Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hana Součková: Češi jsou konzervy. Firmy rozhýbou hladoví lidé. Pomocí AI jsem vytvořila malé agenty

Hana Součková: Češi jsou konzervy. Firmy rozhýbou hladoví lidé. Pomocí AI jsem vytvořila malé agenty

7. 4. 2025

1 hod 27 min

Obrázek epizody Zemřela Anna Slováčková. Když mi Klaudie poprvé nasadila paruku, plakala jsem, řekla na Plusu

Zemřela Anna Slováčková. Když mi Klaudie poprvé nasadila paruku, plakala jsem, řekla na Plusu

7. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Prošla terapií ketaminem: Šla bych do něj rovnou. Vrátil mi radost, popisuje herečka

Prošla terapií ketaminem: Šla bych do něj rovnou. Vrátil mi radost, popisuje herečka

7. 4. 2025

30 min

Obrázek epizody Na amerických clech možná vydělají zájemci o nová auta. Přebytek vozů může přinést slevy v Evropě

Na amerických clech možná vydělají zájemci o nová auta. Přebytek vozů může přinést slevy v Evropě

7. 4. 2025

12 min

Obrázek epizody Ombudsman Dobrovodský: Výchovné facky zákon nepozná

Ombudsman Dobrovodský: Výchovné facky zákon nepozná

7. 4. 2025

44 min

Obrázek epizody Transakčná daň je pre podnikateľov posledná kvapka (7. 4. 2025)

Transakčná daň je pre podnikateľov posledná kvapka (7. 4. 2025)

7. 4. 2025

31 min

Obrázek epizody Dynastie Orbán. Jak zbohatli lidé kolem maďarského premiéra

Dynastie Orbán. Jak zbohatli lidé kolem maďarského premiéra

7. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Telemedicína pomůže přehlceným pohotovostem a zapojí nevyužité lékaře, ukazují data z kraje

Telemedicína pomůže přehlceným pohotovostem a zapojí nevyužité lékaře, ukazují data z kraje

7. 4. 2025

40 min

Obrázek epizody Boomeři teskní po devadesátkách, ale nejvíc nostalgická je generace Z. Jak je to možné?

Boomeři teskní po devadesátkách, ale nejvíc nostalgická je generace Z. Jak je to možné?

7. 4. 2025

18 min

Obrázek epizody Zaostává Evropa za USA i kvůli Green Dealu? Jeho hlavní autor promluvil

Zaostává Evropa za USA i kvůli Green Dealu? Jeho hlavní autor promluvil

7. 4. 2025

14 min

Obrázek epizody Telemedicína pomůže přehlceným pohotovostem a zapojí nevyužité lékaře, ukazují data z kraje

Telemedicína pomůže přehlceným pohotovostem a zapojí nevyužité lékaře, ukazují data z kraje

7. 4. 2025

39 min

Obrázek epizody Zaostává Evropa za USA i kvůli Green Dealu? Jeho hlavní autor promluvil

Zaostává Evropa za USA i kvůli Green Dealu? Jeho hlavní autor promluvil

7. 4. 2025

14 min

Obrázek epizody Plány Čepra s naftou z odpadků? Až desetina spotřeby na celém českém trhu

Plány Čepra s naftou z odpadků? Až desetina spotřeby na celém českém trhu

7. 4. 2025

10 min

Obrázek epizody Boomeři teskní po devadesátkách, ale nejvíc nostalgická je generace Z. Jak je to možné?

Boomeři teskní po devadesátkách, ale nejvíc nostalgická je generace Z. Jak je to možné?

7. 4. 2025

39 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Hladík: Kdo neřeší krizi klimatu, je politikem minulosti

Bruselské chlebíčky: Hladík: Kdo neřeší krizi klimatu, je politikem minulosti

7. 4. 2025

32 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Hladík: Kdo neřeší krizi klimatu, je politikem minulosti

7. 4. 2025

32 min

Obrázek epizody Hladík: Kdo neřeší krizi klimatu, je politikem minulosti

Hladík: Kdo neřeší krizi klimatu, je politikem minulosti

7. 4. 2025

32 min

Obrázek epizody Hasičská bota na míru není problém, chorvatský Jelen vám zásahové boty přizpůsobí na přání

Hasičská bota na míru není problém, chorvatský Jelen vám zásahové boty přizpůsobí na přání

7. 4. 2025

10 min

Obrázek epizody Dynastie Orbán. Jak zbohatli lidé kolem maďarského premiéra

Dynastie Orbán. Jak zbohatli lidé kolem maďarského premiéra

7. 4. 2025

24 min

7. 4. 2025

32 min

Obrázek epizody Fico môže urobiť prakticky čokoľvek, jeho voličmi to ani nepohne, tvrdí sociológ Pudmarčík. (Ráno Nahlas)

Fico môže urobiť prakticky čokoľvek, jeho voličmi to ani nepohne, tvrdí sociológ Pudmarčík. (Ráno Nahlas)

7. 4. 2025

46 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Válka dronů? Na Ukrajině bojují i roboti

Vinohradská 12: Válka dronů? Na Ukrajině bojují i roboti

7. 4. 2025

20 min

7. 4. 2025

20 min