Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Pod slupkou sporů bývají lidské vztahy. Mediátor je diplomat a psycholog v jednom, říká Lenghartová

Host Lucie Výborné: Pod slupkou sporů bývají lidské vztahy. Mediátor je diplomat a psycholog v jednom, říká Lenghartová

12. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody Kolonie Bedřiška v Ostravě jde k zemi. Místní chtěli zůstat a domy si opravit

Kolonie Bedřiška v Ostravě jde k zemi. Místní chtěli zůstat a domy si opravit

12. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Dáte si náš mošt? Studenti z Dobrušky pečují o starý sad, o nápoj z jablek se podělili se spolužáky

Dáte si náš mošt? Studenti z Dobrušky pečují o starý sad, o nápoj z jablek se podělili se spolužáky

12. 11. 2025

1 min

Obrázek epizody I odsouzený se dokáže chovat jako gentleman, popisuje svou zkušenost s vedením věznice Gabriela Slováková

I odsouzený se dokáže chovat jako gentleman, popisuje svou zkušenost s vedením věznice Gabriela Slováková

12. 11. 2025

13 min

Obrázek epizody Záslužné medaile Vysočiny ocení pedagogy, sportovce i hasiče. Letos je dostane devět osobností

Záslužné medaile Vysočiny ocení pedagogy, sportovce i hasiče. Letos je dostane devět osobností

12. 11. 2025

15 min

Obrázek epizody Proč jsme zapomněli na milion českých vojáků v první světové válce?

Proč jsme zapomněli na milion českých vojáků v první světové válce?

12. 11. 2025

39 min

Obrázek epizody Dost bylo Masaryka! Byl vznik Československa největší chybou v moderních českých dějinách?

Dost bylo Masaryka! Byl vznik Československa největší chybou v moderních českých dějinách?

12. 11. 2025

1 hod 17 min

Obrázek epizody ZLATÉ ČESKÉ RUČIČKY 12.11.2025

ZLATÉ ČESKÉ RUČIČKY 12.11.2025

12. 11. 2025

4 min

Obrázek epizody Jak bojovat s podzimní únavou? Módní novinka od Apple je nejdražší ponožka na telefon. A Sabrina Carpenter jako kočka Šklíba

Jak bojovat s podzimní únavou? Módní novinka od Apple je nejdražší ponožka na telefon. A Sabrina Carpenter jako kočka Šklíba

12. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Jak bojovat s podzimní únavou? Módní novinka od Apple je nejdražší ponožka na telefon. A Sabrina Carpenter jako kočka Šklíba

Jak bojovat s podzimní únavou? Módní novinka od Apple je nejdražší ponožka na telefon. A Sabrina Carpenter jako kočka Šklíba

12. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Zdravé hubnutí - Rozdíl ve stravování Mainstream vs. Systém asistovaného hubnutí, 12.11.2025

Zdravé hubnutí - Rozdíl ve stravování Mainstream vs. Systém asistovaného hubnutí, 12.11.2025

12. 11. 2025

22 min

Obrázek epizody Volají z Ukrajiny, jsou to ale Češi, říká kriminalista o podvodných call centrech

Volají z Ukrajiny, jsou to ale Češi, říká kriminalista o podvodných call centrech

12. 11. 2025

32 min

Obrázek epizody Transparentnost investičních pobídek: Stále nedostatečná

Transparentnost investičních pobídek: Stále nedostatečná

12. 11. 2025

35 min

Obrázek epizody #119: Ivan: Chci vrátit ODS zpět k pravici, svobodě a kapitalismu

#119: Ivan: Chci vrátit ODS zpět k pravici, svobodě a kapitalismu

12. 11. 2025

1 hod 9 min

Obrázek epizody Nacistická propaganda v ČSR

Nacistická propaganda v ČSR

12. 11. 2025

26 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: „Zakryl jsem si obličej, což mi zachránilo oči.“ Generála Líbala mohl ze služby vyřadit vadný granát

Seriál Radiožurnálu: „Zakryl jsem si obličej, což mi zachránilo oči.“ Generála Líbala mohl ze služby vyřadit vadný granát

12. 11. 2025

3 min

Obrázek epizody Bod zlomu #13 | Robert Kotzian | Masová migrace proměňuje Evropu 🇪🇺

Bod zlomu #13 | Robert Kotzian | Masová migrace proměňuje Evropu 🇪🇺

12. 11. 2025

39 min

Obrázek epizody Šimon Pánek: Neziskovky čerpají dvě procenta dotací. Šetření, které politici navrhují, se prodraží

Šimon Pánek: Neziskovky čerpají dvě procenta dotací. Šetření, které politici navrhují, se prodraží

12. 11. 2025

45 min

Obrázek epizody Šimon Pánek: Neziskovky čerpají dvě procenta dotací. Šetření, které politici navrhují, se prodraží

Šimon Pánek: Neziskovky čerpají dvě procenta dotací. Šetření, které politici navrhují, se prodraží

12. 11. 2025

45 min

Obrázek epizody Hokejista Ondřej Matýs: Cítil jsem, že mě v Olomouci opravdu chtějí. V čem ho ovlivnil Hemský?

Hokejista Ondřej Matýs: Cítil jsem, že mě v Olomouci opravdu chtějí. V čem ho ovlivnil Hemský?

12. 11. 2025

24 min

Obrázek epizody Dobré ráno, Moravo! | Ovlivňují změny počasí vaši náladu? | 11. 11. 2025

Dobré ráno, Moravo! | Ovlivňují změny počasí vaši náladu? | 11. 11. 2025

12. 11. 2025

53 min

Obrázek epizody #ExploreŠkoda News: Střední odborné učiliště Škoda Auto se stává Fakultní školou Fakulty elektrotechnické ČVUT

#ExploreŠkoda News: Střední odborné učiliště Škoda Auto se stává Fakultní školou Fakulty elektrotechnické ČVUT

12. 11. 2025

57 sec

Obrázek epizody Dobré ráno, Moravo! | Svedla vás někdy navigace z cesty? | 10. 11. 2025

Dobré ráno, Moravo! | Svedla vás někdy navigace z cesty? | 10. 11. 2025

12. 11. 2025

46 min

Obrázek epizody Anton: Dva životy billboardového krále: Příběh ze světa mafiánských gangů. Startuje nová podcastová série

Anton: Dva životy billboardového krále: Příběh ze světa mafiánských gangů. Startuje nová podcastová série

12. 11. 2025

1 min

Obrázek epizody Soukromá firma chce v Hradištku těžit štěrkopísek. Obyvatelé i vedení obce s ní nesouhlasí

Soukromá firma chce v Hradištku těžit štěrkopísek. Obyvatelé i vedení obce s ní nesouhlasí

12. 11. 2025

2 min