Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Debata o debacie o debacie | Nasłuch

Debata o debacie o debacie | Nasłuch

9. 4. 2025

40 min

Obrázek epizody Solární boom se přesunul na střechy firem. Baterie se jim nyní vyplatí i bez dotací

Solární boom se přesunul na střechy firem. Baterie se jim nyní vyplatí i bez dotací

9. 4. 2025

51 min

Obrázek epizody Solární boom se přesunul na střechy firem. Baterie se jim nyní vyplatí i bez dotací

Solární boom se přesunul na střechy firem. Baterie se jim nyní vyplatí i bez dotací

9. 4. 2025

51 min

Obrázek epizody Kdo chce zvýšit daně? (1/3): Měl by se upravit systém zdanění práce?

Kdo chce zvýšit daně? (1/3): Měl by se upravit systém zdanění práce?

9. 4. 2025

37 min

Obrázek epizody Česko 2025: Kdo chce zvýšit daně? (1/3): Měl by se upravit systém zdanění práce?

Česko 2025: Kdo chce zvýšit daně? (1/3): Měl by se upravit systém zdanění práce?

9. 4. 2025

37 min

Obrázek epizody Česko 2025: Kdo chce zvýšit daně? (1/3): Měl by se upravit systém zdanění práce?

Česko 2025: Kdo chce zvýšit daně? (1/3): Měl by se upravit systém zdanění práce?

9. 4. 2025

37 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Válek: Líbilo se mi, co Polouček provedl na Homolce. Zpětnou vazbu o Motole dostanu do prázdnin

Dvacet minut Radiožurnálu: Válek: Líbilo se mi, co Polouček provedl na Homolce. Zpětnou vazbu o Motole dostanu do prázdnin

9. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Válek: Líbilo se mi, co Polouček provedl na Homolce. Zpětnou vazbu o Motole dostanu do prázdnin

Dvacet minut Radiožurnálu: Válek: Líbilo se mi, co Polouček provedl na Homolce. Zpětnou vazbu o Motole dostanu do prázdnin

9. 4. 2025

24 min

9. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Zlámalová vysvětluje: Zmužní konečně Německo?

Zlámalová vysvětluje: Zmužní konečně Německo?

9. 4. 2025

6 min

Obrázek epizody Jiří Rusnok, bývalý guvernér České národní banky (9. 4. 2025)

Jiří Rusnok, bývalý guvernér České národní banky (9. 4. 2025)

9. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody #16 3x Game 7 ve čtvrtfinále?!

#16 3x Game 7 ve čtvrtfinále?!

9. 4. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody #26 Pravej podcast: Bezpečnost od A do Z 🛡 Host: Tomáš Pojar

#26 Pravej podcast: Bezpečnost od A do Z 🛡 Host: Tomáš Pojar

9. 4. 2025

45 min

Obrázek epizody O Adolescentovi, Bílém lotosu, Operaci Black Bag nebo Mickeym 17 | Filmové Martini #1/25

O Adolescentovi, Bílém lotosu, Operaci Black Bag nebo Mickeym 17 | Filmové Martini #1/25

9. 4. 2025

1 hod 14 min

9. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Válek: Líbilo se mi, co Polouček provedl na Homolce. Zpětnou vazbu o Motole dostanu do prázdnin

Válek: Líbilo se mi, co Polouček provedl na Homolce. Zpětnou vazbu o Motole dostanu do prázdnin

9. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody 🟢 Babylon Brusel 23 - Ondra je “alzák” a chodí v teniskách

🟢 Babylon Brusel 23 - Ondra je “alzák” a chodí v teniskách

9. 4. 2025

35 min

Obrázek epizody Bezpečnost nad zlato a hejty na sítích

Bezpečnost nad zlato a hejty na sítích

9. 4. 2025

18 min

Obrázek epizody Propady na burze v reakci na cla jsou největší od pandemie. Další vývoj má v rukou Trump

Propady na burze v reakci na cla jsou největší od pandemie. Další vývoj má v rukou Trump

9. 4. 2025

16 min

Obrázek epizody Zprávy+ 9. 4. 2025

Zprávy+ 9. 4. 2025

9. 4. 2025

7 min

Obrázek epizody Propady na burze v reakci na cla jsou největší od pandemie. Další vývoj má v rukou Trump

Propady na burze v reakci na cla jsou největší od pandemie. Další vývoj má v rukou Trump

9. 4. 2025

16 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Daníme hloupě. Nejvíc pracující chudobu, zato nemovitosti daníme méně než okolní státy, říká Prokop

Život k nezaplacení: Daníme hloupě. Nejvíc pracující chudobu, zato nemovitosti daníme méně než okolní státy, říká Prokop

9. 4. 2025

21 min

Obrázek epizody 360°, Jan Jakob, Tomio Okamura, Tomáš Zdechovský, Ondřej Knotek, Lukáš Jelínek, Lukáš Valeš - 7.4. v 21:59

360°, Jan Jakob, Tomio Okamura, Tomáš Zdechovský, Ondřej Knotek, Lukáš Jelínek, Lukáš Valeš - 7.4. v 21:59

9. 4. 2025

58 min

Obrázek epizody Pandemická amnestia pošle tri a pol milióna eur porušovateľom opatrení

Pandemická amnestia pošle tri a pol milióna eur porušovateľom opatrení

9. 4. 2025

16 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Libor Dvořák: Dějiny NATO jsou plné konfliktů a kompromisů

Názory a argumenty: Libor Dvořák: Dějiny NATO jsou plné konfliktů a kompromisů

9. 4. 2025

3 min