Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pomáhať núdznym ma robí šťastnou, zabúdam pri nich na svoje neporovnateľne menšie problémy, tvrdí Dominika Šimonffyová z charity

Pomáhať núdznym ma robí šťastnou, zabúdam pri nich na svoje neporovnateľne menšie problémy, tvrdí Dominika Šimonffyová z charity

18. 4. 2024

35 min

Obrázek epizody Fight Club #673

Fight Club #673

18. 4. 2024

1 hod 16 min

Obrázek epizody Jaké má ambice Rytmus?

Jaké má ambice Rytmus?

17. 4. 2024

17 min

Obrázek epizody Zdeněk Hraba: Partnerství pro všechny by ve Sněmovně už neprošlo

Zdeněk Hraba: Partnerství pro všechny by ve Sněmovně už neprošlo

17. 4. 2024

16 min

Obrázek epizody #161 Žárlivost a důvěra

#161 Žárlivost a důvěra

17. 4. 2024

37 min

Obrázek epizody Velké hlavy tipují, kdo je v Evropě nejbližším evolučním příbuzným netopýra

Velké hlavy tipují, kdo je v Evropě nejbližším evolučním příbuzným netopýra

17. 4. 2024

53 sec

Obrázek epizody Proč musí Tomášova máma na druhou lobotomii?

Proč musí Tomášova máma na druhou lobotomii?

17. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody Proč musí Tomášova máma na druhou lobotomii?

Proč musí Tomášova máma na druhou lobotomii?

17. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody Fico ponúka KDH: Rozprávajme sa o zákaze adopcií detí homosexuálmi. Je to pasca, varujú ich

Fico ponúka KDH: Rozprávajme sa o zákaze adopcií detí homosexuálmi. Je to pasca, varujú ich

17. 4. 2024

29 min

Obrázek epizody Lužifčák #249 Michaela Musilová- Na výskumnej stanici som realizovala aj projekty mladých Slovákov

Lužifčák #249 Michaela Musilová- Na výskumnej stanici som realizovala aj projekty mladých Slovákov

17. 4. 2024

1 hod 26 min

Obrázek epizody Buchty: Stereotypizace, selektivní vnímání, nadměrná sebedůvěra – to všechno jsou chybky v myšlení

Buchty: Stereotypizace, selektivní vnímání, nadměrná sebedůvěra – to všechno jsou chybky v myšlení

17. 4. 2024

36 min

Obrázek epizody Stereotypizace, selektivní vnímání, nadměrná sebedůvěra – to všechno jsou chybky v myšlení

Stereotypizace, selektivní vnímání, nadměrná sebedůvěra – to všechno jsou chybky v myšlení

17. 4. 2024

37 min

Obrázek epizody Pozor! Senioři jsou na žáby!

Pozor! Senioři jsou na žáby!

17. 4. 2024

14 min

Obrázek epizody Jakub Bína: Jack hrál dvojí hru a na pivo bych s ním nešel. Radka jsem nikdy nešikanoval

Jakub Bína: Jack hrál dvojí hru a na pivo bych s ním nešel. Radka jsem nikdy nešikanoval

17. 4. 2024

39 min

Obrázek epizody Dan Materna o fotografii během devadesátek a duševní hygieně fotografa

Dan Materna o fotografii během devadesátek a duševní hygieně fotografa

17. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody SHARE: Batérie budúcnosti: Nová generácia batérií prinesie revolúciu v elektromobiloch

SHARE: Batérie budúcnosti: Nová generácia batérií prinesie revolúciu v elektromobiloch

17. 4. 2024

23 min

Obrázek epizody Umělé deště v Dubaji a rozvod, který být neměl

Umělé deště v Dubaji a rozvod, který být neměl

17. 4. 2024

1 hod 23 min

Obrázek epizody Argentinský prezident má skvělé ekonomické výsledky, protože propustil půlku aparátu

Argentinský prezident má skvělé ekonomické výsledky, protože propustil půlku aparátu

17. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody Petr Uhlík: Před Hojerem jsem si nemohl vybírat role

Petr Uhlík: Před Hojerem jsem si nemohl vybírat role

17. 4. 2024

14 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Rey Koranteng: Mám hrůzu z indických hráčů šachu

Na pohovce Jožky Kubáníka: Rey Koranteng: Mám hrůzu z indických hráčů šachu

17. 4. 2024

27 min

Obrázek epizody Epizoda 60: Odměny a kašpárek

Epizoda 60: Odměny a kašpárek

17. 4. 2024

52 min

Obrázek epizody Jakub zjištuje jaké to je být těhotný?

Jakub zjištuje jaké to je být těhotný?

17. 4. 2024

1 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Ľubomírom Daňkom: Korupcia na najvyšších miestach sa opäť nevyšetruje

NA ROVINU s Ľubomírom Daňkom: Korupcia na najvyšších miestach sa opäť nevyšetruje

17. 4. 2024

28 min

Obrázek epizody Oni ho zatkli, a pak museli doručit všechny zásilky

Oni ho zatkli, a pak museli doručit všechny zásilky

17. 4. 2024

1 min

Obrázek epizody 1 - 20240417 6 óra

1 - 20240417 6 óra

17. 4. 2024

29 min