Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Marek Hlavica: Debaty o AI se mě už moc netýkají. Já se upnul na to, na jaký papír mi vytisknou knížku, říká PR expert a hudebník Marek Hlavica (294)

Marek Hlavica: Debaty o AI se mě už moc netýkají. Já se upnul na to, na jaký papír mi vytisknou knížku, říká PR expert a hudebník Marek Hlavica (294)

21. 5. 2026

1 hod 22 min

Obrázek epizody Knajpa 25 Mediální II After s Jindřichem Vobořilem

Knajpa 25 Mediální II After s Jindřichem Vobořilem

21. 5. 2026

1 hod 58 min

Obrázek epizody Šlachta (Přísaha): Macinku před eurovolbami nikdo neznal, teď probouzí zbytečné emoce | 21. 5. 2026

Šlachta (Přísaha): Macinku před eurovolbami nikdo neznal, teď probouzí zbytečné emoce | 21. 5. 2026

21. 5. 2026

29 min

Obrázek epizody Portréty: Ženy na frontě: Malvína Friedmannová-Fantová. U Sokolova zachránila 11 vojáků, psal o ní Svoboda

Portréty: Ženy na frontě: Malvína Friedmannová-Fantová. U Sokolova zachránila 11 vojáků, psal o ní Svoboda

21. 5. 2026

23 min

Obrázek epizody David Marek, ekonom (21. 5. 2026)

David Marek, ekonom (21. 5. 2026)

21. 5. 2026

27 min

Obrázek epizody 21. 5. 2026: Spor o účast na summitu NATO – Americký pacient v izolaci ve FN Bulovka – Stupňování tlaku na Kubu

21. 5. 2026: Spor o účast na summitu NATO – Americký pacient v izolaci ve FN Bulovka – Stupňování tlaku na Kubu

21. 5. 2026

53 min

Obrázek epizody Montreal má 2010 Habs vibe! Marner hrá ako poloboh, blázon Torts

Montreal má 2010 Habs vibe! Marner hrá ako poloboh, blázon Torts

21. 5. 2026

23 min

Obrázek epizody Jakub Landovský: Za Evropany platili většinu nákladů Američané, situace se obrátila

Jakub Landovský: Za Evropany platili většinu nákladů Američané, situace se obrátila

21. 5. 2026

18 min

Obrázek epizody 21. května 2026: Brána k druhým & Oregon dětem & Házená minižáků Lovosice–Vršovice

21. května 2026: Brána k druhým & Oregon dětem & Házená minižáků Lovosice–Vršovice

21. 5. 2026

5 min

Obrázek epizody Mezi Prahou a Bruselem (4): Babišova vláda se schovává za kulturní války, problémy lidí neřeší

Mezi Prahou a Bruselem (4): Babišova vláda se schovává za kulturní války, problémy lidí neřeší

21. 5. 2026

26 min

Obrázek epizody Dvě paní Tau, historické stíhačky nebo hvězdný Martin Šonka. Aviatická pouť poprvé v Hradci Králové

Dvě paní Tau, historické stíhačky nebo hvězdný Martin Šonka. Aviatická pouť poprvé v Hradci Králové

21. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Vypukl jubilejní ročník festivalu ZUŠ Open. Dobřany představí komponovaný pořad Rok na vsi

Vypukl jubilejní ročník festivalu ZUŠ Open. Dobřany představí komponovaný pořad Rok na vsi

21. 5. 2026

10 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Psychiatrická ambulance pro děti v Praze. Konference Křehká bezpečnost. Pět let Radiožurnálu Sport

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Psychiatrická ambulance pro děti v Praze. Konference Křehká bezpečnost. Pět let Radiožurnálu Sport

21. 5. 2026

19 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Psychiatrická ambulance pro děti v Praze. Konference Křehká bezpečnost. Pět let Radiožurnálu Sport

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Psychiatrická ambulance pro děti v Praze. Konference Křehká bezpečnost. Pět let Radiožurnálu Sport

21. 5. 2026

19 min

Obrázek epizody Psychiatrická ambulance pro děti v Praze. Konference Křehká bezpečnost. Pět let Radiožurnálu Sport

Psychiatrická ambulance pro děti v Praze. Konference Křehká bezpečnost. Pět let Radiožurnálu Sport

21. 5. 2026

19 min

21. 5. 2026

19 min

Obrázek epizody Jablonecký magazín o cenách pro nadané

Jablonecký magazín o cenách pro nadané

21. 5. 2026

6 min

Obrázek epizody Má AI ekonomickou budoucnost? Hodnota lidské práce poroste.

Má AI ekonomickou budoucnost? Hodnota lidské práce poroste.

21. 5. 2026

10 min

Obrázek epizody Parkování ve Zlíně je neudržitelné. Radnice má plán, který od roku 2027 změní pravidla

Parkování ve Zlíně je neudržitelné. Radnice má plán, který od roku 2027 změní pravidla

21. 5. 2026

13 min

Obrázek epizody Kristýna Ryška: Po Českém lvu přišlo ticho. Spíš mi odpadají práce, než aby přibývaly - Prostor X podcast

Kristýna Ryška: Po Českém lvu přišlo ticho. Spíš mi odpadají práce, než aby přibývaly - Prostor X podcast

21. 5. 2026

50 min

Obrázek epizody Přestavba hlavního nádraží v Hradci Králové za 10 miliard ovlivní provoz na tratích ve třech krajích

Přestavba hlavního nádraží v Hradci Králové za 10 miliard ovlivní provoz na tratích ve třech krajích

21. 5. 2026

13 min

Obrázek epizody Jitka Skalická: Že o některé obory není v prvním kole zájem, neznamená, že je budeme šmahem rušit

Jitka Skalická: Že o některé obory není v prvním kole zájem, neznamená, že je budeme šmahem rušit

21. 5. 2026

12 min

Obrázek epizody Důležité je se na sucho připravit a co nejlépe hospodařit s vodními zdroji, říká klimatolog

Důležité je se na sucho připravit a co nejlépe hospodařit s vodními zdroji, říká klimatolog

21. 5. 2026

14 min

Obrázek epizody O zločinech v kyberprostoru s jihočeskou policejní mluvčí Lenkou Krausovou

O zločinech v kyberprostoru s jihočeskou policejní mluvčí Lenkou Krausovou

21. 5. 2026

8 min

Obrázek epizody Petr Vrzal: Overturismus na Dolní Moravě řešíme jen pár dní v roce

Petr Vrzal: Overturismus na Dolní Moravě řešíme jen pár dní v roce

21. 5. 2026

15 min