Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody PAPÁTEČEK #10 • dálniční známky, pokažené EET a nové kino v České Kamenici

PAPÁTEČEK #10 • dálniční známky, pokažené EET a nové kino v České Kamenici

17. 7. 2026

2 min

Obrázek epizody Babiš nad Turkem zlomil hůl, i tak může čestný prezident Motoristů ve funkci přežít

Babiš nad Turkem zlomil hůl, i tak může čestný prezident Motoristů ve funkci přežít

17. 7. 2026

39 min

Obrázek epizody Babiš nad Turkem zlomil hůl, i tak může čestný prezident Motoristů ve funkci přežít

Babiš nad Turkem zlomil hůl, i tak může čestný prezident Motoristů ve funkci přežít

17. 7. 2026

39 min

Obrázek epizody Luxus v čase konsolidácie: Gauče za 14-tisíc zmizli, otázky zostali. Čo odhalila prehliadka Kukurice

Luxus v čase konsolidácie: Gauče za 14-tisíc zmizli, otázky zostali. Čo odhalila prehliadka Kukurice

17. 7. 2026

29 min

Obrázek epizody Na cestách s BLANÍKEM a Miroslavem Táborským-17.7.2026

Na cestách s BLANÍKEM a Miroslavem Táborským-17.7.2026

17. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody ‚Pěšky bych tam nedošla.‘ Seniory a lidi s hendikepem vozí na Praděd jednou týdně speciální autobus

‚Pěšky bych tam nedošla.‘ Seniory a lidi s hendikepem vozí na Praděd jednou týdně speciální autobus

17. 7. 2026

1 min

Obrázek epizody Láska až za rock. Poznali se na festivalu před dvaceti lety, teď do Vizovic jezdí oslavovat výročí

Láska až za rock. Poznali se na festivalu před dvaceti lety, teď do Vizovic jezdí oslavovat výročí

17. 7. 2026

2 min

Obrázek epizody Co dělat a jak reagovat, když nemáte možnost uhnout vozidlům záchranné služby

Co dělat a jak reagovat, když nemáte možnost uhnout vozidlům záchranné služby

17. 7. 2026

4 min

Obrázek epizody Soud uznal starostu Jetřichovic vinným z pokusu o podvod, žádal o dotaci po požáru v Českém Švýcars…

Soud uznal starostu Jetřichovic vinným z pokusu o podvod, žádal o dotaci po požáru v Českém Švýcars…

17. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Kalvoda: Od voleb je to jízda, s pravidly se jedná bezohledně. Cestu k tomu ale umetly ODS a ČSSD

Osobnost Plus: Kalvoda: Od voleb je to jízda, s pravidly se jedná bezohledně. Cestu k tomu ale umetly ODS a ČSSD

17. 7. 2026

26 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Ondřej Konrád: Druhá „jednička“ ANO pro Prahu

Názory a argumenty: Ondřej Konrád: Druhá „jednička“ ANO pro Prahu

17. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Ondřej Konrád: Druhá „jednička“ ANO pro Prahu

17. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Ondřej Konrád: Druhá „jednička“ ANO pro Prahu

Ondřej Konrád: Druhá „jednička“ ANO pro Prahu

17. 7. 2026

3 min

17. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Taktický plán na zlato? Argentinci číhají na standardky, Španělé hrozí tvrdým diamantem

Taktický plán na zlato? Argentinci číhají na standardky, Španělé hrozí tvrdým diamantem

17. 7. 2026

8 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Slíbili mi, že budu moct zpívat Kryla, vzpomíná na začátky v The Tap Tap Ladislav Angelovič

Host Radiožurnálu: Slíbili mi, že budu moct zpívat Kryla, vzpomíná na začátky v The Tap Tap Ladislav Angelovič

17. 7. 2026

20 min

Obrázek epizody Slíbili mi, že budu moct zpívat Kryla, vzpomíná na začátky v The Tap Tap Ladislav Angelovič

Slíbili mi, že budu moct zpívat Kryla, vzpomíná na začátky v The Tap Tap Ladislav Angelovič

17. 7. 2026

20 min

Obrázek epizody Slíbili mi, že budu moct zpívat Kryla, vzpomíná na začátky v The Tap Tap Ladislav Angelovič

Slíbili mi, že budu moct zpívat Kryla, vzpomíná na začátky v The Tap Tap Ladislav Angelovič

17. 7. 2026

20 min

Obrázek epizody Rosolovité kolonie plní vody ve Velkém Dářku. Bochnatky americké inspirují i výtvarníky

Rosolovité kolonie plní vody ve Velkém Dářku. Bochnatky americké inspirují i výtvarníky

17. 7. 2026

2 min

Obrázek epizody Šebestyán (za SPD): Levnější české potraviny? Jsem proti regulacím a kvótám | 17. 7. 2026

Šebestyán (za SPD): Levnější české potraviny? Jsem proti regulacím a kvótám | 17. 7. 2026

17. 7. 2026

29 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Robert Schuster: Německý Volkswagen krizi přežije, vzejde z ní ale jako úplně jiná firma

Názory a argumenty: Robert Schuster: Německý Volkswagen krizi přežije, vzejde z ní ale jako úplně jiná firma

17. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Robert Schuster: Německý Volkswagen krizi přežije, vzejde z ní ale jako úplně jiná firma

Názory a argumenty: Robert Schuster: Německý Volkswagen krizi přežije, vzejde z ní ale jako úplně jiná firma

17. 7. 2026

3 min

17. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Robert Schuster: Německý Volkswagen krizi přežije, vzejde z ní ale jako úplně jiná firma

Robert Schuster: Německý Volkswagen krizi přežije, vzejde z ní ale jako úplně jiná firma

17. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Glosa Plus: Eva Turnová: Poslední kartáč

Glosa Plus: Eva Turnová: Poslední kartáč

17. 7. 2026

2 min