Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Robin Kvapil: Chtěl jsem zjistit, jestli žijeme ve světě, kde zlo může vyhrát

Robin Kvapil: Chtěl jsem zjistit, jestli žijeme ve světě, kde zlo může vyhrát

7. 8. 2025

33 min

Obrázek epizody Fakultní nemocnice otevřela oddělení zubního lékařství, bude sloužit studentům

Fakultní nemocnice otevřela oddělení zubního lékařství, bude sloužit studentům

7. 8. 2025

1 min

Obrázek epizody Robin Kvapil: Chtěl jsem zjistit, jestli žijeme ve světě, kde zlo může vyhrát

Robin Kvapil: Chtěl jsem zjistit, jestli žijeme ve světě, kde zlo může vyhrát

7. 8. 2025

33 min

Obrázek epizody AI Prehľad: Kto ovládne AI budúcnosť? Trump, Zuckerberg alebo čínski komunisti?

AI Prehľad: Kto ovládne AI budúcnosť? Trump, Zuckerberg alebo čínski komunisti?

7. 8. 2025

57 min

Obrázek epizody „Už válčit nebudeme.“ Naděje pro Ukrajince: Rusko se rozloží zevnitř, popisuje Farský

„Už válčit nebudeme.“ Naděje pro Ukrajince: Rusko se rozloží zevnitř, popisuje Farský

7. 8. 2025

35 min

Obrázek epizody „Už válčit nebudeme.“ Naděje pro Ukrajince: Rusko se rozloží zevnitř, popisuje Farský

„Už válčit nebudeme.“ Naděje pro Ukrajince: Rusko se rozloží zevnitř, popisuje Farský

7. 8. 2025

35 min

Obrázek epizody Briefing #99: Strejcokracie, povolenky za miliardy a motorista Klempíř

Briefing #99: Strejcokracie, povolenky za miliardy a motorista Klempíř

7. 8. 2025

28 min

Obrázek epizody PROTAGONISTA: 5. díl – Eoghan Macguire – Když otevřené zdroje odhalí to, co armáda tají

PROTAGONISTA: 5. díl – Eoghan Macguire – Když otevřené zdroje odhalí to, co armáda tají

7. 8. 2025

40 min

Obrázek epizody Indie vydělává na ruské ropě. Trump ji chce za to trestat. Američané přitom chtěli, aby ji kupovala

Indie vydělává na ruské ropě. Trump ji chce za to trestat. Američané přitom chtěli, aby ji kupovala

7. 8. 2025

11 min

Obrázek epizody Indie vydělává na ruské ropě. Trump ji chce za to trestat. Američané přitom chtěli, aby ji kupovala

Indie vydělává na ruské ropě. Trump ji chce za to trestat. Američané přitom chtěli, aby ji kupovala

7. 8. 2025

11 min

7. 8. 2025

11 min

Obrázek epizody Duchoň? Film o talente, alkohole a neschopnosti čeliť režimu (7. 8. 2025)

Duchoň? Film o talente, alkohole a neschopnosti čeliť režimu (7. 8. 2025)

7. 8. 2025

27 min

Obrázek epizody Reportér od ukrajinské fronty: Je to jiná válka než na začátku

Reportér od ukrajinské fronty: Je to jiná válka než na začátku

7. 8. 2025

21 min

Obrázek epizody Reportér od ukrajinské fronty: Je to jiná válka než na začátku

Reportér od ukrajinské fronty: Je to jiná válka než na začátku

7. 8. 2025

21 min

Obrázek epizody 435. Question Time: The Migrant Return Plan, Colombia’s Drug Cartels, and Will Rory Join Corbyn’s New Party?

435. Question Time: The Migrant Return Plan, Colombia’s Drug Cartels, and Will Rory Join Corbyn’s New Party?

7. 8. 2025

41 min

Obrázek epizody Episode 46. Raisa Gorbačovová jako protiklad Nainy Jelcinové

Episode 46. Raisa Gorbačovová jako protiklad Nainy Jelcinové

7. 8. 2025

29 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Mamutí myši. Taje genového inženýrství

Vinohradská 12: Mamutí myši. Taje genového inženýrství

7. 8. 2025

20 min

7. 8. 2025

20 min

7. 8. 2025

20 min

Obrázek epizody Mamutí myši. Taje genového inženýrství

Mamutí myši. Taje genového inženýrství

7. 8. 2025

20 min

Obrázek epizody Geekzóna #62 - Fantastická čtyřka

Geekzóna #62 - Fantastická čtyřka

6. 8. 2025

1 hod 13 min

Obrázek epizody Neklid v koalici kvůli bitcoinové kauze – Velký vlastenecký výlet s těmi, kteří zpochybňují válku – Trumpova snaha o příměří

Neklid v koalici kvůli bitcoinové kauze – Velký vlastenecký výlet s těmi, kteří zpochybňují válku – Trumpova snaha o příměří

6. 8. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Iljašenko: Uvízla jsem v poezii, čistá fabulace mě neláká

Iljašenko: Uvízla jsem v poezii, čistá fabulace mě neláká

6. 8. 2025

23 min

Obrázek epizody Hovory: Iljašenko: Uvízla jsem v poezii, čistá fabulace mě neláká

Hovory: Iljašenko: Uvízla jsem v poezii, čistá fabulace mě neláká

6. 8. 2025

23 min

Obrázek epizody Klempíř jako Pavel? Kdo si zadal s komunisty víc. A proč vadí Motoristi

Klempíř jako Pavel? Kdo si zadal s komunisty víc. A proč vadí Motoristi

6. 8. 2025

35 min