Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody "Nacionalismus roste, nic nepřinese a navíc je to nuda." Proč dnes opět řešíme, kdo je správný Čech?

"Nacionalismus roste, nic nepřinese a navíc je to nuda." Proč dnes opět řešíme, kdo je správný Čech?

16. 7. 2026

18 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Karel Havlíček: Temelín může jet do roku 2082. Prodloužení životnosti není jen otázkou ekonomiky

Dvacet minut Radiožurnálu: Karel Havlíček: Temelín může jet do roku 2082. Prodloužení životnosti není jen otázkou ekonomiky

16. 7. 2026

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Karel Havlíček: Temelín může jet do roku 2082. Prodloužení životnosti není jen otázkou ekonomiky

Dvacet minut Radiožurnálu: Karel Havlíček: Temelín může jet do roku 2082. Prodloužení životnosti není jen otázkou ekonomiky

16. 7. 2026

23 min

16. 7. 2026

23 min

Obrázek epizody Karel Havlíček: Temelín může jet do roku 2082. Prodloužení životnosti není jen otázkou ekonomiky

Karel Havlíček: Temelín může jet do roku 2082. Prodloužení životnosti není jen otázkou ekonomiky

16. 7. 2026

23 min

16. 7. 2026

23 min

Obrázek epizody Dotace pro Agrofert řeší evropští žalobci. Co to znamená pro Česko?

Dotace pro Agrofert řeší evropští žalobci. Co to znamená pro Česko?

16. 7. 2026

15 min

Obrázek epizody Jablonecký magazín o murálech

Jablonecký magazín o murálech

16. 7. 2026

6 min

Obrázek epizody Dotace pro Agrofert řeší evropští žalobci. Co to znamená pro Česko?

Dotace pro Agrofert řeší evropští žalobci. Co to znamená pro Česko?

16. 7. 2026

15 min

Obrázek epizody Co bude dál se Škodou Auto a boj proti větrným elektrárnám

Co bude dál se Škodou Auto a boj proti větrným elektrárnám

16. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Bazén se po dvou letech od povodně znovu otevře. Čekání krnovských plavců se blíží ke konci

Bazén se po dvou letech od povodně znovu otevře. Čekání krnovských plavců se blíží ke konci

16. 7. 2026

1 min

Obrázek epizody UMĚNÍ MOŽNÉHO E8 - Referendum v podání vlády Andreje Babiše

UMĚNÍ MOŽNÉHO E8 - Referendum v podání vlády Andreje Babiše

16. 7. 2026

45 min

Obrázek epizody Vzpoura mladých už začala a Česko je na ni připraveno mimořádně špatně, varuje šéf rozpočtové rady Mojmír Hampl

Vzpoura mladých už začala a Česko je na ni připraveno mimořádně špatně, varuje šéf rozpočtové rady Mojmír Hampl

16. 7. 2026

18 min

Obrázek epizody Vzpoura mladých už začala a Česko je na ni připraveno mimořádně špatně, varuje šéf rozpočtové rady Mojmír Hampl

Vzpoura mladých už začala a Česko je na ni připraveno mimořádně špatně, varuje šéf rozpočtové rady Mojmír Hampl

16. 7. 2026

18 min

Obrázek epizody Redneck & Beneš | Colbert, Trump a smrt late night 🔒

Redneck & Beneš | Colbert, Trump a smrt late night 🔒

16. 7. 2026

25 min

Obrázek epizody Bývalá pošta se mění na městské muzeum. V Chotěboři dokončují práce s přestavbou budovy

Bývalá pošta se mění na městské muzeum. V Chotěboři dokončují práce s přestavbou budovy

16. 7. 2026

2 min

Obrázek epizody Vaše každodenní inspirace: Léto s dětmi

Vaše každodenní inspirace: Léto s dětmi

16. 7. 2026

33 min

Obrázek epizody Zpověď spisovatelky: Život se psy mě zlidštil. Knírače mám díky Havlovým, kočky nejsou alternativa

Zpověď spisovatelky: Život se psy mě zlidštil. Knírače mám díky Havlovým, kočky nejsou alternativa

16. 7. 2026

1 hod 14 min

Obrázek epizody Kristýna Frejová : Pokud Klempíř vezme peníze malým divadlům, bude nám chybět jejich barevnost

Kristýna Frejová : Pokud Klempíř vezme peníze malým divadlům, bude nám chybět jejich barevnost

16. 7. 2026

41 min

Obrázek epizody Pirát vs Muradov v RFA? Marhanský aj o Novotného obvineniach či turnaji na hrade

Pirát vs Muradov v RFA? Marhanský aj o Novotného obvineniach či turnaji na hrade

16. 7. 2026

1 hod 11 min

Obrázek epizody Natáčení je osamocené a stresující. Chyběla mi stálost, říká k angažmá Na zábradlí Lewandowska

Natáčení je osamocené a stresující. Chyběla mi stálost, říká k angažmá Na zábradlí Lewandowska

16. 7. 2026

16 min

Obrázek epizody Natáčení je osamocené a stresující. Chyběla mi stálost, říká k angažmá Na zábradlí Lewandowska

Natáčení je osamocené a stresující. Chyběla mi stálost, říká k angažmá Na zábradlí Lewandowska

16. 7. 2026

16 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Natáčení je osamocené a stresující. Chyběla mi stálost, říká k angažmá Na zábradlí Lewandowska

Host Radiožurnálu: Natáčení je osamocené a stresující. Chyběla mi stálost, říká k angažmá Na zábradlí Lewandowska

16. 7. 2026

16 min

Obrázek epizody Viac moci a peňazí Pente. Čo nám hrozí po zlúčení zdravotných poisťovní

Viac moci a peňazí Pente. Čo nám hrozí po zlúčení zdravotných poisťovní

16. 7. 2026

23 min

Obrázek epizody Na cestách s BLANÍKEM a Miroslavem Táborským-16.7.2026

Na cestách s BLANÍKEM a Miroslavem Táborským-16.7.2026

16. 7. 2026

3 min