Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 30. 7. 2026: Rekordní rozpočet na dálnice - Extrémní teploty v Česku pokračují - Vyšetřování dopadu rakety v Polsku

30. 7. 2026: Rekordní rozpočet na dálnice - Extrémní teploty v Česku pokračují - Vyšetřování dopadu rakety v Polsku

30. 7. 2026

53 min

Obrázek epizody Portréty: Kdybychom to nevzali my, nastoupili by horší, hájil se protektorátní premiér Richard Bienert

Portréty: Kdybychom to nevzali my, nastoupili by horší, hájil se protektorátní premiér Richard Bienert

30. 7. 2026

24 min

Obrázek epizody Povodně se kvůli zanesenému potoku obávají lidé v Krhové. ‚Řešení neodkládáme,‘ brání se Lesy ČR

Povodně se kvůli zanesenému potoku obávají lidé v Krhové. ‚Řešení neodkládáme,‘ brání se Lesy ČR

30. 7. 2026

2 min

Obrázek epizody Igor Červený /Motoristé/, ministr životního prostředí (30. 7. 2026)

Igor Červený /Motoristé/, ministr životního prostředí (30. 7. 2026)

30. 7. 2026

26 min

Obrázek epizody Tour pokračuje. Na řadě jsou ženy, čeká je Mont Ventoux

Tour pokračuje. Na řadě jsou ženy, čeká je Mont Ventoux

30. 7. 2026

28 min

Obrázek epizody #47 Jakou pověst mají Češi v zahraničí a jak se dělá kulturní diplomacie? (Eliška Tomalová)

#47 Jakou pověst mají Češi v zahraničí a jak se dělá kulturní diplomacie? (Eliška Tomalová)

30. 7. 2026

35 min

Obrázek epizody 30. července 2026: Tábor skautů z Klatov & Mládě pudua & Tábor tanečnic ze Žamberka

30. července 2026: Tábor skautů z Klatov & Mládě pudua & Tábor tanečnic ze Žamberka

30. 7. 2026

4 min

Obrázek epizody Matej Šimalčík: Pellegrini aj Okamura prehliadajú bezpečnostné riziká spojené s Čínou

Matej Šimalčík: Pellegrini aj Okamura prehliadajú bezpečnostné riziká spojené s Čínou

30. 7. 2026

24 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Bojkot mistrovství světa ze strany UEFA? Protidrogová politika pod zdravotnictví? Otužování saunou?

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Bojkot mistrovství světa ze strany UEFA? Protidrogová politika pod zdravotnictví? Otužování saunou?

30. 7. 2026

19 min

Obrázek epizody Bojkot mistrovství světa ze strany UEFA? Protidrogová politika pod zdravotnictví? Otužování saunou?

Bojkot mistrovství světa ze strany UEFA? Protidrogová politika pod zdravotnictví? Otužování saunou?

30. 7. 2026

19 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Bojkot mistrovství světa ze strany UEFA? Protidrogová politika pod zdravotnictví? Otužování saunou?

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Bojkot mistrovství světa ze strany UEFA? Protidrogová politika pod zdravotnictví? Otužování saunou?

30. 7. 2026

19 min

30. 7. 2026

19 min

Obrázek epizody Skrze staletí. Na hudebním festivalu v Českém Krumlově se objeví i skladby ze hry Kingdom Come

Skrze staletí. Na hudebním festivalu v Českém Krumlově se objeví i skladby ze hry Kingdom Come

30. 7. 2026

2 min

Obrázek epizody Jiří Langmajer a Hana Vagnerová o nové Lajně: V Miláně jsem vypadala jako carevna. Já jako úchyl

Jiří Langmajer a Hana Vagnerová o nové Lajně: V Miláně jsem vypadala jako carevna. Já jako úchyl

30. 7. 2026

45 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Rozvoj větrných elektráren vláda spíš omezuje. Vítězství fosilního průmyslu, míní Ondráš Přibyla

Dvacet minut Radiožurnálu: Rozvoj větrných elektráren vláda spíš omezuje. Vítězství fosilního průmyslu, míní Ondráš Přibyla

30. 7. 2026

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Rozvoj větrných elektráren vláda spíš omezuje. Vítězství fosilního průmyslu, míní Ondráš Přibyla

Dvacet minut Radiožurnálu: Rozvoj větrných elektráren vláda spíš omezuje. Vítězství fosilního průmyslu, míní Ondráš Přibyla

30. 7. 2026

23 min

Obrázek epizody Rozvoj větrných elektráren vláda spíš omezuje. Vítězství fosilního průmyslu, míní Ondráš Přibyla

Rozvoj větrných elektráren vláda spíš omezuje. Vítězství fosilního průmyslu, míní Ondráš Přibyla

30. 7. 2026

23 min

30. 7. 2026

23 min

30. 7. 2026

23 min

Obrázek epizody Snídaně Šampionů- 30.7.2026

Snídaně Šampionů- 30.7.2026

30. 7. 2026

45 min

Obrázek epizody Kdyby zítra nebyly sociální sítě, byla by apokalypsa. Vyděsilo mě, že jsem ztratila schopnost číst romány, říká Losekoot

Kdyby zítra nebyly sociální sítě, byla by apokalypsa. Vyděsilo mě, že jsem ztratila schopnost číst romány, říká Losekoot

30. 7. 2026

47 min

Obrázek epizody Jablonecký magazín o bezpečnosti na školách

Jablonecký magazín o bezpečnosti na školách

30. 7. 2026

6 min

Obrázek epizody Diskriminujeme single ženy? Koalice se pře o to, kdo má mít nárok na umělé oplodnění

Diskriminujeme single ženy? Koalice se pře o to, kdo má mít nárok na umělé oplodnění

30. 7. 2026

20 min

Obrázek epizody Diskriminujeme single ženy? Koalice se pře o to, kdo má mít nárok na umělé oplodnění

Diskriminujeme single ženy? Koalice se pře o to, kdo má mít nárok na umělé oplodnění

30. 7. 2026

20 min

Obrázek epizody Boj institucí o ochranku a pád autopremianta

Boj institucí o ochranku a pád autopremianta

30. 7. 2026

2 min