Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Bude ještě růst české ekonomiky začínat trojkou? Ekonom Slaný varuje investory před vyšší inflací

Bude ještě růst české ekonomiky začínat trojkou? Ekonom Slaný varuje investory před vyšší inflací

29. 10. 2025

30 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Petr Holub: Šťastný spotřebitel, základ prosperity

Názory a argumenty: Petr Holub: Šťastný spotřebitel, základ prosperity

29. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Petr Beneš: O vlídných jezerech

Ranní úvaha: Petr Beneš: O vlídných jezerech

29. 10. 2025

4 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Petr Holub: Šťastný spotřebitel, základ prosperity

29. 10. 2025

3 min

29. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Petr Holub: Šťastný spotřebitel, základ prosperity

Petr Holub: Šťastný spotřebitel, základ prosperity

29. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody 140. Střet mileniálů a Gen Z s Sugar Denny

140. Střet mileniálů a Gen Z s Sugar Denny

29. 10. 2025

42 min

Obrázek epizody Kotek: Slz padlo víc, než jsem čekal. Soukromí syna pro mě bylo při natáčení zásadní

Kotek: Slz padlo víc, než jsem čekal. Soukromí syna pro mě bylo při natáčení zásadní

29. 10. 2025

34 min

Obrázek epizody Kotek: Slz padlo víc, než jsem čekal. Soukromí syna pro mě bylo při natáčení zásadní

Kotek: Slz padlo víc, než jsem čekal. Soukromí syna pro mě bylo při natáčení zásadní

29. 10. 2025

34 min

Obrázek epizody Dopravní 6 (64) → Světelná závora na Suchdole, přejezd v Liboci, fantom Dědiny

Dopravní 6 (64) → Světelná závora na Suchdole, přejezd v Liboci, fantom Dědiny

29. 10. 2025

30 min

Obrázek epizody ‚Z psí boudy do luxusního hotelu.‘ Jesenická horská služba se může těšit na nové moderní služebny

‚Z psí boudy do luxusního hotelu.‘ Jesenická horská služba se může těšit na nové moderní služebny

29. 10. 2025

2 min

Obrázek epizody Pro USA bylo podstatné, aby u moci zůstal Javier Milei

Pro USA bylo podstatné, aby u moci zůstal Javier Milei

29. 10. 2025

12 min

29. 10. 2025

12 min

29. 10. 2025

12 min

Obrázek epizody Radiolog Jiří Ferda převzal Cenu města Plzně. ‚Za 31 let mé praxe je z oboru bijící srdce nemocnice…

Radiolog Jiří Ferda převzal Cenu města Plzně. ‚Za 31 let mé praxe je z oboru bijící srdce nemocnice…

29. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Adobe Firefly, Fitbit Gemini a PayPal Agentic Commerce: revoluce v AI studiu, zdraví i obchodu

Adobe Firefly, Fitbit Gemini a PayPal Agentic Commerce: revoluce v AI studiu, zdraví i obchodu

29. 10. 2025

11 min

Obrázek epizody Hlasy paměti: BONUS: Žena, která se nesmířila se zatčením manžela

Hlasy paměti: BONUS: Žena, která se nesmířila se zatčením manžela

29. 10. 2025

7 min

Obrázek epizody Život po rakovině prsu. „Za zdraví jsem vděčná, ale s novým tělem jsem se stále nesžila,“ přiznává doktorka Lenka Borská

Život po rakovině prsu. „Za zdraví jsem vděčná, ale s novým tělem jsem se stále nesžila,“ přiznává doktorka Lenka Borská

29. 10. 2025

39 min

Obrázek epizody Život po rakovině prsu. „Za zdraví jsem vděčná, ale s novým tělem jsem se stále nesžila,“ přiznává doktorka Lenka Borská

Život po rakovině prsu. „Za zdraví jsem vděčná, ale s novým tělem jsem se stále nesžila,“ přiznává doktorka Lenka Borská

29. 10. 2025

39 min

Obrázek epizody 1/2 Záhada déja vu: ? Vstupní brána do paralelních světů. Paměťové bludiště, věda a tajemství mozku

1/2 Záhada déja vu: ? Vstupní brána do paralelních světů. Paměťové bludiště, věda a tajemství mozku

29. 10. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody Filip Turek je jako figurka z České sody. Z takových lidí si dělali původní tvůrci legraci

Filip Turek je jako figurka z České sody. Z takových lidí si dělali původní tvůrci legraci

29. 10. 2025

44 min

Obrázek epizody pokořený rekord, jetlag a nejlepší smažák v celém Japonsku! | monoLOG

pokořený rekord, jetlag a nejlepší smažák v celém Japonsku! | monoLOG

29. 10. 2025

24 min

Obrázek epizody Speciál | Jako Nezmar do Liberce: co přinese Sabou Zbrojovce? A kdo by ho mohl nahradit v Hradci?

Speciál | Jako Nezmar do Liberce: co přinese Sabou Zbrojovce? A kdo by ho mohl nahradit v Hradci?

29. 10. 2025

8 min

Obrázek epizody Žetóny z Huliakovej rulety drží prezident (29. 10. 2025)

Žetóny z Huliakovej rulety drží prezident (29. 10. 2025)

29. 10. 2025

30 min

Obrázek epizody Výměna manželek se změní, děti ale zůstanou

Výměna manželek se změní, děti ale zůstanou

29. 10. 2025

32 min