Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Tipy na víkend: Otevřené zahrady, Metalfest Open Air, Barokní podvečer v Mariánské Týnici

Tipy na víkend: Otevřené zahrady, Metalfest Open Air, Barokní podvečer v Mariánské Týnici

5. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Decroix ministryní spravedlnosti. Trumpovy zákazy. Kauza v Chomutově

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Decroix ministryní spravedlnosti. Trumpovy zákazy. Kauza v Chomutově

5. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Odpolední publicistika: Decroix ministryní spravedlnosti. Trumpovy zákazy. Kauza v Chomutově

Odpolední publicistika: Decroix ministryní spravedlnosti. Trumpovy zákazy. Kauza v Chomutově

5. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Debata hejtmanů Královéhradeckého kraje

Debata hejtmanů Královéhradeckého kraje

5. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Debata s hejtmany

Debata s hejtmany

5. 6. 2025

31 min

Obrázek epizody Rozhovor | Rumanova cesta z Ligy naruby k trénování Žiliny: Pomohly mi i analýzy pro iSport

Rozhovor | Rumanova cesta z Ligy naruby k trénování Žiliny: Pomohly mi i analýzy pro iSport

5. 6. 2025

6 min

Obrázek epizody Jablonecký magazín o parkování

Jablonecký magazín o parkování

5. 6. 2025

5 min

Obrázek epizody Na krajském webu pomáhá s dotazy občanů umělá inteligence. A dokáže poradit velice rychle

Na krajském webu pomáhá s dotazy občanů umělá inteligence. A dokáže poradit velice rychle

5. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Porządki w rządzie | Duży Pałac

Porządki w rządzie | Duży Pałac

5. 6. 2025

13 min

Obrázek epizody AI ta Krajta #5 | OpenAI Codex, AI v datové analytice, GoodData AI, chyby v Cursoru, e-commerce a AI

AI ta Krajta #5 | OpenAI Codex, AI v datové analytice, GoodData AI, chyby v Cursoru, e-commerce a AI

5. 6. 2025

1 hod

Obrázek epizody Fialova reakce byla naprosto chybná. Ale na demisi celé vlády bitcoinová kauza není

Fialova reakce byla naprosto chybná. Ale na demisi celé vlády bitcoinová kauza není

5. 6. 2025

18 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Vlček o tendru na Dukovany II: Nebuďme naivní, překážek bude ještě mnoho. EDF to nevzdává

Dvacet minut Radiožurnálu: Vlček o tendru na Dukovany II: Nebuďme naivní, překážek bude ještě mnoho. EDF to nevzdává

5. 6. 2025

22 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Vlček o tendru na Dukovany II: Nebuďme naivní, překážek bude ještě mnoho. EDF to nevzdává

Dvacet minut Radiožurnálu: Vlček o tendru na Dukovany II: Nebuďme naivní, překážek bude ještě mnoho. EDF to nevzdává

5. 6. 2025

22 min

Obrázek epizody Vlček o tendru na Dukovany II: Nebuďme naivní, překážek bude ještě mnoho. EDF to nevzdává

Vlček o tendru na Dukovany II: Nebuďme naivní, překážek bude ještě mnoho. EDF to nevzdává

5. 6. 2025

22 min

Obrázek epizody Dalším Pepovým parťákem na Rádiu Blaník byl Petr Fiala z Mňágy a Žďorp

Dalším Pepovým parťákem na Rádiu Blaník byl Petr Fiala z Mňágy a Žďorp

5. 6. 2025

12 min

Obrázek epizody Dalším Pepovým parťákem na Rádiu Blaník byl Petr Fiala z Mňágy a Žďorp

Dalším Pepovým parťákem na Rádiu Blaník byl Petr Fiala z Mňágy a Žďorp

5. 6. 2025

12 min

Obrázek epizody Fialova reakce byla naprosto chybná. Ale na demisi celé vlády bitcoinová kauza není

Fialova reakce byla naprosto chybná. Ale na demisi celé vlády bitcoinová kauza není

5. 6. 2025

18 min

Obrázek epizody Zprávy+ 5. 6. 2025

Zprávy+ 5. 6. 2025

5. 6. 2025

7 min

Obrázek epizody Redneck jede do USA! Poslechněte si plán reportážní cesty

Redneck jede do USA! Poslechněte si plán reportážní cesty

5. 6. 2025

52 min

Obrázek epizody Vítěz Survivoru Pavel Tóth: Jel jsem si najít holku, nešlo to. Ostrov mě zdeformoval - Prostor X podcast

Vítěz Survivoru Pavel Tóth: Jel jsem si najít holku, nešlo to. Ostrov mě zdeformoval - Prostor X podcast

5. 6. 2025

30 min

Obrázek epizody Vítěz Survivoru Pavel Tóth: Jel jsem si najít holku, nešlo to. Ostrov mě zdeformoval - Prostor X podcast

Vítěz Survivoru Pavel Tóth: Jel jsem si najít holku, nešlo to. Ostrov mě zdeformoval - Prostor X podcast

5. 6. 2025

30 min

Obrázek epizody Vaše každodenní inspirace: Rozhlasové poplatky

Vaše každodenní inspirace: Rozhlasové poplatky

5. 6. 2025

35 min

Obrázek epizody Jak naučit děti rozumět penězům? Začněte už ve školce

Jak naučit děti rozumět penězům? Začněte už ve školce

5. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Fnatic vyhořeli, Češi na MSI nebudou, G2 opět největšími favority a eSuba bojuje | RIFTCZECH S5E22

Fnatic vyhořeli, Češi na MSI nebudou, G2 opět největšími favority a eSuba bojuje | RIFTCZECH S5E22

5. 6. 2025

57 min

Obrázek epizody I z věcí, které milujete, se můžete zbláznit, říká 18letá vědecká hvězda Tomáš Čermák

I z věcí, které milujete, se můžete zbláznit, říká 18letá vědecká hvězda Tomáš Čermák

5. 6. 2025

29 min