Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Európa: Ako líderka nás nepresvedčila, kritizuje časť europoslancov Ursulu von der Leyen (podcast Európa)

Európa: Ako líderka nás nepresvedčila, kritizuje časť europoslancov Ursulu von der Leyen (podcast Európa)

26. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Jana Plodková: Postavy alkoholiček se mi se střízlivou hlavou hrají skvěle. Stále mám, kde brát

Jana Plodková: Postavy alkoholiček se mi se střízlivou hlavou hrají skvěle. Stále mám, kde brát

26. 9. 2023

12 min

Obrázek epizody ŠPORT: Káder hokejového Slovana je zle poskladaný, „belasí” sa možno budú biť o prvú šestku

ŠPORT: Káder hokejového Slovana je zle poskladaný, „belasí” sa možno budú biť o prvú šestku

26. 9. 2023

14 min

Obrázek epizody 2 - Rövid, de megosztó oktatóvideót tett közzé a héten a rendőrség

2 - Rövid, de megosztó oktatóvideót tett közzé a héten a rendőrség

26. 9. 2023

17 min

Obrázek epizody 1 - 20230926 6 óra

1 - 20230926 6 óra

26. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody 3 - „Lyukat″ fúrt egy kislány szájába egy fogorvos Őriszentpéteren

3 - „Lyukat″ fúrt egy kislány szájába egy fogorvos Őriszentpéteren

26. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody 4 - Kordáék emlékpadot kaphatnak a reptéren

4 - Kordáék emlékpadot kaphatnak a reptéren

26. 9. 2023

14 min

Obrázek epizody 5 - Valaki ellopta Juli vibrátorát a szerkesztőség szekrényéből

5 - Valaki ellopta Juli vibrátorát a szerkesztőség szekrényéből

26. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody Je jim jedno, z čeho kabel je a jak ho odpojit. Důležitý pro ně je, že ho prodají

Je jim jedno, z čeho kabel je a jak ho odpojit. Důležitý pro ně je, že ho prodají

26. 9. 2023

1 min

Obrázek epizody Musím si zjistit, komu durian dám. Strašně to smrdí, takže je to ideální dárek pro toho, koho nesnášíte

Musím si zjistit, komu durian dám. Strašně to smrdí, takže je to ideální dárek pro toho, koho nesnášíte

26. 9. 2023

1 min

Obrázek epizody S ohledem na tradici výroby zbraní si nemyslím, že by Zbrojovka někoho kopírovala

S ohledem na tradici výroby zbraní si nemyslím, že by Zbrojovka někoho kopírovala

26. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody Co zažili dospělí Češi v dětství ve škole, ale dnešní děti už to neznají?

Co zažili dospělí Češi v dětství ve škole, ale dnešní děti už to neznají?

26. 9. 2023

9 min

Obrázek epizody Jak by vypadala diskotéka v 9. století a historie pátku třináctého

Jak by vypadala diskotéka v 9. století a historie pátku třináctého

26. 9. 2023

50 min

Obrázek epizody Väčšina Slovákov podporuje členstvo v NATO, tvrdí veľvyslanec Bátor

Väčšina Slovákov podporuje členstvo v NATO, tvrdí veľvyslanec Bátor

26. 9. 2023

1 hod 10 min

Obrázek epizody R|Z Turbozprávy 26. 9. 2023

R|Z Turbozprávy 26. 9. 2023

26. 9. 2023

6 min

Obrázek epizody Martina Kolesárová: Jeden z predsudkov je, že filantropia patrí mužom (Impact Talks)

Martina Kolesárová: Jeden z predsudkov je, že filantropia patrí mužom (Impact Talks)

26. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody HOROSKOP: Vodnáři, využijte nově nabitého elánu

HOROSKOP: Vodnáři, využijte nově nabitého elánu

26. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody Co na to říkáš? | Aneb nad dopisy diváků, 5. díl

Co na to říkáš? | Aneb nad dopisy diváků, 5. díl

26. 9. 2023

1 hod 12 min

Obrázek epizody Láslov Týždeň 136 - Nehajte mi moje rituály

Láslov Týždeň 136 - Nehajte mi moje rituály

26. 9. 2023

10 min

Obrázek epizody Na mítingoch Smeru a Republiky stretávam typovo rovnakých ľudí, tvrdí reportérka Respektu Ivana Svobodová (Ráno Nahlas)

Na mítingoch Smeru a Republiky stretávam typovo rovnakých ľudí, tvrdí reportérka Respektu Ivana Svobodová (Ráno Nahlas)

26. 9. 2023

31 min

Obrázek epizody #VogueBackstage E12: New (Slovak) Spirit

#VogueBackstage E12: New (Slovak) Spirit

26. 9. 2023

57 min

Obrázek epizody Kalousek s Babišem znovu proti sobě a proč na večírky nezvou Ivana Bartoše? | Vol.22 | 25. září

Kalousek s Babišem znovu proti sobě a proč na večírky nezvou Ivana Bartoše? | Vol.22 | 25. září

25. 9. 2023

34 min

Obrázek epizody Podle Fialy budeme do deseti let centrem vzdělanosti. Reálně nemáme ani školky

Podle Fialy budeme do deseti let centrem vzdělanosti. Reálně nemáme ani školky

25. 9. 2023

12 min

Obrázek epizody Jiří Svoboda: Na letiště povede železnice v tomto desetiletí

Jiří Svoboda: Na letiště povede železnice v tomto desetiletí

25. 9. 2023

15 min

Obrázek epizody Tomášova máma je celý týden sama doma. Co dělá?

Tomášova máma je celý týden sama doma. Co dělá?

25. 9. 2023

1 min