Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Geekzóna #62 - Fantastická čtyřka

Geekzóna #62 - Fantastická čtyřka

6. 8. 2025

1 hod 13 min

Obrázek epizody Neklid v koalici kvůli bitcoinové kauze – Velký vlastenecký výlet s těmi, kteří zpochybňují válku – Trumpova snaha o příměří

Neklid v koalici kvůli bitcoinové kauze – Velký vlastenecký výlet s těmi, kteří zpochybňují válku – Trumpova snaha o příměří

6. 8. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Iljašenko: Uvízla jsem v poezii, čistá fabulace mě neláká

Iljašenko: Uvízla jsem v poezii, čistá fabulace mě neláká

6. 8. 2025

23 min

Obrázek epizody Hovory: Iljašenko: Uvízla jsem v poezii, čistá fabulace mě neláká

Hovory: Iljašenko: Uvízla jsem v poezii, čistá fabulace mě neláká

6. 8. 2025

23 min

Obrázek epizody Klempíř jako Pavel? Kdo si zadal s komunisty víc. A proč vadí Motoristi

Klempíř jako Pavel? Kdo si zadal s komunisty víc. A proč vadí Motoristi

6. 8. 2025

35 min

Obrázek epizody Alena Schillerová (ANO): Pokud vyhrajeme volby, daně nezvýšíme. Nejsme jako Fiala | 6. 8. 2025

Alena Schillerová (ANO): Pokud vyhrajeme volby, daně nezvýšíme. Nejsme jako Fiala | 6. 8. 2025

6. 8. 2025

30 min

Obrázek epizody Trumpovo ultimátum končí. Přichází střet s Ruskem? (feat. Bulletproof)

Trumpovo ultimátum končí. Přichází střet s Ruskem? (feat. Bulletproof)

6. 8. 2025

40 min

Obrázek epizody Zaostřeno: Transgender lidé získají snáz doklady podle své identity

Zaostřeno: Transgender lidé získají snáz doklady podle své identity

6. 8. 2025

25 min

Obrázek epizody Zaostřeno: Transgender lidé získají snáz doklady podle své identity

Zaostřeno: Transgender lidé získají snáz doklady podle své identity

6. 8. 2025

25 min

Obrázek epizody Transgender lidé získají snáz doklady podle své identity

Transgender lidé získají snáz doklady podle své identity

6. 8. 2025

25 min

Obrázek epizody Trumpovo ultimátum končí. Přichází střet s Ruskem?

Trumpovo ultimátum končí. Přichází střet s Ruskem?

6. 8. 2025

40 min

Obrázek epizody 6. 8. 2025: Růst stavební výroby – Jednání o příměří na Ukrajině – Nový polský prezident

6. 8. 2025: Růst stavební výroby – Jednání o příměří na Ukrajině – Nový polský prezident

6. 8. 2025

53 min

Obrázek epizody České hrady a zámky se těší velkému zájmu, Horšovský Týn láká na obnovený prohlídkový okruh

České hrady a zámky se těší velkému zájmu, Horšovský Týn láká na obnovený prohlídkový okruh

6. 8. 2025

3 min

Obrázek epizody Proč nám pořád nutí LGBTQ? | DEBACL

Proč nám pořád nutí LGBTQ? | DEBACL

6. 8. 2025

1 hod 27 min

Obrázek epizody Karel Havlíček  /ANO/, místopředseda Poslanecké sněmovny, 1. místopředseda hnutí (6. 8. 2025)

Karel Havlíček /ANO/, místopředseda Poslanecké sněmovny, 1. místopředseda hnutí (6. 8. 2025)

6. 8. 2025

27 min

Obrázek epizody Snídaně Šampionů- 6.8.2025

Snídaně Šampionů- 6.8.2025

6. 8. 2025

42 min

Obrázek epizody Zaprzysiężenie | Nasłuch

Zaprzysiężenie | Nasłuch

6. 8. 2025

36 min

Obrázek epizody Nemocnice v rakouském Gmündu, která ošetřovala i Čechy, končí. Lidé z příhraničí se to snaží zvrátit

Nemocnice v rakouském Gmündu, která ošetřovala i Čechy, končí. Lidé z příhraničí se to snaží zvrátit

6. 8. 2025

10 min

Obrázek epizody Katecheze při generální audienci 06.08.2025

Katecheze při generální audienci 06.08.2025

6. 8. 2025

11 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Napětí ve vládní koalici. Vyslanec Trumpa v Moskvě. Rozpoznávání obličejů

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Napětí ve vládní koalici. Vyslanec Trumpa v Moskvě. Rozpoznávání obličejů

6. 8. 2025

18 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Napětí ve vládní koalici. Vyslanec Trumpa v Moskvě. Rozpoznávání obličejů

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Napětí ve vládní koalici. Vyslanec Trumpa v Moskvě. Rozpoznávání obličejů

6. 8. 2025

18 min

Obrázek epizody Odpolední publicistika: Napětí ve vládní koalici. Vyslanec Trumpa v Moskvě. Rozpoznávání obličejů

Odpolední publicistika: Napětí ve vládní koalici. Vyslanec Trumpa v Moskvě. Rozpoznávání obličejů

6. 8. 2025

18 min

6. 8. 2025

18 min

Obrázek epizody Dva dny do konce ultimáta a děje se tohle? Novinář se podivuje nad Witkoffem v Moskvě

Dva dny do konce ultimáta a děje se tohle? Novinář se podivuje nad Witkoffem v Moskvě

6. 8. 2025

8 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Nový šéf dopravní policie: Smrtelných nehod neubývá dost. Letošní propad ovlivnilo chladné počasí

Dvacet minut Radiožurnálu: Nový šéf dopravní policie: Smrtelných nehod neubývá dost. Letošní propad ovlivnilo chladné počasí

6. 8. 2025

23 min