Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Přinese odklad cel zklidnění na trhy? A proč je dobré sledovat ceny a výnosy dluhopisů

Přinese odklad cel zklidnění na trhy? A proč je dobré sledovat ceny a výnosy dluhopisů

15. 4. 2025

21 min

Obrázek epizody Přinese odklad cel zklidnění na trhy? A proč je dobré sledovat ceny a výnosy dluhopisů

Přinese odklad cel zklidnění na trhy? A proč je dobré sledovat ceny a výnosy dluhopisů

15. 4. 2025

21 min

15. 4. 2025

21 min

Obrázek epizody Jaké možnosti má EU proti Trumpovým clům a co z toho může zafungovat

Jaké možnosti má EU proti Trumpovým clům a co z toho může zafungovat

15. 4. 2025

13 min

Obrázek epizody Jaké možnosti má EU proti Trumpovým clům a co z toho může zafungovat

Jaké možnosti má EU proti Trumpovým clům a co z toho může zafungovat

15. 4. 2025

13 min

Obrázek epizody Jaké možnosti má EU proti Trumpovým clům a co z toho může zafungovat

Jaké možnosti má EU proti Trumpovým clům a co z toho může zafungovat

15. 4. 2025

13 min

Obrázek epizody Peníze a vliv Jany Klímové: Investor Barta: Odhadl Trumpa, vsadil na zlato a pád akcií

Peníze a vliv Jany Klímové: Investor Barta: Odhadl Trumpa, vsadil na zlato a pád akcií

15. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Peníze a vliv Jany Klímové: Investor Barta: Odhadl Trumpa, vsadil na zlato a pád akcií

Peníze a vliv Jany Klímové: Investor Barta: Odhadl Trumpa, vsadil na zlato a pád akcií

15. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Rusko si kupuje čas a zabíja civilistov (15. 4. 2025)

Rusko si kupuje čas a zabíja civilistov (15. 4. 2025)

15. 4. 2025

29 min

Obrázek epizody Kam může vést obchodní válka USA a Číny

Kam může vést obchodní válka USA a Číny

15. 4. 2025

28 min

Obrázek epizody Kam může vést obchodní válka USA a Číny

Kam může vést obchodní válka USA a Číny

15. 4. 2025

28 min

Obrázek epizody #30 Jak podpořit české startupy?

#30 Jak podpořit české startupy?

15. 4. 2025

29 min

Obrázek epizody 394. How We Trolled the Trolls: Putin, Trump, and Musk (with Anthony Scaramucci)

394. How We Trolled the Trolls: Putin, Trump, and Musk (with Anthony Scaramucci)

15. 4. 2025

32 min

Obrázek epizody Charles Taylor o ztrátě kořenů: Jako bychom se všichni nastěhovali do letištní haly

Charles Taylor o ztrátě kořenů: Jako bychom se všichni nastěhovali do letištní haly

15. 4. 2025

30 min

Obrázek epizody #32 FAUST (Horácké divadlo Jihlava)

#32 FAUST (Horácké divadlo Jihlava)

15. 4. 2025

28 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Vyhladí AI lidstvo?

Vinohradská 12: Vyhladí AI lidstvo?

15. 4. 2025

24 min

15. 4. 2025

24 min

15. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Vyhladí AI lidstvo?

Vyhladí AI lidstvo?

15. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Kecy a politika 209: Trumpista Babiš kličkuje

Kecy a politika 209: Trumpista Babiš kličkuje

15. 4. 2025

52 min

Obrázek epizody Šikanou neziskoviek si štát strieľa do vlastnej nohy, kto sa postará o najzraniteľnejších, pýta sa Laura Dittel z Platformy pre demokraciu

Šikanou neziskoviek si štát strieľa do vlastnej nohy, kto sa postará o najzraniteľnejších, pýta sa Laura Dittel z Platformy pre demokraciu

15. 4. 2025

31 min

Obrázek epizody Ruský útok na Sumy v době jednání o příměří – Nová dohoda pro Gazu – Jak změnit přijímací zkoušky na střední školy – Světový šampionát ženského hokeje v Česku

Ruský útok na Sumy v době jednání o příměří – Nová dohoda pro Gazu – Jak změnit přijímací zkoušky na střední školy – Světový šampionát ženského hokeje v Česku

14. 4. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Feminismus mi asi byl vždy vlastní, jen  jsem se k němu napřímo nehlásil, přiznává herec Adamczyk

Feminismus mi asi byl vždy vlastní, jen jsem se k němu napřímo nehlásil, přiznává herec Adamczyk

14. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Hovory: Feminismus mi asi byl vždy vlastní, jen  jsem se k němu napřímo nehlásil, přiznává herec Adamczyk

Hovory: Feminismus mi asi byl vždy vlastní, jen jsem se k němu napřímo nehlásil, přiznává herec Adamczyk

14. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Jak to bylo doopravdy: Historik: Sovětskou „pravdu“ o Katyni preferoval i Beneš

Jak to bylo doopravdy: Historik: Sovětskou „pravdu“ o Katyni preferoval i Beneš

14. 4. 2025

23 min