slovensko teď stíhá víc a horších krizí než ostatní země v Evropě

Názory a argumenty: Petr Šabata: Slovensko teď stíhá víc a horších krizí než ostatní země v Evropě

7. 4. 2025

3 min

7. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Petr Šabata: Slovensko teď stíhá víc a horších krizí než ostatní země v Evropě

Petr Šabata: Slovensko teď stíhá víc a horších krizí než ostatní země v Evropě

7. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Z trestní justice se vytrácí selský rozum, říká bývalý soudce Kamil Kydalka

Z trestní justice se vytrácí selský rozum, říká bývalý soudce Kamil Kydalka

7. 4. 2025

31 min

Obrázek epizody Jana Marková: Německé dluhy, paralelní vojenské struktury v ČR a dronová diplomacie jako bumerang

Jana Marková: Německé dluhy, paralelní vojenské struktury v ČR a dronová diplomacie jako bumerang

7. 4. 2025

1 hod 52 min

Obrázek epizody Hovory: Zemřela Anna Slováčková. Když mi Klaudie poprvé nasadila paruku, plakala jsem, řekla na Plusu

Hovory: Zemřela Anna Slováčková. Když mi Klaudie poprvé nasadila paruku, plakala jsem, řekla na Plusu

7. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Robert Plaga: Babiš mi slíbil, že školství bude priorita. Jinak bych do toho nešel.

Robert Plaga: Babiš mi slíbil, že školství bude priorita. Jinak bych do toho nešel.

7. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Hana Součková: Češi jsou konzervy. Firmy rozhýbou hladoví lidé. Pomocí AI jsem vytvořila malé agenty

Hana Součková: Češi jsou konzervy. Firmy rozhýbou hladoví lidé. Pomocí AI jsem vytvořila malé agenty

7. 4. 2025

1 hod 27 min

Obrázek epizody Zemřela Anna Slováčková. Když mi Klaudie poprvé nasadila paruku, plakala jsem, řekla na Plusu

Zemřela Anna Slováčková. Když mi Klaudie poprvé nasadila paruku, plakala jsem, řekla na Plusu

7. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Prošla terapií ketaminem: Šla bych do něj rovnou. Vrátil mi radost, popisuje herečka

Prošla terapií ketaminem: Šla bych do něj rovnou. Vrátil mi radost, popisuje herečka

7. 4. 2025

30 min

Obrázek epizody Na amerických clech možná vydělají zájemci o nová auta. Přebytek vozů může přinést slevy v Evropě

Na amerických clech možná vydělají zájemci o nová auta. Přebytek vozů může přinést slevy v Evropě

7. 4. 2025

12 min

Obrázek epizody Ombudsman Dobrovodský: Výchovné facky zákon nepozná

Ombudsman Dobrovodský: Výchovné facky zákon nepozná

7. 4. 2025

44 min

Obrázek epizody Transakčná daň je pre podnikateľov posledná kvapka (7. 4. 2025)

Transakčná daň je pre podnikateľov posledná kvapka (7. 4. 2025)

7. 4. 2025

31 min

Obrázek epizody Dynastie Orbán. Jak zbohatli lidé kolem maďarského premiéra

Dynastie Orbán. Jak zbohatli lidé kolem maďarského premiéra

7. 4. 2025

24 min