Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 66. NESPOUTANÁ POLITIKA: Žena 2025 - Krása, mateřství, kariéra aneb co muži řešit nemusí

66. NESPOUTANÁ POLITIKA: Žena 2025 - Krása, mateřství, kariéra aneb co muži řešit nemusí

13. 6. 2025

1 hod 21 min

Obrázek epizody SPECIÁL Jiří Havránek: Popletený Blažek a víra v bitcoiny

SPECIÁL Jiří Havránek: Popletený Blažek a víra v bitcoiny

13. 6. 2025

46 min

Obrázek epizody Politickým tlakům by teď jako ředitel ČT nejlépe odolal Dvořák, míní analytička

Politickým tlakům by teď jako ředitel ČT nejlépe odolal Dvořák, míní analytička

13. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Stát zvažuje obnovení těžby zlata u Zlatých Hor, místní jsou proti

Stát zvažuje obnovení těžby zlata u Zlatých Hor, místní jsou proti

13. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody Stát zvažuje obnovení těžby zlata u Zlatých Hor, místní jsou proti

Stát zvažuje obnovení těžby zlata u Zlatých Hor, místní jsou proti

13. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody Rozhovor | Brankář Sigmy Koutný o raketovém vzestupu: nenapadlo by mě, že to půjde takhle rychle

Rozhovor | Brankář Sigmy Koutný o raketovém vzestupu: nenapadlo by mě, že to půjde takhle rychle

13. 6. 2025

14 min

Obrázek epizody Reálný člověk nemůže být tak zlý, hnusné věci mi píší trollové, říká Maláčová

Reálný člověk nemůže být tak zlý, hnusné věci mi píší trollové, říká Maláčová

13. 6. 2025

39 min

Obrázek epizody Moje onemocnění neznamená, že jsem vyřazena z provozu, říká Maláčová

Moje onemocnění neznamená, že jsem vyřazena z provozu, říká Maláčová

13. 6. 2025

39 min

Obrázek epizody Vampýr Tobiáš se ze 14. století vrací mezi lidi. V Hrádku obnovili expozici s jeho kostrou i podobou

Vampýr Tobiáš se ze 14. století vrací mezi lidi. V Hrádku obnovili expozici s jeho kostrou i podobou

13. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody Most Adama Bernaua? Jak v Brně vyhořeli Návštěvníci

Most Adama Bernaua? Jak v Brně vyhořeli Návštěvníci

13. 6. 2025

11 min

Obrázek epizody OBRAZEM: Archeologové našli na plánované trase Pražského okruhu tisíce vzácných předmětů

OBRAZEM: Archeologové našli na plánované trase Pražského okruhu tisíce vzácných předmětů

13. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody AKO SME VYTREJDOVALI DENISA

AKO SME VYTREJDOVALI DENISA

13. 6. 2025

59 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Meteorolog Žák: Extrémních výkyvů počasí bude přibývat. Letošní červen už má více rekordů než loňský

Jak to vidí...: Meteorolog Žák: Extrémních výkyvů počasí bude přibývat. Letošní červen už má více rekordů než loňský

13. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Meteorolog Žák: Extrémních výkyvů počasí bude přibývat. Letošní červen už má více rekordů než loňský

Meteorolog Žák: Extrémních výkyvů počasí bude přibývat. Letošní červen už má více rekordů než loňský

13. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Útok a odveta: Kam až zajde napětí mezi Izraelem a Íránem?

Útok a odveta: Kam až zajde napětí mezi Izraelem a Íránem?

13. 6. 2025

31 min

Obrázek epizody Bitcoiny jsou skandál světového formátu, brněnský Kocourkov

Bitcoiny jsou skandál světového formátu, brněnský Kocourkov

13. 6. 2025

52 min

Obrázek epizody Digitální mapa hydrantů pomáhá hasičům v Olomouci rychle najít zdroj vody k hašení

Digitální mapa hydrantů pomáhá hasičům v Olomouci rychle najít zdroj vody k hašení

13. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Bitcoiony jsou skandál světového formátu a brněnský Kocourkov

Bitcoiony jsou skandál světového formátu a brněnský Kocourkov

13. 6. 2025

52 min

Obrázek epizody "Za dvacet minut přiletí íránské drony." Velvyslankyně popsala, co se děje v Izraeli

"Za dvacet minut přiletí íránské drony." Velvyslankyně popsala, co se děje v Izraeli

13. 6. 2025

6 min

Obrázek epizody "Za dvacet minut přiletí íránské drony." Velvyslankyně popsala, co se děje v Izraeli

"Za dvacet minut přiletí íránské drony." Velvyslankyně popsala, co se děje v Izraeli

13. 6. 2025

6 min

Obrázek epizody Heclová: Nechápu, proč část mé generace obdivuje Motoristy. Mladí muži mají pocit, že ve společnosti ztrácí své postavení

Heclová: Nechápu, proč část mé generace obdivuje Motoristy. Mladí muži mají pocit, že ve společnosti ztrácí své postavení

13. 6. 2025

30 min

Obrázek epizody Útok a odveta: Kam až zajde napětí mezi Izraelem a Íránem?

Útok a odveta: Kam až zajde napětí mezi Izraelem a Íránem?

13. 6. 2025

31 min

Obrázek epizody Zákaz komunistických symbolů vládou? Naposledy to udělali nacisté, říká Konečná

Zákaz komunistických symbolů vládou? Naposledy to udělali nacisté, říká Konečná

13. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Novinářka o kauze bitcoin: Tahle akce se plánovala. Mám pocit, že všichni ztrácejí paměť

Novinářka o kauze bitcoin: Tahle akce se plánovala. Mám pocit, že všichni ztrácejí paměť

13. 6. 2025

53 min

Obrázek epizody Glosa Plus: Eva Turnová: Šotek

Glosa Plus: Eva Turnová: Šotek

13. 6. 2025

2 min