Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Názory a argumenty: Klára Notaro: Robert Badinter, duchovní gigant století

Názory a argumenty: Klára Notaro: Robert Badinter, duchovní gigant století

29. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Klára Notaro: Robert Badinter, duchovní gigant století

29. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Klára Notaro: Robert Badinter, duchovní gigant století

Klára Notaro: Robert Badinter, duchovní gigant století

29. 10. 2025

3 min

29. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Na cestách s BLANÍKEM a Miroslavem Táborským-29.10.2025

Na cestách s BLANÍKEM a Miroslavem Táborským-29.10.2025

29. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Ciglerová: Možná vojna s Venezuelou by Trumpovi dala ešte viac právomocí

Ciglerová: Možná vojna s Venezuelou by Trumpovi dala ešte viac právomocí

29. 10. 2025

38 min

Obrázek epizody Buďte na hřbitovech pozorní, radí policie před Dušičkami. Opatrnost radí i na silnicích

Buďte na hřbitovech pozorní, radí policie před Dušičkami. Opatrnost radí i na silnicích

29. 10. 2025

15 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Martin Fendrych: Česko nutně potřebuje ukrajinské uprchlice a uprchlíky. Stát dělá, že to neví

Názory a argumenty: Martin Fendrych: Česko nutně potřebuje ukrajinské uprchlice a uprchlíky. Stát dělá, že to neví

29. 10. 2025

4 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Martin Fendrych: Česko nutně potřebuje ukrajinské uprchlice a uprchlíky. Stát dělá, že to neví

Názory a argumenty: Martin Fendrych: Česko nutně potřebuje ukrajinské uprchlice a uprchlíky. Stát dělá, že to neví

29. 10. 2025

4 min

29. 10. 2025

4 min

Obrázek epizody Martin Fendrych: Česko nutně potřebuje ukrajinské uprchlice a uprchlíky. Stát dělá, že to neví

Martin Fendrych: Česko nutně potřebuje ukrajinské uprchlice a uprchlíky. Stát dělá, že to neví

29. 10. 2025

4 min

Obrázek epizody Kvůli jarním mrazíkům bude letos málo vánočních stromků. Doplní se ze zahraničí, říká pěstitel

Kvůli jarním mrazíkům bude letos málo vánočních stromků. Doplní se ze zahraničí, říká pěstitel

29. 10. 2025

2 min

Obrázek epizody Chtěla jsem církev polidštit. Zažila jsem vlnu nenávisti, hodnotili moji službu na základě toho, koho miluji, říká Kopecká

Chtěla jsem církev polidštit. Zažila jsem vlnu nenávisti, hodnotili moji službu na základě toho, koho miluji, říká Kopecká

29. 10. 2025

37 min

Obrázek epizody V panelu o skle na Designbloku to vřelo. Poslechněte si v podcastu debatu osobností

V panelu o skle na Designbloku to vřelo. Poslechněte si v podcastu debatu osobností

29. 10. 2025

57 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Tereza Zavadilová: OpenAI a PayPal aneb Jak vydrtit konkurenci

Názory a argumenty: Tereza Zavadilová: OpenAI a PayPal aneb Jak vydrtit konkurenci

29. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Tereza Zavadilová: OpenAI a PayPal aneb Jak vydrtit konkurenci

Názory a argumenty: Tereza Zavadilová: OpenAI a PayPal aneb Jak vydrtit konkurenci

29. 10. 2025

3 min

29. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Tereza Zavadilová: OpenAI a PayPal aneb Jak vydrtit konkurenci

Tereza Zavadilová: OpenAI a PayPal aneb Jak vydrtit konkurenci

29. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Interview Plus: Zahradil: Post ministra zahraničí mi nikdo nenabízí

Interview Plus: Zahradil: Post ministra zahraničí mi nikdo nenabízí

29. 10. 2025

25 min

Obrázek epizody Interview Plus: Zahradil: Post ministra zahraničí mi nikdo nenabízí

Interview Plus: Zahradil: Post ministra zahraničí mi nikdo nenabízí

29. 10. 2025

25 min

Obrázek epizody Zahradil: Post ministra zahraničí mi nikdo nenabízí

Zahradil: Post ministra zahraničí mi nikdo nenabízí

29. 10. 2025

25 min

Obrázek epizody Optik, chemik, fyzik i další. Restaurátoři se spojili s vědci na obnovu sloupu Nejsvětější Trojice

Optik, chemik, fyzik i další. Restaurátoři se spojili s vědci na obnovu sloupu Nejsvětější Trojice

29. 10. 2025

2 min

Obrázek epizody Pro a proti: Vytvoří spolu Andrej Babiš a Robert Fico nový tandem?

Pro a proti: Vytvoří spolu Andrej Babiš a Robert Fico nový tandem?

29. 10. 2025

24 min

Obrázek epizody Pro a proti: Vytvoří spolu Andrej Babiš a Robert Fico nový tandem?

Pro a proti: Vytvoří spolu Andrej Babiš a Robert Fico nový tandem?

29. 10. 2025

24 min

Obrázek epizody Vytvoří spolu Andrej Babiš a Robert Fico nový tandem?

Vytvoří spolu Andrej Babiš a Robert Fico nový tandem?

29. 10. 2025

24 min