Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Přírodě v dalekých zemích rozumím lépe než tamějšímu lidskému světu, říká RNDr. Jiří Sádlo z Botanického ústavu AV ČR

Přírodě v dalekých zemích rozumím lépe než tamějšímu lidskému světu, říká RNDr. Jiří Sádlo z Botanického ústavu AV ČR

16. 5. 2024

1 hod 14 min

Obrázek epizody Petra Kubanyi | Každý jeden započatý projekt je lepší než ten, který leží v šuplíku.

Petra Kubanyi | Každý jeden započatý projekt je lepší než ten, který leží v šuplíku.

16. 5. 2024

44 min

Obrázek epizody Bol to atentát s politickým pozadím a ja sa s týmto neviem vysporiadať, Robert Kaliňák. Bezpečnostnou hrozbou je politické prospechárstvo, tvrdí expert na hybridné hrozby Victor Breiner (podcast)

Bol to atentát s politickým pozadím a ja sa s týmto neviem vysporiadať, Robert Kaliňák. Bezpečnostnou hrozbou je politické prospechárstvo, tvrdí expert na hybridné hrozby Victor Breiner (podcast)

16. 5. 2024

39 min

Obrázek epizody Marian Jurečka: Odboráře nechápu. Chtějí protestovat proti návrhu, který jsme stáhli

Marian Jurečka: Odboráře nechápu. Chtějí protestovat proti návrhu, který jsme stáhli

15. 5. 2024

15 min

Obrázek epizody JENYS - DO CLASHE JEDINĚ S DATLEM | HROTY S KUBĚNKOU

JENYS - DO CLASHE JEDINĚ S DATLEM | HROTY S KUBĚNKOU

15. 5. 2024

1 hod 26 min

Obrázek epizody Host: Rytmus

Host: Rytmus

15. 5. 2024

40 min

Obrázek epizody Fight Club #676

Fight Club #676

15. 5. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody Fight Club #675

Fight Club #675

15. 5. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody Games Off #46 - Naše zážitky ze skutečného světa

Games Off #46 - Naše zážitky ze skutečného světa

15. 5. 2024

1 hod 10 min

Obrázek epizody Atentát na Roberta Fica: Čo to znamená pre vládu, spoločnosť a médiá

Atentát na Roberta Fica: Čo to znamená pre vládu, spoločnosť a médiá

15. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody #165 Soulmates

#165 Soulmates

15. 5. 2024

32 min

Obrázek epizody Tomášova máma se diví, že Tomáš nosí brýle

Tomášova máma se diví, že Tomáš nosí brýle

15. 5. 2024

1 min

Obrázek epizody Tomášova máma se diví, že Tomáš nosí brýle

Tomášova máma se diví, že Tomáš nosí brýle

15. 5. 2024

1 min

Obrázek epizody Buchty: Romantická láska, přes oči páska? Čte vám crush myšlenky, nebo je to blbost?

Buchty: Romantická láska, přes oči páska? Čte vám crush myšlenky, nebo je to blbost?

15. 5. 2024

37 min

Obrázek epizody Romantická láska, přes oči páska? Čte vám crush myšlenky, nebo je to blbost?

Romantická láska, přes oči páska? Čte vám crush myšlenky, nebo je to blbost?

15. 5. 2024

38 min

Obrázek epizody SHARE: Všetko, čo potrebujete vedieť o AI novinkách od OpenAI a Google

SHARE: Všetko, čo potrebujete vedieť o AI novinkách od OpenAI a Google

15. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody Markus Krug: Jsem megaloman, už dvakrát jsem vyhořel. S Kazmou už bych se bavit nechtěl

Markus Krug: Jsem megaloman, už dvakrát jsem vyhořel. S Kazmou už bych se bavit nechtěl

15. 5. 2024

41 min

Obrázek epizody Už neplatí, že Češi jsou paštikáři, říká generální ředitel Čedoku Stanislav Zeman

Už neplatí, že Češi jsou paštikáři, říká generální ředitel Čedoku Stanislav Zeman

15. 5. 2024

18 min

Obrázek epizody #168 ODBORNICE NA ZAŽÍVÁNÍ: Střeva ovlivňují i vagínu, vzniká v nich štěstí

#168 ODBORNICE NA ZAŽÍVÁNÍ: Střeva ovlivňují i vagínu, vzniká v nich štěstí

15. 5. 2024

1 hod 3 min

Obrázek epizody POPRASK #1 Britney Spears, umělá Katy Perry a #MeToo v Cannes - podcast

POPRASK #1 Britney Spears, umělá Katy Perry a #MeToo v Cannes - podcast

15. 5. 2024

51 min

Obrázek epizody Tak po tomhle už si na vás rybenky nepřijdou

Tak po tomhle už si na vás rybenky nepřijdou

15. 5. 2024

1 min

Obrázek epizody Denča Ryndová: Clash mi změnil život

Denča Ryndová: Clash mi změnil život

15. 5. 2024

41 min

Obrázek epizody Já neměl helmu na motorku na hlavě léta a umýt ji mi nepřijde tak hrozný, takže pro mě nic moc

Já neměl helmu na motorku na hlavě léta a umýt ji mi nepřijde tak hrozný, takže pro mě nic moc

15. 5. 2024

1 min

Obrázek epizody Bude Karlos v Clash of the Stars? l Tomáš Linh Le Sy

Bude Karlos v Clash of the Stars? l Tomáš Linh Le Sy

15. 5. 2024

1 hod 9 min