Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Vidím, jak hladí babičku po ruce, a jsem dojatá, říká fotografka Alžběta Jungrová o práci záchranářů

Host Radiožurnálu: Vidím, jak hladí babičku po ruce, a jsem dojatá, říká fotografka Alžběta Jungrová o práci záchranářů

26. 5. 2026

32 min

Obrázek epizody Plumlovská přehrada plná sinic. Na vině je klimatická změna i chybějící čističky vod, míní odborník

Plumlovská přehrada plná sinic. Na vině je klimatická změna i chybějící čističky vod, míní odborník

26. 5. 2026

2 min

Obrázek epizody Dopravní podcast (228) → Vlakotramvaj ze Saarbrückenu na českých kolejích

Dopravní podcast (228) → Vlakotramvaj ze Saarbrückenu na českých kolejích

26. 5. 2026

19 min

Obrázek epizody Tomáš Dudaško: Tomáš Dudaško: Budou AI agenti kupovat léky? Efektivní a kvalitnější lékárenství v Dr. Max díky AI

Tomáš Dudaško: Tomáš Dudaško: Budou AI agenti kupovat léky? Efektivní a kvalitnější lékárenství v Dr. Max díky AI

26. 5. 2026

42 min

Obrázek epizody AI ta Krajta #53 | Google I/O, Karpathy v Anthropic a proč IDEčka brzy nahradí Dark Code Factory

AI ta Krajta #53 | Google I/O, Karpathy v Anthropic a proč IDEčka brzy nahradí Dark Code Factory

26. 5. 2026

42 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Vylétla jsem z hnízda, ale do dětského domova chodím na návštěvy, říká 23letá vysokoškolačka Klára

Seriál Radiožurnálu: Vylétla jsem z hnízda, ale do dětského domova chodím na návštěvy, říká 23letá vysokoškolačka Klára

26. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Psaní bakalářky, státnice i myšlenky na odchod z dětského domova. Co dál zvažuje 23letá Viktorie

Seriál Radiožurnálu: Psaní bakalářky, státnice i myšlenky na odchod z dětského domova. Co dál zvažuje 23letá Viktorie

26. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Kateřina vypadla z Hell’s Kitchen jako poslední z amatérů. Soutěž byla v reálu ještě drsnější

Kateřina vypadla z Hell’s Kitchen jako poslední z amatérů. Soutěž byla v reálu ještě drsnější

26. 5. 2026

9 min

Obrázek epizody Audiočlánek: Česko pod dohledem Pekingu. Čínské kamery dohlíží na kritickou infrastrukturu státu i armádní sklady zbraní

Audiočlánek: Česko pod dohledem Pekingu. Čínské kamery dohlíží na kritickou infrastrukturu státu i armádní sklady zbraní

26. 5. 2026

20 min

Obrázek epizody Tepláky nebrat! Autorská módní přehlídka Jiřiny Tauchmanové v Bělohradské Sýpce byla velkým zážitkem

Tepláky nebrat! Autorská módní přehlídka Jiřiny Tauchmanové v Bělohradské Sýpce byla velkým zážitkem

26. 5. 2026

2 min

Obrázek epizody Zlata Adamovská: Herce jsem nechtěla. Doma mám ale poklad a gentlemana

Zlata Adamovská: Herce jsem nechtěla. Doma mám ale poklad a gentlemana

26. 5. 2026

55 min

Obrázek epizody Hrnčíř z SPD: Copak si Němci dělají sjezd v Osvětimi? To vy se objímáte s fašisty, řekl Havel

Hrnčíř z SPD: Copak si Němci dělají sjezd v Osvětimi? To vy se objímáte s fašisty, řekl Havel

26. 5. 2026

1 hod 11 min

Obrázek epizody Žáci základní školy napsali knihu o zvířatech. Na její křest v Bolehošti pozvali prezidenta a Pokáče

Žáci základní školy napsali knihu o zvířatech. Na její křest v Bolehošti pozvali prezidenta a Pokáče

26. 5. 2026

2 min

Obrázek epizody Ornitologové kroužkují mláďata orlů mořských. Kvůli chladnému jaru jich bude letos o třetinu méně

Ornitologové kroužkují mláďata orlů mořských. Kvůli chladnému jaru jich bude letos o třetinu méně

26. 5. 2026

2 min

Obrázek epizody Green Deal a realita aneb Když ideologie narazí na fyziku

Green Deal a realita aneb Když ideologie narazí na fyziku

26. 5. 2026

9 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Symbol Paříže za miliony. V dražbě uspěl kus původního schodiště Eiffelovy věže z roku 1889

Zápisník zahraničních zpravodajů: Symbol Paříže za miliony. V dražbě uspěl kus původního schodiště Eiffelovy věže z roku 1889

26. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Jan M. Heller: Co smí obraz?

Ranní úvaha: Jan M. Heller: Co smí obraz?

26. 5. 2026

4 min

Obrázek epizody Nelegální prodej alkoholu na Bazoši řeší celníci, web inzeráty maže. Prodejci riskují pokutu až půl…

Nelegální prodej alkoholu na Bazoši řeší celníci, web inzeráty maže. Prodejci riskují pokutu až půl…

26. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Symbol Paříže za miliony. V dražbě uspěl kus původního schodiště Eiffelovy věže z roku 1889

Zápisník zahraničních zpravodajů: Symbol Paříže za miliony. V dražbě uspěl kus původního schodiště Eiffelovy věže z roku 1889

26. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Z meteorologické zahrádky až do kokpitů letadel. Na letišti sledují počasí přístroje i lidské oči

Magazín Experiment: Z meteorologické zahrádky až do kokpitů letadel. Na letišti sledují počasí přístroje i lidské oči

26. 5. 2026

4 min

Obrázek epizody Green Deal a realita aneb Když ideologie narazí na fyziku

Green Deal a realita aneb Když ideologie narazí na fyziku

26. 5. 2026

9 min

Obrázek epizody Třebíčská Polanka hlásí otevřeno, další koupaliště a akvaparky brzy přibudou

Třebíčská Polanka hlásí otevřeno, další koupaliště a akvaparky brzy přibudou

26. 5. 2026

2 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Lukáš Jelínek: V přístupu k Ukrajincům vláda tancuje, jak Okamura píská

Názory a argumenty: Lukáš Jelínek: V přístupu k Ukrajincům vláda tancuje, jak Okamura píská

26. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Lukáš Jelínek: V přístupu k Ukrajincům vláda tancuje, jak Okamura píská

Názory a argumenty: Lukáš Jelínek: V přístupu k Ukrajincům vláda tancuje, jak Okamura píská

26. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Lukáš Jelínek: V přístupu k Ukrajincům vláda tancuje, jak Okamura píská

Lukáš Jelínek: V přístupu k Ukrajincům vláda tancuje, jak Okamura píská

26. 5. 2026

3 min