Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Osvobození od koncesionářských poplatků. Prodej Explosie. Předepisování léků praktickými lékaři

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Osvobození od koncesionářských poplatků. Prodej Explosie. Předepisování léků praktickými lékaři

26. 5. 2026

20 min

Obrázek epizody Osvobození od koncesionářských poplatků. Prodej Explosie. Předepisování léků praktickými lékaři

Osvobození od koncesionářských poplatků. Prodej Explosie. Předepisování léků praktickými lékaři

26. 5. 2026

20 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Osvobození od koncesionářských poplatků. Prodej Explosie. Předepisování léků praktickými lékaři

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Osvobození od koncesionářských poplatků. Prodej Explosie. Předepisování léků praktickými lékaři

26. 5. 2026

20 min

Obrázek epizody Pro a proti: Komárek vs. Honzejk: Nemá Babiš příliš mnoho zmocněnců?

Pro a proti: Komárek vs. Honzejk: Nemá Babiš příliš mnoho zmocněnců?

26. 5. 2026

23 min

Obrázek epizody Pro a proti: Komárek vs. Honzejk: Nemá Babiš příliš mnoho zmocněnců?

Pro a proti: Komárek vs. Honzejk: Nemá Babiš příliš mnoho zmocněnců?

26. 5. 2026

23 min

Obrázek epizody Komárek vs. Honzejk: Nemá Babiš příliš mnoho zmocněnců?

Komárek vs. Honzejk: Nemá Babiš příliš mnoho zmocněnců?

26. 5. 2026

23 min

Obrázek epizody O co se hraje v úterý na MS? Češi mohou být druzí, třetí i čtvrtí, záleží také na Dánech

O co se hraje v úterý na MS? Češi mohou být druzí, třetí i čtvrtí, záleží také na Dánech

26. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Sport mě naučil zvládat kritiku i tlak, říká Miss a bývalá atletka Lucie Pisková

Sport mě naučil zvládat kritiku i tlak, říká Miss a bývalá atletka Lucie Pisková

26. 5. 2026

38 min

Obrázek epizody Uhlerová: Prorastové opatrenia sú vágne a ani nepoznáme ich presné znenie

Uhlerová: Prorastové opatrenia sú vágne a ani nepoznáme ich presné znenie

26. 5. 2026

41 min

Obrázek epizody Kde a jak si ověřovat informace? To zjišťovali žáci v Chotýšanech během projektu Pravda a lež

Kde a jak si ověřovat informace? To zjišťovali žáci v Chotýšanech během projektu Pravda a lež

26. 5. 2026

2 min

Obrázek epizody Brutálně týrali zvířata, ale mohou s nimi dál pracovat. Jak je to možné?

Brutálně týrali zvířata, ale mohou s nimi dál pracovat. Jak je to možné?

26. 5. 2026

31 min

Obrázek epizody I vlastní sbírkou básní pomáhá zachránit kostel starostka Lanžova na Trutnovsku Martina Majorošová

I vlastní sbírkou básní pomáhá zachránit kostel starostka Lanžova na Trutnovsku Martina Majorošová

26. 5. 2026

10 min

Obrázek epizody ZLATÉ ČESKÉ RUČIČKY 26.5.2026

ZLATÉ ČESKÉ RUČIČKY 26.5.2026

26. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Týdenní přehled: Ekonomika zůstává stabilní, rizikem zůstává napětí kolem Íránu

Týdenní přehled: Ekonomika zůstává stabilní, rizikem zůstává napětí kolem Íránu

26. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Zchátralou kapli ve Svojších obnovují dobrovolníci. Opravili střechu, chystají se na omítky

Zchátralou kapli ve Svojších obnovují dobrovolníci. Opravili střechu, chystají se na omítky

26. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Okolo češtiny: Morka a morče

Okolo češtiny: Morka a morče

26. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Morka a morče

Morka a morče

26. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Byly tam dvě hospody, škola i pošta. Dnes vesnici Rychnůvek u Lipna připomíná jen zarostlý hřbitov

Byly tam dvě hospody, škola i pošta. Dnes vesnici Rychnůvek u Lipna připomíná jen zarostlý hřbitov

26. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Klimeš: Ukrajina jako přidružený stát EU? Zelenského návrh neuspokojí, nálada v zemi se změnila

Jak to vidí...: Klimeš: Ukrajina jako přidružený stát EU? Zelenského návrh neuspokojí, nálada v zemi se změnila

26. 5. 2026

25 min

Obrázek epizody Klimeš: Ukrajina jako přidružený stát EU? Zelenského návrh neuspokojí, nálada v zemi se změnila

Klimeš: Ukrajina jako přidružený stát EU? Zelenského návrh neuspokojí, nálada v zemi se změnila

26. 5. 2026

25 min

Obrázek epizody Vidím, jak hladí babičku po ruce, a jsem dojatá, říká fotografka Alžběta Jungrová o práci záchranářů

Vidím, jak hladí babičku po ruce, a jsem dojatá, říká fotografka Alžběta Jungrová o práci záchranářů

26. 5. 2026

32 min

Obrázek epizody Vidím, jak hladí babičku po ruce, a jsem dojatá, říká fotografka Alžběta Jungrová o práci záchranářů

Vidím, jak hladí babičku po ruce, a jsem dojatá, říká fotografka Alžběta Jungrová o práci záchranářů

26. 5. 2026

32 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Vidím, jak hladí babičku po ruce, a jsem dojatá, říká fotografka Alžběta Jungrová o práci záchranářů

Host Radiožurnálu: Vidím, jak hladí babičku po ruce, a jsem dojatá, říká fotografka Alžběta Jungrová o práci záchranářů

26. 5. 2026

32 min

Obrázek epizody Plumlovská přehrada plná sinic. Na vině je klimatická změna i chybějící čističky vod, míní odborník

Plumlovská přehrada plná sinic. Na vině je klimatická změna i chybějící čističky vod, míní odborník

26. 5. 2026

2 min

Obrázek epizody Dopravní podcast (228) → Vlakotramvaj ze Saarbrückenu na českých kolejích

Dopravní podcast (228) → Vlakotramvaj ze Saarbrückenu na českých kolejích

26. 5. 2026

19 min