Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: „Veď mě dál, cesto má.“ Nový fotbalový hit na chvíli sjednotil rozhádané Američany

Seriál Radiožurnálu: „Veď mě dál, cesto má.“ Nový fotbalový hit na chvíli sjednotil rozhádané Američany

8. 7. 2026

2 min

Obrázek epizody Dialog je nejlevnější akce, říká Bohdan Karásek. Konverzační film Mistryně uvede festival ve Varech

Dialog je nejlevnější akce, říká Bohdan Karásek. Konverzační film Mistryně uvede festival ve Varech

8. 7. 2026

23 min

Obrázek epizody Dialog je nejlevnější akce, říká Bohdan Karásek. Konverzační film Mistryně uvede festival ve Varech

Dialog je nejlevnější akce, říká Bohdan Karásek. Konverzační film Mistryně uvede festival ve Varech

8. 7. 2026

23 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Dialog je nejlevnější akce, říká Bohdan Karásek. Konverzační film Mistryně uvede festival ve Varech

Host Radiožurnálu: Dialog je nejlevnější akce, říká Bohdan Karásek. Konverzační film Mistryně uvede festival ve Varech

8. 7. 2026

22 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Vyznění summitu NATO. Změny v maďarských veřejnoprávních médiích. Tábory pro děti z dětských domovů

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Vyznění summitu NATO. Změny v maďarských veřejnoprávních médiích. Tábory pro děti z dětských domovů

8. 7. 2026

19 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Vyznění summitu NATO. Změny v maďarských veřejnoprávních médiích. Tábory pro děti z dětských domovů

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Vyznění summitu NATO. Změny v maďarských veřejnoprávních médiích. Tábory pro děti z dětských domovů

8. 7. 2026

19 min

8. 7. 2026

19 min

Obrázek epizody Vyznění summitu NATO. Změny v maďarských veřejnoprávních médiích. Tábory pro děti z dětských domovů

Vyznění summitu NATO. Změny v maďarských veřejnoprávních médiích. Tábory pro děti z dětských domovů

8. 7. 2026

19 min

Obrázek epizody Podcasty DR: Kradení kaucí je jen jedním z ústrků, kterým nájemníci běžně čelí

Podcasty DR: Kradení kaucí je jen jedním z ústrků, kterým nájemníci běžně čelí

8. 7. 2026

28 min

Obrázek epizody 8. července 2026: Představení Ztracený svět & Festival Artefon v Trutnově & Tour de France

8. července 2026: Představení Ztracený svět & Festival Artefon v Trutnově & Tour de France

8. 7. 2026

5 min

Obrázek epizody Scenáristka Lubojacki: Chtěla jsem ukázat syrovost

Scenáristka Lubojacki: Chtěla jsem ukázat syrovost

8. 7. 2026

23 min

Obrázek epizody Scenáristka Lubojacki: Chtěla jsem ukázat syrovost

Scenáristka Lubojacki: Chtěla jsem ukázat syrovost

8. 7. 2026

23 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Scenáristka Lubojacki: Chtěla jsem ukázat syrovost

Host Radiožurnálu: Scenáristka Lubojacki: Chtěla jsem ukázat syrovost

8. 7. 2026

23 min

Obrázek epizody Summit NATO v Ankaře

Summit NATO v Ankaře

8. 7. 2026

1 hod 34 min

Obrázek epizody Obleč České Budějovice. Dle průzkumu 60 procent obyvatel kombinuje nové a secondhandové oděvy

Obleč České Budějovice. Dle průzkumu 60 procent obyvatel kombinuje nové a secondhandové oděvy

8. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Otcovrah. Muž s pověstí opilce, který pro ránu nikdy nešel daleko. Proč musel zemřít?

Otcovrah. Muž s pověstí opilce, který pro ránu nikdy nešel daleko. Proč musel zemřít?

8. 7. 2026

22 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Svlékací aplikace mají utrum, vítá europoslankyně Gregorová

Dvacet minut Radiožurnálu: Svlékací aplikace mají utrum, vítá europoslankyně Gregorová

8. 7. 2026

23 min

Obrázek epizody Svlékací aplikace mají utrum, vítá europoslankyně Gregorová

Svlékací aplikace mají utrum, vítá europoslankyně Gregorová

8. 7. 2026

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Svlékací aplikace mají utrum, vítá europoslankyně Gregorová

Dvacet minut Radiožurnálu: Svlékací aplikace mají utrum, vítá europoslankyně Gregorová

8. 7. 2026

23 min

8. 7. 2026

23 min

Obrázek epizody KVIFF: Seznam festivalové studio- Ondřej Postránský, Mattoni

KVIFF: Seznam festivalové studio- Ondřej Postránský, Mattoni

8. 7. 2026

15 min

8. 7. 2026

23 min

Obrázek epizody Vtáčatká v horúčavách vyskakujú z hniezd, zabiť ich môžu aj silné búrky. Zoológ radí, ako vtákom pomôcť

Vtáčatká v horúčavách vyskakujú z hniezd, zabiť ich môžu aj silné búrky. Zoológ radí, ako vtákom pomôcť

8. 7. 2026

44 min

Obrázek epizody KVIFF: Seznam festivalové studio- Juraj Loj

KVIFF: Seznam festivalové studio- Juraj Loj

8. 7. 2026

22 min

Obrázek epizody Prostor Jana Morávka: Cafu, Carlos, Marcelo... Kde má Brazílie beky? Ancelottiho doběhla nominace

Prostor Jana Morávka: Cafu, Carlos, Marcelo... Kde má Brazílie beky? Ancelottiho doběhla nominace

8. 7. 2026

4 min