Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Na rovinu so sudkyňou Kosovou: Nedarí sa nám vychovať politikov, aby mali rešpekt k sudcom

Na rovinu so sudkyňou Kosovou: Nedarí sa nám vychovať politikov, aby mali rešpekt k sudcom

31. 7. 2024

44 min

Obrázek epizody Megan Moroney: Cheating, Cowgirls, & Chaos

Megan Moroney: Cheating, Cowgirls, & Chaos

31. 7. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Raci, cítíte se lépe než včera. Máte šanci zazářit a posílit svoje sebevědomí

HOROSKOPY: Raci, cítíte se lépe než včera. Máte šanci zazářit a posílit svoje sebevědomí

31. 7. 2024

2 min

Obrázek epizody A Look Back on Business Ethics with Amy Ryan

A Look Back on Business Ethics with Amy Ryan

31. 7. 2024

1 hod 18 min

Obrázek epizody S3E6 | Kvíz: Mistrovství, ticho, létání...

S3E6 | Kvíz: Mistrovství, ticho, létání...

31. 7. 2024

1 hod 10 min

Obrázek epizody Reportérka ČT Kristýna Posekaná se za jizvy nestydí: Lékaři mě táhli po zemi, přišel zánět! Pak mě leptali kyselinou

Reportérka ČT Kristýna Posekaná se za jizvy nestydí: Lékaři mě táhli po zemi, přišel zánět! Pak mě leptali kyselinou

31. 7. 2024

30 min

Obrázek epizody sleduje ho i prezident. jak expat Artur dobývá zahraniční instagram s obsahem o Češích? (anglicky) | diaLOG

sleduje ho i prezident. jak expat Artur dobývá zahraniční instagram s obsahem o Češích? (anglicky) | diaLOG

31. 7. 2024

38 min

Obrázek epizody NEXT GENERATION: CONN1E Episode 004

NEXT GENERATION: CONN1E Episode 004

30. 7. 2024

37 min

Obrázek epizody Nová kauza: spis číslo 80. Ohrozí to známe kauzy?

Nová kauza: spis číslo 80. Ohrozí to známe kauzy?

30. 7. 2024

19 min

Obrázek epizody Zaujalo nás: Aragorn ve Varech, nahá uklízečka a láska přes inzerát (119)

Zaujalo nás: Aragorn ve Varech, nahá uklízečka a láska přes inzerát (119)

30. 7. 2024

38 min

Obrázek epizody ŽIVĚ: Máme slavit narozeniny věcí? (437)

ŽIVĚ: Máme slavit narozeniny věcí? (437)

30. 7. 2024

1 hod 14 min

Obrázek epizody Jakub Stejk Steklý #63

Jakub Stejk Steklý #63

30. 7. 2024

2 hod 16 min

Obrázek epizody Proč Kylie Minogue odcházela ze studia po natočení písně I Should Be So Lucky naštvaná?

Proč Kylie Minogue odcházela ze studia po natočení písně I Should Be So Lucky naštvaná?

30. 7. 2024

6 min

Obrázek epizody Opilý Sherlock: Hádej, kdo jsem! 🍻

Opilý Sherlock: Hádej, kdo jsem! 🍻

30. 7. 2024

49 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Raci, změna tlaku může působit na vaše nervy. Budete-li postupovat rozumně, můžete mnohé zachránit

HOROSKOPY: Raci, změna tlaku může působit na vaše nervy. Budete-li postupovat rozumně, můžete mnohé zachránit

30. 7. 2024

2 min

Obrázek epizody Slejvák: Kamala Harris není jako skibidi toilet. Memes musíte vytvářet, ne na ně naskakovat

Slejvák: Kamala Harris není jako skibidi toilet. Memes musíte vytvářet, ne na ně naskakovat

29. 7. 2024

37 min

Obrázek epizody Generál Macko: Rusi majú obrovské straty, vojakov si kupujú v zahraničí. Situácia Ukrajincov je zložitá, ale nie zúfalá

Generál Macko: Rusi majú obrovské straty, vojakov si kupujú v zahraničí. Situácia Ukrajincov je zložitá, ale nie zúfalá

29. 7. 2024

33 min

Obrázek epizody Jaký benzin tankuje Bohuš Matuš?

Jaký benzin tankuje Bohuš Matuš?

29. 7. 2024

17 min

Obrázek epizody Kamala Harris není jako skibidi toilet. Memes musíte vytvářet, ne na ně naskakovat

Kamala Harris není jako skibidi toilet. Memes musíte vytvářet, ne na ně naskakovat

29. 7. 2024

37 min

Obrázek epizody SMOOTHIE Z PEKLA: Aneta Kratochvílová & Angie Mangombe

SMOOTHIE Z PEKLA: Aneta Kratochvílová & Angie Mangombe

29. 7. 2024

14 min

Obrázek epizody Chceli by ste opustiť vaše auto v kolóne a na motorke zmiznúť?

Chceli by ste opustiť vaše auto v kolóne a na motorke zmiznúť?

29. 7. 2024

10 min

Obrázek epizody Buchty: Lolita je obtížně proniknutelná koláž, ne roadmovie s čuňačinkami

Buchty: Lolita je obtížně proniknutelná koláž, ne roadmovie s čuňačinkami

29. 7. 2024

49 min

Obrázek epizody Lolita je obtížně proniknutelná koláž, ne roadmovie s čuňačinkami

Lolita je obtížně proniknutelná koláž, ne roadmovie s čuňačinkami

29. 7. 2024

49 min

Obrázek epizody #110 Marek Prchal – Jak jsme z Babiše udělali celebritu

#110 Marek Prchal – Jak jsme z Babiše udělali celebritu

29. 7. 2024

2 hod 13 min

Obrázek epizody Hubert Hátle: Čaj je inspirativní nápoj. Dodává pocit energie, perfektně se po něm pracuje

Hubert Hátle: Čaj je inspirativní nápoj. Dodává pocit energie, perfektně se po něm pracuje

29. 7. 2024

32 min