Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jan Kalousek

Jan Kalousek

28. 9. 2023

36 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Ryby, dnes je ideální den na lásku. Nezadaní můžou potkat někoho zajímavého

HOROSKOPY: Ryby, dnes je ideální den na lásku. Nezadaní můžou potkat někoho zajímavého

28. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody Craic Mechanic

Craic Mechanic

28. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Vnitřní sabotér a jak na něj

Vnitřní sabotér a jak na něj

28. 9. 2023

46 min

Obrázek epizody Hvězdy Na Pokec - Helena Vondráčková

Hvězdy Na Pokec - Helena Vondráčková

28. 9. 2023

20 min

Obrázek epizody V dronoch ničiacich Ukrajinu sú súčiastky spojencov, prezident Zelenskyj kritizoval západné tajné služby (RánoNahlas)

V dronoch ničiacich Ukrajinu sú súčiastky spojencov, prezident Zelenskyj kritizoval západné tajné služby (RánoNahlas)

28. 9. 2023

41 min

Obrázek epizody The Slovak Snapshots: Slovakia is at a crossroads

The Slovak Snapshots: Slovakia is at a crossroads

27. 9. 2023

11 min

Obrázek epizody CHOĎTE VOLIŤ!

CHOĎTE VOLIŤ!

27. 9. 2023

37 min

Obrázek epizody Eva Doležalová: 28. září sice slavíme jako Den české státnosti, hranice se ale formovaly mnohem později

Eva Doležalová: 28. září sice slavíme jako Den české státnosti, hranice se ale formovaly mnohem později

27. 9. 2023

18 min

Obrázek epizody Kontrafakt v O2 areně

Kontrafakt v O2 areně

27. 9. 2023

17 min

Obrázek epizody #132 Porozchodové vztahy, aneb kdy začít randit

#132 Porozchodové vztahy, aneb kdy začít randit

27. 9. 2023

36 min

Obrázek epizody Jak se stát hobojistou? Chce to lásku a trpělivost

Jak se stát hobojistou? Chce to lásku a trpělivost

27. 9. 2023

41 min

Obrázek epizody Buchty: Jak se stát hobojistou? Chce to lásku a trpělivost

Buchty: Jak se stát hobojistou? Chce to lásku a trpělivost

27. 9. 2023

41 min

Obrázek epizody Najhoršie scenáre volieb. Ktorý je najpravdepodobnejší? (Aktuality Nahlas)

Najhoršie scenáre volieb. Ktorý je najpravdepodobnejší? (Aktuality Nahlas)

27. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Kazmovy miliony a návrat mistra horký pánve a studenýho čumáku!

Kazmovy miliony a návrat mistra horký pánve a studenýho čumáku!

27. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody Skandalista Martin Hranáč o nejhorším momentu svého života: Měl jsem hlad a neměl na jídlo

Skandalista Martin Hranáč o nejhorším momentu svého života: Měl jsem hlad a neměl na jídlo

27. 9. 2023

1 hod 23 min

Obrázek epizody Matěj Ruppert: S Emanuelem Ridim se škádlíme. Česká kuchyně asi nebude jeho nejoblíbenější nebude

Matěj Ruppert: S Emanuelem Ridim se škádlíme. Česká kuchyně asi nebude jeho nejoblíbenější nebude

27. 9. 2023

14 min

Obrázek epizody SHARE: Zdražovanie mobilných operátorov neutícha. Zmení to nový hráč na trhu?

SHARE: Zdražovanie mobilných operátorov neutícha. Zmení to nový hráč na trhu?

27. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Ako sa strany vo svojom programe stavajú k otázkam klímy? Prieskum odhalil záujem aj aktivitu (Ekocast)

Ako sa strany vo svojom programe stavajú k otázkam klímy? Prieskum odhalil záujem aj aktivitu (Ekocast)

27. 9. 2023

17 min

Obrázek epizody DIGILIDI #12 | Barbora Hájková: Rakovina je sprostý slovo! | Plnotučná epizoda

DIGILIDI #12 | Barbora Hájková: Rakovina je sprostý slovo! | Plnotučná epizoda

27. 9. 2023

1 hod 50 min

Obrázek epizody DIGILIDI #11 | Marek Slezák: Za všechno můžou Prométheova játra, Samos a hodně retsiny!

DIGILIDI #11 | Marek Slezák: Za všechno můžou Prométheova játra, Samos a hodně retsiny!

27. 9. 2023

39 min

Obrázek epizody DIGILIDI #10 | Ondřej Aust: Zvědavost, ukecanost a vlastní názor? To mám! Jsem úplně spokojenej.

DIGILIDI #10 | Ondřej Aust: Zvědavost, ukecanost a vlastní názor? To mám! Jsem úplně spokojenej.

27. 9. 2023

46 min

Obrázek epizody DIGILIDI #9 | Michail Tsvetanov: Teď žiju zdravě, ale jako kulturista jsem zobal!

DIGILIDI #9 | Michail Tsvetanov: Teď žiju zdravě, ale jako kulturista jsem zobal!

27. 9. 2023

40 min

Obrázek epizody DIGILIDI #8 | Kateřina Borovanská: Měla jsem modelingovou agenturu a k tomu studovala rumunštinu!

DIGILIDI #8 | Kateřina Borovanská: Měla jsem modelingovou agenturu a k tomu studovala rumunštinu!

27. 9. 2023

38 min

Obrázek epizody DIGILIDI #7 | Ján Simkanič: Nabídku rozjet Deník N jsem dostal na procházce

DIGILIDI #7 | Ján Simkanič: Nabídku rozjet Deník N jsem dostal na procházce

27. 9. 2023

50 min