Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak se připravuje na jaro zahrádka?

Jak se připravuje na jaro zahrádka?

26. 4. 2024

54 sec

Obrázek epizody 78 SUBMISIVITA| Subíci Viktor a Kay mají společnou dominu. Proč k BDSM doporučují semafor?

78 SUBMISIVITA| Subíci Viktor a Kay mají společnou dominu. Proč k BDSM doporučují semafor?

26. 4. 2024

47 min

Obrázek epizody Raper Tono S.: Bojím sa, že sme nepoučiteľný národ. Niektorí umelci sa priklonili na temnú stranu

Raper Tono S.: Bojím sa, že sme nepoučiteľný národ. Niektorí umelci sa priklonili na temnú stranu

26. 4. 2024

38 min

Obrázek epizody Medveď nepadá ďaleko od stromu

Medveď nepadá ďaleko od stromu

26. 4. 2024

21 min

Obrázek epizody No151 - TAKTIKA SPÁLENEJ ZEME

No151 - TAKTIKA SPÁLENEJ ZEME

25. 4. 2024

32 min

Obrázek epizody #59 VOODOO! ODKIAĽ POCHÁDZA A JE NAOZAJ TAKÉ NEBEZPEČNÉ?

#59 VOODOO! ODKIAĽ POCHÁDZA A JE NAOZAJ TAKÉ NEBEZPEČNÉ?

25. 4. 2024

32 min

Obrázek epizody Cysta, ktorá dokáže ísť proti gravitácii #187

Cysta, ktorá dokáže ísť proti gravitácii #187

25. 4. 2024

53 min

Obrázek epizody Monika Arenbergerová: Když se v těle něco děje, na kůži to vidíme hned

Monika Arenbergerová: Když se v těle něco děje, na kůži to vidíme hned

25. 4. 2024

16 min

Obrázek epizody Duch nás napadl a 10 Nejstrašidelnějších míst v ČR, co je po smrti? | Fantastický Podcast EP. 44

Duch nás napadl a 10 Nejstrašidelnějších míst v ČR, co je po smrti? | Fantastický Podcast EP. 44

25. 4. 2024

3 hod 0 min

Obrázek epizody VYSAVAČ 087 - Dočekalovi

VYSAVAČ 087 - Dočekalovi

25. 4. 2024

2 hod 19 min

Obrázek epizody Jakého tajemného člověka dnes hádají Velké hlavy?

Jakého tajemného člověka dnes hádají Velké hlavy?

25. 4. 2024

50 sec

Obrázek epizody 23. díl: Nářez | Pátá kampaň - DnD CZ

23. díl: Nářez | Pátá kampaň - DnD CZ

25. 4. 2024

2 hod 20 min

Obrázek epizody Běhání, haiku a sociální sítě (ft. Daniel Kopejska)

Běhání, haiku a sociální sítě (ft. Daniel Kopejska)

25. 4. 2024

1 hod 8 min

Obrázek epizody Dejú sa tu veci, ktoré sa nediali od Mečiara, bojím sa, že to pôjde ešte ďalej. Daniel Pastirčák podporil „Čierny deň RTVS“ (podcast)

Dejú sa tu veci, ktoré sa nediali od Mečiara, bojím sa, že to pôjde ešte ďalej. Daniel Pastirčák podporil „Čierny deň RTVS“ (podcast)

25. 4. 2024

35 min

Obrázek epizody Grey256: Můj life je občas cool shit. Jsem vztahovej typ, fanynku jsem sbalil jen jednou

Grey256: Můj life je občas cool shit. Jsem vztahovej typ, fanynku jsem sbalil jen jednou

25. 4. 2024

21 min

Obrázek epizody DOMINIK VRŠANSKÝ - MOJE BABIČKA NEVÍ, ŽE JI PARODUJU NA INTERNETU, SE STEJKEM JSEM BYL V TELEVIZI KONKURENT Ep.131

DOMINIK VRŠANSKÝ - MOJE BABIČKA NEVÍ, ŽE JI PARODUJU NA INTERNETU, SE STEJKEM JSEM BYL V TELEVIZI KONKURENT Ep.131

25. 4. 2024

1 hod 10 min

Obrázek epizody #166+ ONEMOCNĚNÍ LÁSKOU (BOYFRIEND SICKNESS) - DECHBEROUCÍ STORIES 🥵

#166+ ONEMOCNĚNÍ LÁSKOU (BOYFRIEND SICKNESS) - DECHBEROUCÍ STORIES 🥵

25. 4. 2024

1 hod 20 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Střelci, prožíváte jedno z nejspokojenějších období svého života

HOROSKOPY: Střelci, prožíváte jedno z nejspokojenějších období svého života

25. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody Čo si o Slovákoch a našej vláde myslia Česi?

Čo si o Slovákoch a našej vláde myslia Česi?

25. 4. 2024

1 hod 3 min

Obrázek epizody Dojmy: Duna Impérium Uprising - druhý díl se blíží a my na něj máme názor!

Dojmy: Duna Impérium Uprising - druhý díl se blíží a my na něj máme názor!

25. 4. 2024

34 min

Obrázek epizody Martin Navrátil: Pri cestovaní nám pomohlo, že sme sa stali členmi Európskej únie. Červený obal pasu nám otvára dvere (Európske Slovensko)

Martin Navrátil: Pri cestovaní nám pomohlo, že sme sa stali členmi Európskej únie. Červený obal pasu nám otvára dvere (Európske Slovensko)

25. 4. 2024

43 min

Obrázek epizody Ekologická kadibudka a syndrom vlastního pivovaru v těle

Ekologická kadibudka a syndrom vlastního pivovaru v těle

25. 4. 2024

1 hod 28 min

Obrázek epizody MaTTem: "Mám Charizardy za desítky tisíc, Youtube se mi znechutil a vyhořel jsem."

MaTTem: "Mám Charizardy za desítky tisíc, Youtube se mi znechutil a vyhořel jsem."

25. 4. 2024

47 min

Obrázek epizody Zastavme korupciu: Črtá sa, že Brusel „dobehne“ koalíciu Roberta Fica

Zastavme korupciu: Črtá sa, že Brusel „dobehne“ koalíciu Roberta Fica

25. 4. 2024

18 min

Obrázek epizody Na spropitné v pánských klubech mají nárok jen striptérky. Ony si ho pak vždycky umí hezky schovat

Na spropitné v pánských klubech mají nárok jen striptérky. Ony si ho pak vždycky umí hezky schovat

25. 4. 2024

1 min